Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co, jedna z forumowiczek poradzila mi wziac ten dupek skoro go juz tu mam. Wzielam pierwsza, bede brala 2 x dziennie po jednej tak jak na ulotce chyba ze mnie zaleje to przerwe. Mam nadzieje ze nie robie jakiejs glupoty...
polkosia, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiu bierz koniecznie! A tak naprawde skoro stracilas jedna ciaze to powinnas dupka brac profilaktycznie za kazdym razem w fazie lutealnej, je tez biore na zbyt niski progesteron a w ulotce jest tez napisane dawkowanie dla kobiet po poronieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 17:18
gosia_9020, polkosia lubią tę wiadomość
-
Gosiu,bierz dupka na 100%,on tylko może pomóc.A skoro jesteś po poronieniu to powinnaś brać go,że tak powiem zapobiegawczo już 2 dni po owulacji-bądź 4-5 dni po pozytywnym teście owulacyjnym,2 razy dziennie po 1 tabletce,po 10 dni.Tak samo on by pewnie jakoś tam pomógł na Twoje strasznie długie cykle-musisz iść do dobrego lekarza w Polsce.
A teraz bierz dupka,leż,relaksuj się i nie gadaj jesteśmy z Tobą!gosia_9020, Daisy lubią tę wiadomość
-
Echh, a u mnie pojawiło się plamienie, na wkładce lekko brązowawe. Od pewnego czasu mam takie na 1 dzień przed @. Co prawda teraz @ powinna przyjść 15 czyli za 3 dni... Ale pewnie wskazuje na problemy z hormonami, @ przyjdzie jutro i po zawodach A tak się czuję właśnie, dusznawo mi (wczoraj na fitnessie nie mogłam wydolić, osłabienie jakieś i duszno tam było), jajniki jeszcze nie bolą, ale delikatne mdłości mam, jak to przed @...
Jak to jest z fazą lutealną? Bo czytam gdzieniegdzie, że zawsze trwa 14 dni, a gdzieś indziej, że 12-16. Czy to jest kwestia indywidualna u każdej kobiety? Zawsze u danej kobiety trwa tyle samo w każdym cyklu?
-
o matko dziołchy...udało mi się nadrobić posty, ale żeście napisały...Gosia będzie dobrze...musisz leżeć mi w szpitalu mówiono, że to 80% sukcesu i działa cuda przy podtrzymywaniu ciąży..może mały zarodeczek jest na razie słaby i potrzebuje odpoczywać, a Ty może coś dźwignęłaś albo się zdenerwowałaś albo coś...nie martw się na zapas a to na pewno wyjdzie na zdrowie małej fasolce: )
a ja się zaczynam niepokoić swoim samopoczuciem...boli mnie lekko podbrzusze już od poniedziałku dziś w ogóle nie mogłam spać...i zaczynam się zadręczać czy na pewno dobrze zrobiłam czekając tylko 2 cykle po zabiegu a nie jak zalecił lekarz 3..: (gosia_9020 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️