Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny jestem nowa na OF ale z przyjemnością czytam wasze wpisy i chciałabym dołączyć będę przewrotnie testować 1 kwietnia, kto wie może tym razem żart "jestem w ciąży" nie będzie żartem? mogę prosić o dopisanie?
vvviola, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolka wpisz mnie na 9 Kwietnia. Liczę że się w tym miesiącu uda ale żeby nie było rozczarowania to raczej mocniej wierze w maj bo zawsze był dla mnie szczęśliwym miesiącem.
Miłego wieczoru dziewczyny i owocujcie żeby było dużo groszków w kwietniu;)vvviola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry kobitki. U nas dzisiaj słoneczko zagląda więc zapowiada się ładny dzień.
Moja @ idzie w siną dal więc bierzemy się ostro do roboty z narzeczonym żeby 9 kwietnia @ nie zawitała hehe. Niestety siedzę w pracy do 17 więc jeszcze sporo czasu.
Życzę Wam miłego dzionka i przesyłam pozytywne wibracje -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki :*
Ja na piątek mam start monitoringu i między 24-27 kwietnia (tak myślę) będzie IUI...
Od 2dc jestem na stymulacji - Lametta.
Rano mnie męczą mdłości ale da się przeżyć bo szybko mijają
No i jakoś dziwnie się czuję że za ok tydzień będę znów w fazie oczekiwania na wynik HCG.
Niby myślę "pierwsza była pozytywna więc czemu teraz miało by się nie udać tym bardziej po schudnięciu" ale też jakoś tak luzacko do tego podchodzę bo "i tak się nie uda?"
Możliwe że testować będę wcześniej ale nie kombinuję ze zmianą terminu tutaj bo różnie może wyjść
Miło byłoby mieć wielkanocnego zajączkaKasia1986 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Hej laseczki :*
Ja na piątek mam start monitoringu i między 24-27 kwietnia (tak myślę) będzie IUI...
Od 2dc jestem na stymulacji - Lametta.
Rano mnie męczą mdłości ale da się przeżyć bo szybko mijają
No i jakoś dziwnie się czuję że za ok tydzień będę znów w fazie oczekiwania na wynik HCG.
Niby myślę "pierwsza była pozytywna więc czemu teraz miało by się nie udać tym bardziej po schudnięciu" ale też jakoś tak luzacko do tego podchodzę bo "i tak się nie uda?"
Możliwe że testować będę wcześniej ale nie kombinuję ze zmianą terminu tutaj bo różnie może wyjść
Miło byłoby mieć wielkanocnego zajączka
Kati trzymam mocno kciuki.
Jak Ci się udało schudnąć? Ja mam 10 kg nadwagi i boję się że to jest trochę przeszkoda do zapłodnienia. Czas pokaże!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:25