Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:ej.. nie uwierzycie, ale ja sie nie poddałam i .. uwaga... sukces życiowy .. poszłam znowu roztrwonić pieniądze bo wyczytałam ze niktorym tez testy nie wychodza po mimo ciazy hahaha
inaa lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:BYŁAM NA BECIE... < tutaj brawa po proszę> bolało buhuhuhuhu
Brawa brawa!
No ale kiedy wynik????Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
hhahhahahahahahahahahah lubie robic po prostu nowe rzeczy, musze Was tutaj powkurw... hahahahhaha wyniki na maila koło 16 ;p łałałiła ... obstawiam 2 hahaha
masakra jaki ja mam znowu dobry humor hahahahahahhaha otwieram wszystkie okna w mieszkaniu eska na full i sprzatanko .. ajjjjjj lubie takie słoneczne dni !!! :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D chyba mi depresja mijaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:04
-
inaa to super, że poszłaś na betę dziś wieloodcinkowa telenowela pod tytułem "ciąża czy nie ciąża" się skończy
justyna14 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
inaa wrote:hhahhahahahahahahahahah lubie robic po prostu nowe rzeczy, musze Was tutaj powkurw... hahahahhaha wyniki na maila koło 16 ;p łałałiła ... obstawiam 2 hahaha
masakra jaki ja mam znowu dobry humor hahahahahahhaha otwieram wszystkie okna w mieszkaniu eska na full i sprzatanko .. ajjjjjj lubie takie słoneczne dni !!! :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D chyba mi depresja mija
No tego to nawet w tej telenoweli nie było, żeby robić "konkurs" w obstawianie bety, skoro nawet nie wiadomo czy jest ciąża - no przynajmniej dzięki Wam nie opuszcza mnie dobry humorZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
justyna14 wrote:kur.... inaa nie dobijaj ludzi bo u mnie pochmurno, deszczowo i sama z dzieckiem w domu - no z dwójką już teraz.
Dobrze że w końcu na bete poszłąś, czekam jak na szpilkach do tej 16
No to trzeba przyznać, że u mnie tez pochmurno, a jeszcze jak pomyślę jaki syf w domu (remont w pełni) to w ogóle porażka...
Ale liczę na to, że w maju będzie już wszystko po nowemu - i dom i życie, bo już jakby "we trójkę"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
kate55 ... toż to telenowe a la moda na sukces... to sie jeszcze dzisiaj nie skonczy hahahaha bo będą następne aktorki hahahahah !!!!!!!!!!!! Każdy z każdym ciąża , nie ciąża... bety , testy, kreski, bladziochy... ahhh samo życie :D:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:18
justyna14 lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:kate55 ... toż to telenowe a la moda na sukces... to sie jeszcze dzisiaj nie skonczy hahahaha bo będą następne aktorki hahahahah
od mody na sukces różnica taka, że tam to każdy z każdym "serduszkuje" a tutaj każda ze swoim facetem teoretycznieZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
hahaha wiecie co mnie sie przypomniało hahahahahahahahahahahahha
Mój mąż ostatnio jak był przy moim kompie zacząl się tak śmiać.. ale tak smiać ze myslałam - cos sie stało. Szybko przybiegłam do pokoju a przez smiech wykrztusił..
KOCHANIE ALE TY MASZ PIĘKNE GAZY NA WYKRESIE hahahahahahahahahahahahahahah Powiedział tez ze sie zaloguje i napisze mi pod wykresem o tych gazach po czym ochrzcił mnie pierdzącą krolewną hahahah -
inaa wrote:hahaha wiecie co mnie sie przypomniało hahahahahahahahahahahahha
Mój mąż ostatnio jak był przy moim kompie zacząl się tak śmiać.. ale tak smiać ze myslałam - cos sie stało. Szybko przybiegłam do pokoju a przez smiech wykrztusił..
KOCHANIE ALE TY MASZ PIĘKNE GAZY NA WYKRESIE hahahahahahahahahahahahahahah Powiedział tez ze sie zaloguje i napisze mi pod wykresem o tych gazach po czym ochrzcił mnie pierdzącą krolewną hahahah
No faceci jakby tego nie obczajają, że my tu wszystko zaznaczamy nie bez powodu ;P
Mój jak wczoraj mu pokazałam, to oprócz tego co wcześniej pisałam, to jeszcze mówi "Nie idź jutro do gina i przesuń sobie owulację" a ja, że niby jak, a on "no tam na tym swoim grafiku"
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
emilkaaa wrote:Kochana w tym cyklu niektórym pomagał niejaki "dmuchacz Stefan"
Faktycznie - zapomniałam!!! Ale jak to uwzględnię, to ja na pewno w tym cyklu zajdę, bo w sob stałam na wietrze baaaardzo długo - a myślałam, że to nic dobrego przynieść nie może, a tu taką mi przypomniałaś kwestięZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
hahahahahahahaha Abra kur... rozwaliłaś mnie .. hahahah przesuń owulacje hahahahah kurw... ja nie moge hahahahahahahhahahahahahahahahahah w grafiku hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahaha nie moge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
no tak mi mąż powiedział, bo miał ochotę na ♥, a jak że nie, bo jutro wizyta i gin mówił, żeby przed owulacją kilka dni "postu", to taki mi wysunął argument, żeby mnie przekonać - faceci to pomysłowe istoty się okazuje
inaa, justyna14 lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...