Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka widziałam Twój ostatni wykres i byłam pewna że kropeczek się rozwija... a tu proszę
Trzymam kciuki za obecny cyklIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do objawów to ze mnie leje sie biały śluz (dużo) a nigdy przed @ nie miałam, było sucho. Wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć jeden cycek dzis tak samo. Czasami czuję pobolewanie w krzyżu (a to jak na @) no i mnie przymdli raz na jakiś czas+głód nie do opanowania. Może ciąża, może efekt po duphastonie, a może @. Zobaczy się.
-
Cześć dziewczyny. Nad morzem pada cały dzień a ja mam dobry humor chyba przesilenie wiosenne mnie dopada Kupiłam dziś testy owulacyjne LH Vitam, 3 opakowania, po 5 sztuk. Nie mogłam się powstrzymać, ciągle o nich myślałam zrobiłam, dziś o 13:00 i wyszedł pozytywny, druga kreska na równi z testową, gruba i czerwona
Jestem dziś do 22 w pracy, wracam do domu i do dzieła Pewnie znów nie wytrzymam i mimo późnej pory dla pewności zrobię drugi test
Piątek, piąteczek piątunio -
nick nieaktualny
-
Pchełka ja 9 dc, nawet jak ovu będzie w 14 to zaczynam już dziś
a testy postanowiłam robić codziennie. W poprzednim cyklu zrobiłam 5 testów, wydaje mi się że było już po ovu. Od tego cyklu sprawdzam szyjkę, robię testy i mierzę tempkę. Poprzednio temperaturę mierzyłam zwykłym termometrem elektronicznym, z jednym miejscem po przecinku, który bardzo przekłamywał, na wykresie wyszły mi góry i doliny.
Wydaje mi się że ovu była wtedy 11 dc. A u Ciebie który dzień cyklu ?
Musi się udać! W kwietniu będą same groszkiPchełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiluszka, u mnie 10 dc, czyli dokładnie jak u Ciebie Tylko, że ja mam cykle 27-dniowe.
Też robię testy codziennie od 7 dc, bo u mnie owu zazwyczaj wypada dosyć wcześnie, chociaż teraz testy z widoczną kreską ale nie pozytywne.
Prowadzę obserwację szyjki i wg OF jest płodna od 2 dni.
My też działamy i zobaczymy Mam nadzieję, że owoce zobaczymy w grudniu
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
alinka wrote:ja będę testować 4 kwietnia W sumie nie miałam wielkich nadziei, ale dzisiaj 5dpo i skok ogromny temperatury, więc kto wie
Od owulacji mnie cały czas bolą jajniki i lewy i prawy, a poza tym męczą mnie strasznie gazy.. aż czasem wstyd bo nie mogę ich powstrzymać
Alinka też mam 5 dpo i mam dużo białego śluzu i tempka też mi poszła w górę -
Vuko ale dopóki jest wysoka temperatura nadal jesteś w grze Co prawda tempka może spaść i w trakcie @, a nie wiadomo co to u Ciebie czy plamienia czy @. Robiłas może test? Wg mnie powinnas i może coś by się wyjaśniło.
Pchełka lubi tę wiadomość
-
ja mam tak bardzo mieszane uczucia jednego dnia na bank jestem w ciąży, a drugiego na pewno się nie udało
no cóż, zobaczymy. testowanie za 4 dniPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc