Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest... ale wiesz ze wiekszosc z nas szczegolnie z tych co krotko sie staraja bedzie sie doszukiwac robic testy 5dpo ... taka nasza niecierpliwa natura a czasu niestety nie przyspieszymy. no cóż, a te forum bardziej to nakreca. Objawy są rzeczywiscie takie jak na @ nie da sie zaprzeczyc bo mdłosci itp chyba koło 6 tyg ciazy sie zaczynaja
-
mam 10dpo
nie ciesze się jeszcze, ale adrenalinka jest, czuje dzisiaj mega bóle tak jakbym zaraz miała się rozcieknąć, a że jestem z natury oparzona to sobie roboe testy ;p
temperature mierze jak popadnie , nie badam szyjki bo mnie to brzydzi i nie lubie wpychac tam paluchów... bazuje na testach owu i śluzie
z tą temperaturą to są skoki bo najważniejsza spoczynkowa, ale w pierwszej fazie cyklu takich przeskoków do 37 nie miałam. Może taki organizm masz ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:45
-
jest tam takie rozmyty barwnik pod swiatło widac zarys kreski , ale na spokojnie ... zrobie jutro pepino z czułością 10 to się okaże jak bedzie jakas kreska to w poniedziałek pójde na bete
To tak jest jak sie ma duzo czasu .. tymbardziej teraz mam duzo bo w przyszłym tygodniu pare klientek chciało a to szkolenie z paznokci a to permanentny wiec pewnie az tak intensywnie bym nie myslała heheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:50
-
jak masz możliwość to idz dziś na bete, może uda się do wieczora wyniki odebrać, będziesz miała 100% pewność. Ja robiłam dwa razy bete, co 48 h, żeby przyrost sprawdzić a potem do ginka się zapisałam, tak mniej więcej w 6-7tyg bo wtedy dopiero widać
korci i mnie, żeby zatestować, dziś takie kłucia czuje w podbrzuszu. -
nigdy nie byłam robic bete i nie orientowałam się jakie sa u mnie laborki ...w poniedziałek pójde...
hahah
hahahahaha rozmemłana jak trza hahahahhahaha nie moge ... hahahah
Poza tym cycki dalej są flakami tylko ciut cięższymi i tylko ciut ciut bolą, żyłki to ja mam zawsze ... wiec nic nie czuje oprócz bólu na @ , troszke syfków mi sie pokazało ale to tak zawsze
justyna14 ... trzymam kciuki !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:55
justyna14 lubi tę wiadomość
-
inaa - jestem ciekawa co z tą Twoją kreską
Sprawdź i podziel się z nami radosnymi wieściamiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
katarynka07 wrote:ja tez mialam flaki dopiero zjerdrnialy kolo 10tygodnia ciazy. Moim pierwszym objawem w drugiej ciazy byla wlasnie fioletowa pipka o ktorej juz pisalam i "grypa" ... ale fakt, kazda ciaza jest inna:)
inaaaa żyjesz? pisz co tam bo siedze i myśle o TobieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:33