Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mi np lekarz powiedział, ze przed terminem owulacji lepiej kilka dni wstrzemięźliwość zachować, to plemniki będą silniejsze (dodam, że wyniki nasienie w normie) i tak jutro monitoring, a mąż dzisiaj, że ma ochotę, a ja, że nie, bo jutro wizyta, a poza tym to co lekarz mówił i mu jeszcze pokazałam notatki tutaj, a on w totalny śmiech, że MY (kobiety) to jednak dziwne stworzenia i on chyba sobie też zacznie dni płodne wyznaczać - śmieliśmy się oboje co nie miara
Chociaż przyznam, że jak po ostatnim Pregnylu mięliśmy spięcie i się nie kochaliśmy tak często jak bym to widziała, to czułam pewnego rodzaju żal i do tej pory myślę czy niepowodzenie tą przerwą małą nie było spowodowane...
Ach to życie... Oby od jutra było lepsze po wizycie, a dziś kieliszeczek czerwonego wina - na endometrium rzecz jasnaZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyemilkaaa wrote:
Ale znam pare która, uwaga, 8lat chodzenia i zero sexu, 6 lat po slubie i swój pierwszy raz w dni płodne. Oczywiście ciaza i zero sexu, dziecko ma ponad 4 lata i od jego poczecia nic, bo laska twierdzi, ze ja to brzydzi. Szok.
o kurcze.. ale to juz ciezka sprawa.. wspolczuje temu facetowi.. chyba ze jest podobny ja teraz mam zakaz do 16 tygodnia ciazy.. wiecie jaka to meczarnia.. ;( śmiałam sie ostatnio, że nerwicy sie nabawie no radzimy sobie na inne sposoby ze tak ujme.. ale to nie to samo.. wiec korzystajcie poki mozecie do oporu -
Ale znam pare która, uwaga, 8lat chodzenia i zero sexu, 6 lat po slubie i swój pierwszy raz w dni płodne. Oczywiście ciaza i zero sexu, dziecko ma ponad 4 lata i od jego poczecia nic, bo laska twierdzi, ze ja to brzydzi. Szok.[/QUOTE]
takie osoby nazywa się chyba aseksualnymi - oglądałam jakieś programy o tym, że że tacy serio istnieją - szok!!!Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
ailatan wrote:Nie nazwałabym tego wymuszonym seksem tylko seksem z rozsadku- no niestety jak sie chce miec dziecko to czasem trzeba sie nagimanstykowac:) wszakeze to ciezka praca mi lekarka mowila jak bedzie owulacja to prosze współżyc 3-4 dni pod rząd a potem mozecie sie kochac kiedy macie ochote ja uwazam ze jak sie kogos kocha i pragnie poza tym to ma sie zawsze ochote ja mam zawsze- nawetpo 12 h pracy
emilkaaa wrote:Ale znam pare która, uwaga, 8lat chodzenia i zero sexu, 6 lat po slubie i swój pierwszy raz w dni płodne. Oczywiście ciaza i zero sexu, dziecko ma ponad 4 lata i od jego poczecia nic, bo laska twierdzi, ze ja to brzydzi. Szok.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
my o Olusia staraliśmy się przeszło dwa lata. Z tymi staraniami to różnie bywało bo i kłótnie były w dni płodne więc zero seksu i brak chęci też czasem, czasem zmęczenie. Ale zmuszanie męża do seksu w stylu : dziś mam płodne do dzieła - masakra. Mojemu od razu by pewnie opadł. Zawsze starałam się i staram żeby seks był super dla nas obojga, a w dni płodne starałam się jeszcze bardziej i każdemu polecam radę mojego gina:
bzykać się, bzykać się i jeszcze raz bzykać się -
Mój małż ma problemy z tarczycą wiec nie chce mu się bzykac... robimy to przewaznie w dni płodne bo chcemy dzidziusia, od czasu do czasu jakiś spontan ale rzadko... jestem cierpliwa, czasem się złoszcze ze mi odmawia bo np. mam ochote go całego zjeść a on nic .. cóż ... życie
-
Dzisiaj odpuszczam to i wysyłam moje myśli w kosmos... mam mega przeczucie ze nic z tego. tak czuje ze @ bedzie rano . Co chwila sprawdzam sluz bo wydaje mi sie ze to juz małpiszon.
uznaje za negatyw bo na prawde.. lupa potrzeba .. czekam czekam @@@@@@@@@@ @ nie jest taka zła wygląda jak kwiat róży o @--/---Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:57
-
nick nieaktualnyWłaśnie przeczytałam wpis mojej "znajomej" na portalu społecznościowym : Kurde, będę miała bliźniaki. Co za porażka !
Brak mi słów... Rozumiem, że nie każdy marzy o podwójnym szczęściu, ale raczej przesadziła
Matleena, oficjalne, ogromne gratulacje !!!Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny