Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluniaaa wrote:Dziewczyny ja oszaleje dziś nasilił się ból bzucha, w tym lewym jajniku tak świdruje, prawy też niekiedy zaboli. nie wiem czy to objawy owulacji czy może następuje zagnieżdzenie. dodam że zrobiłam dziś znów test owu i wyszła kreska testowa ciut jaśniejsza od kontrolnej.
Mam straszny mętlik w głowie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
no to że testy w niedziele były pozytywne, gin we wtorek stwierdził że byłą owu z lewego jajnika a na prawym jest nie pęknięty 22mm pęcherzyk. i nie wiem czy faktycznie była ta owu w niedziele z tego lewego czy dopiero nadchodzi z prawego.
A niby czemu nie może byc zagnieżdzenie? lekarz powiedział mi że może być nawet po 4 dniach a nawet po 12. -
Sarenka2015 wrote:Shibuya a jakie miałaś objawy przed @?
mnie bolały bardzo piersi już około 3 dni po owulacji, do tej pory bolą (a nie pamiętam, żeby kiedykolwiek przed @ tak było), ciągle mi się odbijało i puszczałam bąki
bolało mnie również podbrzusze tak dziwnie i inaczej niż zwykle.
Teraz oprócz powyższych dolegliwości doszły jeszcze bardziej bolące piersi, mdłości, wymioty, uczucie pełności, ogromna senność i zmęczenie i to na razie byłoby na tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:38
-
Testy nie pokazuja owulacji tylko pik lh i moga wychodzic pozytywnie u niektorych nawet co 3 dzien ( ja tak mialam). Wyluzuj troszke bo i tak nie masz teraz na nic wplywu, a skoro w niedziele byla owu z jednego jajorca i pecherzyk na drugim, to i tak powinien peknac ten drugi w ciagu 24h czyli w poniedzialek. Czekaj, po prostu czekaj
-
Vuko wrote:Zwykle ok 15dni, a ok 12 zaczyna sie zwykle plamienie
więc trochę za wcześnie na @... chyba plamienie nie będzie trwało 7dni.
Implantacyjne to nie koniecznie kropla krwi, czasem nic nie widać a czasem jest ciut więcej np zabarwiony śluz
temp masz ładną, zobaczysz jak będzie jutro, jak ustanie to może... tfu tfu, nie zapeszamVuko lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
W pierwszej ciąży też miałam progesteron ładny ponad 40, a jak się okazuje moje f.lutealne są za krótkie i niedomoga ciałka żółtego mogła spowodować to co się stało.
Takie długie plamienia też raczej o niczym w normie nie mówią
Jeśli już ta @ musi przyjść to po niej biegnij na USG cyców i dobrze się przebadaj bo 3 dni plamień przed @ też mi się wydają za długie...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
któraś już jakieś pierwsze objawy ma?? Wiadomo różnie to bywa z objawami no ale może coś jest inaczej niż normalnie??
Ja póki co mam straszny trądzik, zawsze cere mam gorszą po owulacji i ze dwa trzy pryszcze no ale teraz to strasznie mnie wysypało, kropki takie.
Lekkie mdłości, ale to mnie nie przekonuje, miewałam i w miesiące kiedy nie staraliśmy się po owulce, podobnie jak kłucie jajników i biały śluz. Zawsze mam nawet kiedy nie staraliśmy sie więc na pewno wiem ze to normalne a nie zadna oznaka ciazy u mnie.
A jak u Was???Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny