Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInaa, zrób jeszcze jeden test i dawaj fotkę
Ja jestem poczwórną mamą jak wiecie-trójka na świecie i czwarte w drodze
Tak jak pisze Emilanka, objawy w każdej ciąży były inne.
Powtarzalność dotyczyła jedynie piersi, czyli ciemniały otoczki, wychodziły żyłki i najzwyklejsze w świecie przeczucie.
Śluz w każdej ciąży inny, ból brzucha również
miluszka, gusiek85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja marzę o bliźniakach, ale niestety ani u mnie ani u mojego nie było w rodzinie bliźniaków. Jakoś nie chcę mieć jednego dziecka, a jeśli teraz mam problemy z zajściem w ciążę to z wiekiem będą one coraz większe. Tak więc przy jednej ciąży byłaby już dwójeczka. A narzeczony jest przekonany, że pierwsza i tak będzie Oliwia
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:Przecież temperaturę do wykresu mierzy się po przebudzeniu. Musi to być temp spoczynkowa. No i mierzymy ją codziennie o tej samej porze i w tym samym miejsc... Np w pochwie
Mierzę temperaturę o tej samej porze i jest to temperatura spoczynkowa, mierzona w pochwie zawsze o tej samej porze. Dziś jako że wstałam z łóżka dopiero o 10 to zmierzyłam i tak jak zwykle o 6:30 i później o 10. Temperatura jaką zapisuję do wykresu, jest temperaturą spoczynkową. Chciałam po prostu sprawdzić różnicę temperatury w przypadku gdy np. zaśpi i zmierzy o innej porze niż zwykle i stwierdzam, że temperatura wówczas się bardzo różni. -
miluszka wrote:Mierzę temperaturę o tej samej porze i jest to temperatura spoczynkowa, mierzona w pochwie zawsze o tej samej porze. Dziś jako że wstałam z łóżka dopiero o 10 to zmierzyłam i tak jak zwykle o 6:30 i później o 10. Temperatura jaką zapisuję do wykresu, jest temperaturą spoczynkową. Chciałam po prostu sprawdzić różnicę temperatury w przypadku gdy np. zaśpi i zmierzy o innej porze niż zwykle i stwierdzam, że temperatura wówczas się bardzo różni.
jeśli mierzysz czasem o innej godzinie to po prostu zaznacz "ignoruj tę temp" wtedy wykres nie będzie szalał.
A normalnym jest,że trochę się różnią temperatury te wczesne od tych późniejszych. -
no ja wiem to Kofeinka, nie mam potrzeby ignorowania temperatury ponieważ tę, którą zapisuję do wykresu jest zawsze mierzona o 6:30, w takich samych warunkach zaraz po przebudzeniu. A to że o 10 jest inna temperatura niż o 6:30, to wiem, że to normalne, że się różni tak samo jak mierzenie temperatury raz za razem j. Po prostu chciałam zobrazować Agnese, że tak po prostu jest kiedy się mierzy o różnych porach temperaturę
Udanego weekendu DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:22
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelka gratki szczesciaro!! mnie sie marzy przynajmniej 3, ale jak nam tak pojdzie to 2 to bedzie i tak sukces, to 10,cs. Ale po rozpaczach i lzach mam troche wiecej luzu, moze o to chodzi i pierwszy krolik przykica
Inaa daj przyklad jako prowadzaca forum, oby to byla Fasolcia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:22