X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe Groszki 2015
Odpowiedz

Kwietniowe Groszki 2015

Oceń ten wątek:
  • inaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BYŁAM NA BECIE... < tutaj brawa po proszę> bolało :( buhuhuhuhu

Agnesia, justyna14, Lena87 lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja niemieckiego sie zaczynam uczyc. Emilanka widzac duze podobienstwa miedzy nami, to pewnie i z tą szyjką u mnie tez bedzie jak u Ciebie :) powiem szczerze, ze czarna magia u mnie z ta szyja, chyba nie chce jej poznawać :)

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    ej.. nie uwierzycie, ale ja sie nie poddałam i .. uwaga... sukces życiowy .. poszłam znowu roztrwonić pieniądze bo wyczytałam ze niktorym tez testy nie wychodza po mimo ciazy hahaha
    Przez śmiech az powiedzialam sama do siebie "ja pier... wariatka" :) Brawo za odwagę, czekamy na wyniki z zacisnietymi kciukami :)

inaa lubi tę wiadomość

• Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:

Brawa brawa!
    No ale kiedy wynik????

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:

w koncu! W takim razie w przewie pracy zagladne ile wynosi ta beta:) obstawiam ze 38 :)

inaa lubi tę wiadomość

• inaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hhahhahahahahahahahahah lubie robic po prostu nowe rzeczy, musze Was tutaj powkurw... hahahahhaha :-) wyniki na maila koło 16 ;p łałałiła ... obstawiam 2 hahaha

masakra jaki ja mam znowu dobry humor hahahahahahhaha otwieram wszystkie okna w mieszkaniu <3 eska na full i sprzatanko .. ajjjjjj lubie takie słoneczne dni !!! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D chyba mi depresja mija

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:04

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• kate55 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa to super, że poszłaś na betę:D dziś wieloodcinkowa telenowela pod tytułem "ciąża czy nie ciąża" się skończy :D :D

justyna14 lubi tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    hhahhahahahahahahahahah lubie robic po prostu nowe rzeczy, musze Was tutaj powkurw... hahahahhaha :-) wyniki na maila koło 16 ;p łałałiła ... obstawiam 2 hahaha

masakra jaki ja mam znowu dobry humor hahahahahahhaha otwieram wszystkie okna w mieszkaniu <3 eska na full i sprzatanko .. ajjjjjj lubie takie słoneczne dni !!! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D chyba mi depresja mija

No tego to nawet w tej telenoweli nie było, żeby robić "konkurs" w obstawianie bety, skoro nawet nie wiadomo czy jest ciąża - no przynajmniej dzięki Wam nie opuszcza mnie dobry humor :)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kur.... inaa nie dobijaj ludzi bo u mnie pochmurno, deszczowo i sama z dzieckiem w domu - no z dwójką już teraz.

Dobrze że w końcu na bete poszłąś, czekam jak na szpilkach do tej 16 :)

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj przynajmniej się dzieje :)

inaa lubi tę wiadomość

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    kur.... inaa nie dobijaj ludzi bo u mnie pochmurno, deszczowo i sama z dzieckiem w domu - no z dwójką już teraz.

Dobrze że w końcu na bete poszłąś, czekam jak na szpilkach do tej 16 :)

No to trzeba przyznać, że u mnie tez pochmurno, a jeszcze jak pomyślę jaki syf w domu (remont w pełni) to w ogóle porażka...
    Ale liczę na to, że w maju będzie już wszystko po nowemu - i dom i życie, bo już jakby "we trójkę" ;D

• inaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 ... toż to telenowe a la moda na sukces... to sie jeszcze dzisiaj nie skonczy hahahaha ;-) bo będą następne aktorki hahahahah :-) !!!!!!!!!!!! Każdy z każdym ciąża , nie ciąża... bety , testy, kreski, bladziochy... ahhh samo życie :D:D:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:18

justyna14 lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    kate55 ... toż to telenowe a la moda na sukces... to sie jeszcze dzisiaj nie skonczy hahahaha ;-) bo będą następne aktorki hahahahah

od mody na sukces różnica taka, że tam to każdy z każdym "serduszkuje" a tutaj każda ze swoim facetem teoretycznie :D

• alloffkowa Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa czekam z niecierpliwością a wyniki!

inaa lubi tę wiadomość

W oczekiwaniu
  • inaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha wiecie co mnie sie przypomniało hahahahahahahahahahahahha
    Mój mąż ostatnio jak był przy moim kompie zacząl się tak śmiać.. ale tak smiać ze myslałam - cos sie stało. Szybko przybiegłam do pokoju a przez smiech wykrztusił..

KOCHANIE ALE TY MASZ PIĘKNE GAZY NA WYKRESIE hahahahahahahahahahahahahahah Powiedział tez ze sie zaloguje i napisze mi pod wykresem o tych gazach po czym ochrzcił mnie pierdzącą krolewną hahahah

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    hahaha wiecie co mnie sie przypomniało hahahahahahahahahahahahha
    Mój mąż ostatnio jak był przy moim kompie zacząl się tak śmiać.. ale tak smiać ze myslałam - cos sie stało. Szybko przybiegłam do pokoju a przez smiech wykrztusił..

KOCHANIE ALE TY MASZ PIĘKNE GAZY NA WYKRESIE hahahahahahahahahahahahahahah Powiedział tez ze sie zaloguje i napisze mi pod wykresem o tych gazach po czym ochrzcił mnie pierdzącą krolewną hahahah

No faceci jakby tego nie obczajają, że my tu wszystko zaznaczamy nie bez powodu ;P

Mój jak wczoraj mu pokazałam, to oprócz tego co wcześniej pisałam, to jeszcze mówi "Nie idź jutro do gina i przesuń sobie owulację" a ja, że niby jak, a on "no tam na tym swoim grafiku" :):):):)

• emilkaaa Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abra wrote:
    od mody na sukces różnica taka, że tam to każdy z każdym "serduszkuje" a tutaj każda ze swoim facetem teoretycznie :D
    Kochana w tym cyklu niektórym pomagał niejaki "dmuchacz Stefan" ;)

• Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emilkaaa wrote:
    Kochana w tym cyklu niektórym pomagał niejaki "dmuchacz Stefan" ;)

Faktycznie - zapomniałam!!! Ale jak to uwzględnię, to ja na pewno w tym cyklu zajdę, bo w sob stałam na wietrze baaaardzo długo - a myślałam, że to nic dobrego przynieść nie może, a tu taką mi przypomniałaś kwestię ;)

• inaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahahaha Abra kur... rozwaliłaś mnie .. hahahah przesuń owulacje hahahahah kurw... ja nie moge hahahahahahahhahahahahahahahahahah w grafiku hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahaha nie moge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png

• Abra Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak mi mąż powiedział, bo miał ochotę na ♥, a jak że nie, bo jutro wizyta i gin mówił, żeby przed owulacją kilka dni "postu", to taki mi wysunął argument, żeby mnie przekonać - faceci to pomysłowe istoty się okazuje :D

inaa, justyna14 lubią tę wiadomość

‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ