Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka,ja i dziś mam wodnisty,i go bardzo dużo i taki jakby białawy,ale może to wina duphastonu z tym śluzem
Dziewczyny,dziś poleciałam na betę i mam wynik wieczorem.Także u mnie się wszystko już wyjaśni na 100% -
oo, Brawurka, może masz rację , może to duphaston! wracam do galerii wykresów
i czekamy na info o becie!
Daisy, mnie też brakuje np. tłusty, śliski, mętny, grudkowaty etc. cała gama powinna być , do wyboru do koloru
-
nick nieaktualny
-
ogólnie ja po duphastonie mam w 2 fazie dużo więcej śluzu niż bez niego,więc on zaburza obraz śluzowy w 2 fazie u mnie Beta na pewno jest negatywna,ale może chociaż już dziś zaznam spokoju czy w tą czy w tą stronę
-
Ania,trzymam kciuki za Twoją betę ! Szkoda bardzo,jeśli to jest naprawdę minusik,nie rozumiem,tyle serduszkowań przecież?Ach,pokręcony ten świat ech
~Ania~ lubi tę wiadomość
-
Aniu, przytulam
Rubi - obyś się nie doczekała!
Brawurka - a mnie się właśnie wydaje, że do duphastonie mam mniej i jest bardziej wodnisty.. ale to są pewnie jakieś indywidualne kwestie i żeby znaleźć jakąś prawidłowość, to musiano by całe badania kliniczne wykonać na ten temat
swoją drogą takie forum to niezła baza danych~Ania~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,
11.04. Pinia108(-), Ewa99, Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84, KMK, kittykate , slodka100 (-) @, Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-)
15.04. AnBe, Rubi, Qrczak, szurabura, waszka88
16.04. Brawurka84, M4DZI4, Doris-83
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah, Mega
21.04. kasiuleks, Ida, kasiatoja
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04. Wiola25
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79 -
Dziewczyny żarcik na rozluźnienie:)
Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:
- Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
Lekarz na to:
- Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła?
Kobieta:
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba.
Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi:
- Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
- A jadła pani pomarańcze,ryby?
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba
Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi:
- Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił
- Hmmm... A kochała się pani z mężem?
- Nie, a trzeba?Tamka, Wiola25, Daisy, gosia_9020, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hehehe obym w przyszłym miesiącu nie musiała zawodów urządzać :p
Aniu bardzo mi przykro :*
Wiecie co mnie tez brakuje większej ilości możliwości przy śluzie. Tak jak już wspomniałam teraz mam taki białawy, rzadszy, troche wodnisty. ciężko stwierdzić dokładnie po wczorajszym baraszkowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 13:14
~Ania~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe
przypomniała mi się taka scena z serialu Masters of Sex, nie wiem czy ktoś oglądał? to jest serial oparty na faktach dotyczący jedynych jak do tej pory badań nad ludzką seksualnością i orgazmem, badania prowadzono w latach 60tych i pokazują, jak niewiele kobiety i pary ogólnie wiedziały na ten temat
przyszło do głównego bohatera małżeństwo , które przez rok nie doczekało potomstwa, lekarz przeprowadza wywiad medyczny i m.in. pyta jakie pozycje stosują, na co oni wielkie oczy no i mówią, że jak to, przecież jest jedna - niewiasta kładzie się przy małżonku i poczyna dziecko... okazało się, że oni rok tak koło siebie leżą...Wiola25, Ewa99, Ita, Brawurka84, lulu_ovufriend, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:Kasia hahahaha
Mój mąż poczuwa się do odpowiedzialności i sam mnie do łóżka za uszy ciągnie
ja myślę, że nie tylko z powodu poczucia odpowiedzialnościWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 13:17
Daisy, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brawurka84 wrote:Tamka,ja i dziś mam wodnisty,i go bardzo dużo i taki jakby białawy,ale może to wina duphastonu z tym śluzem
Dziewczyny,dziś poleciałam na betę i mam wynik wieczorem.Także u mnie się wszystko już wyjaśni na 100%
Ja kiedyś wyczytalam, ze jak jest duzo sluzu bialego po owu to dobrze wrózyWiola25, Brawurka84 lubią tę wiadomość
-
~Ania~ wrote:Beta poniżej 0,1 także pewny - u mnie. No nic, żyjemy dalej, nie? Ok. 8 maja odbieram swój prezent urodzinowy tzn. sunię shih tzu mam czym zająć głowę teraz...
Ale za Was wszystkie ciągle zaciskam kciuki
życzę Ci żeby to był ostatni taki wynik!
a psiaki są przekochane i bardzo absorbujące, brak czasu masz gwarantowanyWiola25, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:Hehehe obym w przyszłym miesiącu nie musiała zawodów urządzać :p
Aniu bardzo mi przykro :*
Wiecie co mnie tez brakuje większej ilości możliwości przy śluzie. Tak jak już wspomniałam teraz mam taki białawy, rzadszy, troche wodnisty. ciężko stwierdzić dokładnie po wczorajszym baraszkowaniu
A OF wyraznie pisze, zeby nie badac sluzu 12h a nawet do 24 h po stosunku bo ciezko jest rozroznic :p A i niby nie powinno sie sprawdzac szyjki po owu jesli sie staramy, bo moze to niby wywolac mikroporonienia. Ale ile w tym prawdy nie wiem. -
Tamka wrote:ja myślę, że nie tylko z powodu poczucia odpowiedzialności
W większości przypadków pewnie masz racje, ale akurat wczoraj mieliśmy oboje gorszy dzień i nie bardzo gadaliśmy ze sobą. No i co mąż w trakcie dnia? "Wiem że nie masz nastroju, ja też nie mam, ale chodź zobaczymy co z tego wyjdzie" wiedział ze płodne to sie zmusił tak żeśmy sie pozmuszali, że 2 razy byłoTamka, kaarolaa lubią tę wiadomość