Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka gratulacje!
Pierwssze wspaniałe wiadomości!
Ja pija poranna kawe i przygotowuje sie do kolokwium
Jutro zaczynamy kwiecien!
Od razu lepszy nastroj jak slonce swieci za oknemAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
mirka14 wrote:U mnie znowu jakieś dziwne rzeczy się dzieją śluz płodny od kilku dni a temperatura niska i testy owu negatywne.... hmmmm sama nie wiem co o tym myśleć
U mnie też ten cykl same sprzeczności.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualny
-
Ja mam mieć dziś @, ale że wczoraj przylazła do mnie grypa i czuje się jakbym umierała to czuję tylko bóle zw. z grypą a nie @. Tylko piersi mnie rwą. A temp już jest nie miarodajna przez chorobę. Ale raczej też czekam na @.
-
Ja nie czuje sie jakos inaczej niz na @...ech, poczekamy zobaczymy mialam dzisiaj piekny sen o tym jak robilam test ciazowy i wyszly 2 tłuste krechy..chcialabym zeby był proroczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:37
Summerka, kredeczka91 lubią tę wiadomość
-
Gabi. wrote:Ja nie czuje sie jakos inaczej niz na @...ech, poczekamy zobaczymy mialam dzisiaj piekny sen o tym jak robilam test ciazowy i wyszly 2 tłuste krechy..chcialabym zeby był proroczy
Ja miałam dokładnie taki sam sen!
Gabi. lubi tę wiadomość
-
miałyscie moze test lh firmy vitam? Bo nie wiem jak interpretowac.. kiedy miałam z firmy pink i w ulotce pisało ze kreska musi byc identycznej intensywnosci.. tutaj nic takiego nie pisze a ' najciemniejsza' chodz wcale jakos ciemna nie była miałam wczoraj ... i dziwie sie bo wtedy pieknie mi powychodziło z tego testu pink
-
Ja nie robiłam testów tej firmy;/
U mnie wczoraj był mega spadek temp do linii podstawowej a dzisiaj duży skok. Juz myślałam że nic z tego ale ta dzisiejsza temp jeszcze daje mi nadzieje. Ciekawe co będzie jutro.Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008