Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
przeklejam pierwsza strone zeby jej długo potem nie szukać i żebyście wy nie musiały
groszki będą ... na pewno ,ale tak poganiam ten kwiecień bo przecież musi przebic marzeec hehhe -
Dziewczyny... no i chyba się rozwiązała sprawa z tym co mnie boli, ćmi, szczypie, ciągnie... to nie jajnik jak myślałam do tej pory... podejrzewam przepuklinę pachwinową... możliwe, że błony brzuszne mi się rozchodzą, bo bardziej odczuwam za każdym razem jak zjem więcej, no i jak dźwignę
Trzeba chyba pomyśleć o wizycie u chirurga
Ale oby to nie było to tfu tfu...
Bo co wtedy z ewentualną ciążą...?? nici??
Obym tylko niepotrzebnie panikowała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 10:25
-
inaa wrote:kofeinka.. bedzie dobrzeee !!!!!!! lepiej isc sprawdzic
wiem wiem ale za wizytą będę czekać i tak około 2 tygodni...
Dziś mam 7dc a wczoraj zażyłam Ibuprofen ze względu na wyżej wymienione dolegliwości.
Dziś też bym wzięła ale boję się, bo Ibuprofen chyba nie jest wskazany podczas starania się o dzidzię... -
nick nieaktualnyDziewczyny, mąż wrócił wczoraj późno i zamknęli mu aptekę przed nosem.
Rano zrobiłam ten allegrowy test, który mam w domu i patrzę, patrzę...a tam cień cienia...No to bach drugi i to samo...
Zrzuciłam męża z wyrka i wysłałam do apteki po Bobo-test.
Zrobiłam i też jest cień cienia-M też go widzi
Na razie się nie cieszę i robię rano jeszcze Quixx (M kupił mi na zapas).
I wtedy wstawię fotkę
Miłego dzioneczkaWenndi, kate55, Katarzyna87, odrobinacheci, Agnesee, miluszka lubią tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Dziewczyny, mąż wrócił wczoraj późno i zamknęli mu aptekę przed nosem.
Rano zrobiłam ten allegrowy test, który mam w domu i patrzę, patrzę...a tam cień cienia...No to bach drugi i to samo...
I wtedy wstawię fotkę
Miłego dzioneczka
SUPER oby jutro była wyraźna kreska, a raczej dwiePchełka lubi tę wiadomość
-
Pchełka super wieści, sikaj i dawaj znać jak druga krecha
Karolinka dziewczyny maja racje, faceci czasami bardziej to przeżywaja jak my i nie można ich traktowac jak maszynki. Ja wczoraj miałam podobnie, mój nie miał siły, rozumiem go, bo 12 godzin pracy i użeranie się z ludzmi. Powiedzial mi "mam na ciebie ochote ale nie mam siły" po czym dodal "no chyba ze ty bedziesz na gorze"kofeinka, Pchełka lubią tę wiadomość
-
Pchełka rewelacja trzymam kciuki za dwie grube krechy, a u mnie raczej dupa blada, owulacji chyba nie było a to już 30 dc więc dzisiaj zaczęłam brać luteinę, tak że w środę powinna @ przyjść może w maju będzie owulacja a jak znowu nie to będę musiała się do gina wybrać
Pchełka lubi tę wiadomość
-
emilkaaa wrote:Pchełka super wieści, sikaj i dawaj znać jak druga krecha
Karolinka dziewczyny maja racje, faceci czasami bardziej to przeżywaja jak my i nie można ich traktowac jak maszynki. Ja wczoraj miałam podobnie, mój nie miał siły, rozumiem go, bo 12 godzin pracy i użeranie się z ludzmi. Powiedzial mi "mam na ciebie ochote ale nie mam siły" po czym dodal "no chyba ze ty bedziesz na gorze"
he he he skąd ja to znam -
Pchełka wrote:Dziewczyny, mąż wrócił wczoraj późno i zamknęli mu aptekę przed nosem.
I wtedy wstawię fotkę
Miłego dzioneczka
OOh to będzie bobo ja też miałam cień cienia a teraz piękną "ostrą" II kreseczkę!!
Chyba trzeba gratulować !!kofeinka, Pchełka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemilkaaa wrote:Pchełka super wieści, sikaj i dawaj znać jak druga krecha
Karolinka dziewczyny maja racje, faceci czasami bardziej to przeżywaja jak my i nie można ich traktowac jak maszynki. Ja wczoraj miałam podobnie, mój nie miał siły, rozumiem go, bo 12 godzin pracy i użeranie się z ludzmi. Powiedzial mi "mam na ciebie ochote ale nie mam siły" po czym dodal "no chyba ze ty bedziesz na gorze"
o też tak mam mój zawsze ma ochotę ale gdy brak mu sił mówi "dziś ty na górze" i nie mam z tym problemu a jak i ja nie mam sił to tak go podkręcam że on w końcu nie wytrzymuje i sam się zabiera:)kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj oboje padnięci po pracy zabraliśmy się za robotę na leniwca na boczku, też dobre jak się nie ma siły, a ochota jest
I piękne to było, bo pierwszy raz od kilku miesięcy nie myślałam o zajściu - tylko delektowałam sięemilkaaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Paracetamol też nie jest zbyt bezpieczny, już nawet nie mówię o staraniach/ciąży, ale w normalnym stanie również.
Pchełka super!! cudownie!! czekamy na dalsze wieści :*Pchełka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Paracetamol też nie jest zbyt bezpieczny, już nawet nie mówię o staraniach/ciąży, ale w normalnym stanie również.
Pchełka super!! cudownie!! czekamy na dalsze wieści :*
wiadomo, że trzeba unikać dziadostwa i nie ingerować w organizm... ale nieraz nie ma wyjścia, ja zażywam tylko w ostateczności -
Pchełko ...aaaaa widzisz... ciotka inaa dobre ma przeczucia hihih :* !! Cieche gratulacje.. chociaż i tak bedzie bobo .. ! Widzicie? Musze Wam zaklinac ten kwiecień .. musi dostać po dupie , żeby bobusie wyodziły ha !
kofeinka lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:wiadomo, że trzeba unikać dziadostwa i nie ingerować w organizm... ale nieraz nie ma wyjścia, ja zażywam tylko w ostateczności
kofeinka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc