Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wenndi, ja też z tych pozytywnych ale dziś jakoś nie mam humoru, poza tym ta pogoda Koszmar. W sumie czuję się zupełnie inaczej niz do tej pory odkąd miałam pierwszy okres. Ale od 20dc biorę też pierwszy raz duphaston i pewnie to on poprawił mój stan przed @ i pewnie to z jego powodów nie odczuwam bóli na @ i w ogóle tego "pięknego" stanu przed @. Pobolewa mnie krzyz codziennie, raz mocniej raz słabiej-czyli jak na @ Poza tym pomiary temp juz mnie wkurzaja. Raz rośnie, raz spada.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:Mam nadzieję, że nie zaśmiecę nam tematu, wklejając fotkę w celu zobrazowania mojego sobotniego problemu negatywny/pozytywny
miluszka lubi tę wiadomość
-
Kierzynka - gratulacje!! super rozpoczęłaś kiwiecień! Oby tak dalej
U mnie dzisiaj 6 dpo. Poszłam zrobić badania: TSH (jestem w trakcie leczenia niedoczynności), prolaktynę (w styczniu wyszła mi ponad podwójnie podwyższona, ale podobno to przez zbyt wysokie TSH) no i progesteron. Wyniki będą wieczorem...mam nadzieję, że wszystkie bardzo dobre..kierzynka lubi tę wiadomość
-
A co do objawów...to u mnie głównie piersi dokuczają. Zaczęły być bardzo wrażliwe i boleć przy dotyku. Jednak nie nakręcam się, bo już miewałam cykle z takim objawem, a potem przychodziła okropna @...
Jednak życzę nam wszystkim, aby te nasze "objawy" były prawdziwymi
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka gratuluję!! Pierwszy kwietniowy bobas!
Gabi, daj znać jak wyniki. ja też jestem w trakcie leczenia Idę na badania krwi jakoś po świętach.Gabi., kierzynka lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc