Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Poziomka64 wrote:Przykro mi13 CS
-
nick nieaktualnyCześć kobitki, gratuluję wszystkim nowym kreseczkom.
Anita K Gratulacje! trzymam kciuki żeby jutro pięknie ściemniała!
Juudi u Ciebie to już nie ma wątpliwości - piękne tłuste krechy! Gratulacje!
U mnie za dwa dni powinien być okres . Jesli mnie organizm nie zmylił to owu była bardzo wcześnie w 9 dc, a przytulanki aż 4 dni przed owu więc nie nastawiam się na nic i czekam na szybką @ i nowy cykl. Dobrze że ten cyjkl chociaż taki króciutki to szybciej nadchodzi nowy i może tym razem uda się chociaz "postarac". Mój mąż to jak nie jelitówka to infekcja albo badanie u proktologa które go zniszczyło psychicznie...
-
just wrote:Spodziewałam się trochę tego bo nie było za dużo ❤️, ale zawsze ta kropelka nadzieji jest. Pamiętam że kiedyś sprawdzałam statystyki zachodzenia w ciążę i wyszło mi że po roku starań na 100 kobiet 1 pozostaje bez ciąży i wydaje mi się że to będę ja.😞
-
Pani Ciasio wrote:Już po wizycie. 13dc, endometrium 10mm i po jednym pecherzyku na każdym jajniku- 13 i 16 mm. Pregnyl mam podać sobie SAMA (aaa!) w sobotę wieczorem i starania niedziela, poniedziałek oraz wtorek. Dostałam też Acard w związku z poprzednimi wynikami i wczesnym poronieniem w poprzednim cyklu.
Powodzenia, trzymam kciuki.AnitaK, anna1990, Gula, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Muki85 wrote:Mnie zastrzyk robił narzeczony i wygląda na to, że przyniosło to szczęście, bo od 3 dni wychodzą mi pozytywne testy, co prawda druga kreska jest blada ale jest 😁 Teraz muszę tylko u lekarza potwierdzić ciąże.
Powodzenia, trzymam kciuki.
A jak u Was wyglądały przytulanki? Co ile dni?
Oczywiście jesli nie chcesz to nie odpowiadaj -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Zaczynam się zastanawiać czy znowu nie porzucić tego mierzenia temperatury, może przez to znowu czuję jakąś presję i stres związany z brakiem owulacji.
dlatego ja po skoku rzuciłam termometr do szafy bo przeżywałam każdy wzlot i spadek tempkiAnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro jadę do kliniki
Jestem ciekawa co powie lekarz i jak tam moje pęcherzyki po tabletkach. Mam nadzieję że uda się przeprowadzić zabieg IUI w piątek. 😊
Gratuluję wszystkim którym się udało A tym które walczą życzę powodzenia i nie zalamywanja się bo jak spojrzycie na moja stopkę to ja już walczę 35 miesięcy... -
nick nieaktualnyPoziomka64 wrote:dlatego ja po skoku rzuciłam termometr do szafy bo przeżywałam każdy wzlot i spadek tempki
ladgim lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Widzę, że już jest kilka szczęśliwych Pań, które zobaczyły dwie kreseczki. Gratuluję, chociaż zazdroszę.
U mnie kicha. Byłam w poniedziałek u lekarza, to był mój 11 dc i na lewym jajniku pęcherzyk 11mm, a na prawym 9,7mm. Lekarz powiedział, że to za małe pęcherzyki przy cyklach 28-30 dniowych i że wątpie, by owulacja była... Kazał się starać, ale dam do zrozumienia, że średnio to widzi. Przepisał mi też clo od następnego miesiąca.
Ehh, nie mam już siły i nerwów do tego wszystkiego...24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie..." -
Muki, gratuluję Ślij mi tu zaraz ciążowe wiruski )
Czy którejś z Was lekarz kazał brać witaminę D?Muki85 lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Ja jak coś będę testować 11.04 a nie 9.04. Owu niby się przesunęła chociaż wg mnie nie było jej wcale albo była dzień później a nie aż 2.
Tak czy siak wątpię, że się uda, bo współżycie było 4/5 dni przed owu, więc marne szanse.Październik 2017 synek -
anna1990 wrote:Jutro jadę do kliniki
Jestem ciekawa co powie lekarz i jak tam moje pęcherzyki po tabletkach. Mam nadzieję że uda się przeprowadzić zabieg IUI w piątek. 😊
Gratuluję wszystkim którym się udało A tym które walczą życzę powodzenia i nie zalamywanja się bo jak spojrzycie na moja stopkę to ja już walczę 35 miesięcy...anna1990 lubi tę wiadomość
13 CS -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Ja stosuję ale Symfolik to to samo, żadnej różnicy nie widzę.
A długo już stosujesz? Może trzeba poczekać na efekty, przynajmniej tak to sobie tłumaczę24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie..."