Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:gosia ja jak roniłam druga ciaze to lekarz kazał mi wziac 4 tabletki od razu....a pozniej 4x1 codziennie...niestety juz było po wszystkim...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie wiem co to, cisnienie pewnie, ale juz lepiej;) generalnie od 2 dni ciągle mam wrazenie ze jakas przeziebiona jestem, u mnie kilka kresek wyzej temp a mam wrazenie jakbym 38-39 stopni bylo...
u nas tyle to norma;) niekiedy bywa więcej,moja dr mowi ze skoro taka mamy chec to jest ok, ciagle mi powtarza 'pani Aniu tylko aktywnie'
Uciekam spać Dziewczynki;* pięknych snów
polkosia, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
U mnie 14 dpo, test negatywny, a @ pewnie nie ma przez Luteinę. Temperatura się waha, ale jednak spada, a pewnie i tak podwyższona jest też przez Luteinę, dlatego dla mnie minus i już. Nie ma co się nakręcać, bo jakby była ciąża, to by chociaż cień wyszedł, a tu NIC. Jak 1,5 roku temu zrobiłam test 1 dzień po terminie to wyszła tak gruba kreska, że nie możliwe, żeby teraz się udało. Czekam na maj i czerwcowe testowanie. Będę tu jeszcze zaglądaćKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia ,przykro mi ale co nas nie zabije,to nas wzmocni! U mnie temperatura wysoko,@ powinna przyjść w środę,ale jutro 9 dzień duphastonu,a w poprzednim cyklu już miałam śluz podbarwiony krwią w tym dniu,więc już wiedziałam,że nici z ciąży...
W każdym razie dziś zrobiłam test ciążowy,bo nie wytrzymałam i gucio Chociaż w sumie u mnie to dopiero chyba 9dpo -
nick nieaktualnydziewczyny jak nie ten cykl to kolejny zobaczycie uda sie
a u mnie tempka idzie w gore, ale niepokoja mnie bole okresowe...wczoraj wieczorem jak mnie zlapał to musiałam wziac nospe...dzisiaj narazie były tylko delikatne skurcze...jeszcze 3 dni...niby juz blisko, ale jednoczesnie jeszcze daleko, wszystko do srody moze sie samo wyjasnic... -
Karola, będzie dobrze, takie bóle małpowe też bywają objawem
a u mnie ovu codziennie przesuwa domniemaną owulację i wiecznie jestem w 3 dniu po nie rozumiem tego programu..kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny