Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka, miałam Ciebie pytać o to samo
Moje testy wczoraj i dziś bledsze, a Twój wczorajszy (ten ostatni) był ciemniejszy niż te moje na zdjęciach czy takie jak moje? No i jak Twoje dzisiejsze?
Ja dziś przy badaniu szyjki zauważyłam plamki krwi w śluzie i jest on w końcu wodnisty a nie lepki. Jutro znów działam z testami Może te z piątku i soboty były pozytywne... Sama nie wiem mam zagwostkę -
nick nieaktualnyMiluszka, ja bym te testy, które tu wstawiałaś uznała śmiało za pozytywy.
Mierzysz temperaturę, miałaś skok?
U mnie wczoraj prawie pozytyw a dzisiaj mega pozytyw. Były prawie identyczne jak Twoje.
Może plamki krwi pojawiły się w związku z pękniętym pęcherzykiem?
A u mnie z kolei śluz kremowy i nie wiem co oznacza...miluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka, cudowna wiadomość!!! Gratuluję, my tu wszystkie mocno trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze Kochana
Pchełka, chyba zmienię - na + jednak tempka, skoczyła, niby, zobaczymy co jutro termometr pokaże ;-)Szyjka wysoko, więc cały czas mam nadzieję, że jeśli była to się udało a te plamki to tak jak piszesz, może pękł z drugiej strony nie chcę się nakręcać, nie wiem czy nie za szybko ta owulacja, zobaczymy co pokaże jutro Ja kremowy śluz mam po owulacji i już do końca cyklu się nie zmienia. Tylko widzisz, śluz śluzowi nierówny
-
nick nieaktualny