Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIWI: dlaczego piszesz stracony cykl? Mnie się wydaje, że takie podejście prowadzi tylko do frustracji, hej, uszy w górę. My staramy się już prawie rok (10 cs), uważam, że to jest sporo jak na zdrową parę, ale nie traktuje tych cykli jako straconych. Po drodze parę razy byłam chora, brałam antybiotyki, no ale trudno, takie życie Lubie seks i bliskość z moim mężem, więc dlaczego mam mówić, ze coś tracę? Uważam, że jak odfiksujemy myślenie z zajścia w ciążę na po prostu cieszenie się tym co jest, to ta ciąża przyjdzie Na początku też wszystko ustawiałam "na wypadek, gdybym była w ciąży", a teraz staram się nie nakręcać i po prostu żyć normalnie, a ciąża jak przyjdzie to wtedy będę weryfikowała swoje plany
kate55 lubi tę wiadomość
-
Pchełka, ja wczoraj byłam pewna że test owulacyjny wyszedł mi pozytywny. Tak czy inaczej działamy Zrobiłam dziś i kreska znów czerwona jednak sama nie wiem czy to negatywny czy pozytywny. Na wykresie zaznaczam - i dziś i wczoraj. Dalej będę testować i oceniać Pchełka, z tego co czytałam, tak może być jak opisujesz, zaznaczasz daty na testach?
Udanego weekendu Dziewczyny! -
Gusiek85 - nie frustruje się (jeszcze) ale denerwuje trochę, bo jak nie będą działać te leki to muszę przejść na znacznie droższe i nie wiem czy odczekać miesiąc i dostać refundacje na 3 miesiące, czy nie żałować czasu i pieniędzy i zacząć już od następnego cyklu. I dlatego takie napięcie jest we mnie12 cs - 1 IUI udana
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Alinka też mam 5 dpo i mam dużo białego śluzu i tempka też mi poszła w górę
no faktycznie sytuacja podobna trzymam kciuki. U mnie śluzu białego jakoś nie ma więcej niż w standardzie, no ale zobaczymy jak się będzie sytuacja rozwijać
Mam tylko taki dylemat, że chodzę na siłownie na spinning, który jest dość mocnym wyzwaniem fizycznym. I nie wiem teraz, czy w związku z tymi temperaturami nie odpuścić? czy może to zaszkodzić ewentualnej ciąży? -
nick nieaktualny
-
Alinka, ja też bym zrezygnowała z wyczerpujących ćwiczeń, ja bieganie zamieniłam na marsz na bieżni, ustawiam na 5,5 - max 6 km/h, ew. spacer z kijkami, tak jak pisze Pchełka, lepiej dmuchać na zimne
iNso87, dzięki gratuluję Kochana, przesyłaj wiruski, ja już je łapię
Pchełka, jak Twoje przeziębienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:36
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Przyjmiecie świezaka? bede wdzieczna za wpisanie mnie na 7.04. To bedzie cud jesli wczesniej nie zrobie testu bo z cierpliwoscia u mnie slabo
Dopiero w styczniu zaczelismy starania. Nie prowadze jeszcze obserwacji zeby sie nie nakrecac.TO dopiero poczatek wiec podchodzimy do tego na luzie.
Trzymam kciuki za 100% buteleczek w pierwszym poscieKasia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny