Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa powiem Ci tak...na 1 rzut oka nic nie widziałam, później się wpaytrywałam i wpatrywałam i cos zobaczyłam, ale nie wiem czy to nie moja podświadomość..bo za chwilę znowu nic nie widziałam.a Ty go rano robiłaś?
W ogóle jakiego testu używasz? ja dziś piwrszy raz kupiłam w życiu test pink expres- czy dobry czy zly nie wiem..zrobię w weekend a później w planowany dzień @ czyli 21.04 ( o ile nie będzie okresu;) )inaa lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
http://zapodaj.net/eeddaf8bf50da.jpg.html
Na żywo lepiej "coś" widać o ile można to tak nazwać. Mówie, że negatyw bo zawsze się oszukujemy . Też miałam takie wrażenie ze czasem widze czasem nie, ale podeszłam do okna i ledwo ledwo ale było. Test robiłam po południu oczywiscie jak go kupiłam. Bo zawsze mam @ jak w zegarku i myslałąm ze dzisiaj cos wyjdzie. Grzecznie czekam na mój kwiat róży hihi i odliczam dni do nastepnych staranek bo niemożliwym jest zeby test nie wyszedł 14dpo hihiOluniaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha zauważyłyście? Posmutniałam ... hahahaha musze to odwrócić !!! Hej Hej gdzie mój humor ! Hej Hej gdzie jestes ... :* kocham was dziewuszki ! Czuję jakbyśmy były dobrymi znajomymi od wielu lat. Czasem nie mogę powiedziec różnych rzeczy tym realnym przyjaciołom a wy wszystko wiecie... ahhh dobrze , że się tutaj znalazłam !
-
Pchełko piękna rodzicielko jak będzie to będzie jak nie to takie same mocne emocje bede mogła przezywac za miesiąc :* co jest męczące, ale miłe !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:26
-
bizona wrote:W ogóle jakiego testu używasz? ja dziś piwrszy raz kupiłam w życiu test pink expres- czy dobry czy zly nie wiem..zrobię w weekend a później w planowany dzień @ czyli 21.04 ( o ile nie będzie okresu;) )
hmm oj niezliczone ilości różnych firm jednak najczesciej sprzedaja mi pink test -
Inaa ja nic nie widzę na tym teście ;(
U nas szczerze mówiąc przez całe 5 lat związku były może ze dwie takie sytuacje, że mój mąż nie miał ochoty. on jest ciągle napalony ja mniej, ale też często. kochamy się średnio co drugi dzień i oby tak zostało już na zawsze.
I tez nie wyobrażam sobie zmuszania faceta do seksu w dni płodne - ja bym się czuła mega poniżona. tak samo jak chciałabym, aby mnie mąż zmuszał do seksu, kiedy nie mam ochoty.inaa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja widze bo chce widziec ehehe wiecie jak to jest !
Tak jak ktos napisał.. może to nie zmuszanie, ale jak sie ktos długo stara no to czy ma ochote czy nie to się kocha w te dni płodne ze miec upragnione cudo -
nick nieaktualnyinaa wrote:http://zapodaj.net/eeddaf8bf50da.jpg.html
Na żywo lepiej "coś" widać o ile można to tak nazwać. Mówie, że negatyw bo zawsze się oszukujemy . Też miałam takie wrażenie ze czasem widze czasem nie, ale podeszłam do okna i ledwo ledwo ale było. Test robiłam po południu oczywiscie jak go kupiłam. Bo zawsze mam @ jak w zegarku i myslałąm ze dzisiaj cos wyjdzie. Grzecznie czekam na mój kwiat róży hihi i odliczam dni do nastepnych staranek bo niemożliwym jest zeby test nie wyszedł 14dpo hihi -
ej a jak to powinno być z szyjką? Bo mi się dziwacznie cofneła w lewą strone i do krzyża.. ponadto wczoraj była nisko a dzisiaj już nieco wyżej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:38
-
Inaa może długie jajowody masz i późno się zagnieździła fasolka z bliska nie widze, ale jak tel. ,oddalam to cień widzę.
Pchełka Twoja znajoma to chyba coś z głowa ma. Nie koleżankuj się z niąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:42
-
Ina poszłabyś na tą betę i miałabyś już jasną odpowiedź, a nie takie telenowele codziennie. jak twoja psychika to znosi? raz jest cień, raz go nie ma ... ty to masz siły na takie atrakcje
Milusia będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:42
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
A ja znam przeróżne historie a pro po częstotliwości wsółżycia w związkach i staram się nikogo nie oceniać. Czasem ludzie maja międy sobą gorsze okresy i w jakiś sposób zaprzestają współżyć ( nie mówie tu o tygoniu czy miesiącu) co doskonale rozumiem..i nie zonacza to, że się nie kochają, nie szanują itp..wszystko jest idealnie a brakuje tylko zbliżeń.
Wiadomo, że lepiej kiedy związek w 100% jest idealny pod każdym względem a sex najlepszy w życiu...ale nie zawsze tak jest.
Myśle że dobrym rozwiazniem w takich przypadkach było by przegadanie tego razem z sexuologiem czy cos..ale zdaje sobie sprawę jak ciężko ludziom się wybrać do lekarza z takim problemem. Umówmy się...jest jeszcze wiele osób, które np. powinny pójść do psychologa, żeby się wygadać, dowiedzieć się jak mogą rozwiązać swoje wszelakie problemy, zmartwienia itp..a myślą że psycholog jest tylko od wariatów..biały kaftan id
Choć nie powiem, trochę to się zmienia i sama widzę, że w gronie moich znajomych słowo psycholog zaczyna pojawiać się coraz częściej
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec