Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dzieczyny ja dzisiaj pospalam wstałam wg nowego czasu o 9 jeszcze mi sie to nie zdazylo
OF przesunal mi owu na 17dc tak jak myslalam
CHlopaki w kosciele a ja obiad szykuje a potem na przejazdzke rowerem
Ja np cwicze codziennie po godz i nie mam zamiaru z tego rezygnowac to dla mnie normalne taka aktywnosc
Wenndi mam nadzieje ze teraz juz tylko bedzie rosłaWenndi lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Wenndi faktycznie to może być implantacja zobaczymy, jak się będzie temeratura kształtować w następne dni nie zapisujesz temperatury z dwoma miejscami po przecinku? to może być trochę niemiarodajne niestety.
Anulk88k, ja też ćwiczę cały czas tak jak wcześniej może już pod koniec cyklu nie robię ćwiczeń z obciążeniami, ale z aktywności nie rezygnuję.Wenndi lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Hejo kochane... u mnie zbliża się owulka wielkimi krokami wiec aktywnosc moja bedzie zwiekszona na forum of znajac życie !
Eh my dzisiaj sprzątaaaaamy ... bo nie było kiedy ...
Wenndi ... oby to było to !Wenndi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zobaczymy, wszystko będzie najbardziej jasne w dniu spodziewanej @.
Kate55 faktycznie termometr mam taki najzwyklejszy, podeszłam do tematu temperatury dosyć luźno i jedynie trzymam się stałej godziny. Sądzę, że to wystarczy do zobrazowania cyklu. Jednak jak teraz nic nie wyjdzie to po @ kupię sobie ten dokładniejszy
Pięknej niedzieli Wam życzę!kate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko, uwielbiam Monopoly
U mnie dzisiaj test ovu pozytywny Zrobiłam dzisiaj 4 żeby nie przeoczyć, bo się naczytałam, że bardzo łatwo może "umknąć" pik LH. Rano blady, o 12 blady, o 14 wyraźniejszy a o 17:30 dwie krechy Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą i nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi. Dzisiaj pojawił się u mnie śluz kremowy rozciągliwy, w dużej ilości. To objaw przedowulacyjny czy poowulacyjny? Bo rozciągliwy mam już od paru dni ale kremowy roziągliwy...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 18:09
-
A mnie dziś rano dziwnie mdliło. I cały czas czuję podbrzusze. Nie jest to nawet ból, ale takie delikatne napięcie. Ale moje temperatury chyba nie wskazują na ciążę.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
życzę, żeby te objawy były oznaką dzidziusia ja właśnie po dniach płodnych, dziś 16 dc, owulka była 14 dc, odczuwam ją bardzooooo intensywnie po porodzie, ból gorszy niż przed i w trakcie @. Dziwne. Ale przynajmniej jestem pewna kiedy jest bez testów.
kredeczka91 lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis 24 dc, czy sie czuje jakos inaczej? Nie wogole sie nie czuje, wykres podobny jak co miesiac wiec pewnie wielkie nic z tego ;/
Wczoraj jakos uszkodziłam sobie lokiec, nie wiem jak i gdzie ;/
Milego dnia bo jaki poniedzialek taki caly tydzien. Kurcze trzeba sie ogarnac bo swieta ida a ja nie mam nic przygotowane, nic nie kupione marnie jakosAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualny