Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
M4DZI4 wrote:Szurabura gratuluję kochana!!! Która chce byc jeszcze zafasolkowana bo patrze że za kogo bym nie ściskała mocno kciuków to się udaje A zresztą co mi tam trzymam kciuki za Was wszystkie !!
ja chcę, ja chcę trzymaj te kciuki, ale mocnoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-)
11.04. Pinia108(-), Ewa99, Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK, kittykate , slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez , julianna moniska4444
15.04. AnBe, Rubi(-), Qrczak, szurabura , waszka88
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4, Doris-83
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah, Mega
21.04. kasiuleks, Ida, kasiatoja
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04. Wiola25
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:47
-
nick nieaktualny
-
Kciukam mocno za wszystkie razem i każdą osobno!!!mam nadzieję że i Wy za mnie trzymacie bo wierzę w to mocno że każdej z nas się w końcu uda i prędzej czy pózniej (u mnie pózniej :p) powitamy na świecie swoje skarby
kaarolaa, gosia_9020, Wiola25, Daisy, Qrczak lubią tę wiadomość
-
ja tam podłapałam dziś doła, bo w sumie to znów się jakieś bóle małpowe pojawiają na wieczór nie sądzę, by miało się tym razem udać. Posmutam się dzisiaj, a jutro mi przejdzie. Od piątku będę wypatrywać @.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:ja tam podłapałam dziś doła, bo w sumie to znów się jakieś bóle małpowe pojawiają na wieczór nie sądzę, by miało się tym razem udać. Posmutam się dzisiaj, a jutro mi przejdzie. Od piątku będę wypatrywać @.
-
nick nieaktualnyszurabura wrote:Dzięki M4DZI4
i dzięki Kaarolaa za aktualizację listy
Powiedzcie mi, w innych miesiącach też jest tak serduszkowo, czy to taki szczęśliwy miesiąc? -
kaarolaa wrote:ja mam 3 dzien takie bole i juz sie tym nie przejmuje, i tak juz nic nie zmienie...wiec zobacze czy to na @ czy na II kreseczki...
jak się z tym prześpię to pewnie mi też przejdzie. wkurzają mnie tylko te moje wzdęcia, już piąty dzień, a dziś ledwo spodnie zapięłam!!! poza tym byłam u przyjaciółki, która jest po 5 inseminacjach i nic, a oboje z mężem mają wręcz wzorowe wyniki!!! sama się wpędziłam w doła, musi mi przejść po prostu.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:jak się z tym prześpię to pewnie mi też przejdzie. wkurzają mnie tylko te moje wzdęcia, już piąty dzień, a dziś ledwo spodnie zapięłam!!! poza tym byłam u przyjaciółki, która jest po 5 inseminacjach i nic, a oboje z mężem mają wręcz wzorowe wyniki!!! sama się wpędziłam w doła, musi mi przejść po prostu.
-
kaarolaa wrote:ja to mam takie wzdecia od ponad tygodnia, ze mnie to juz dobija...chodze w rozpietych spodniach... mama mi dzisiaj jakies swoje dresiory dała, bo ja swoich nie spakowałam, ciezko w dzinach mi jest...
hmm... dużo podobieństw widzę oby to była dobra wróżba. w każdym razie, wkurza mnie ten mój brzuchol!! Dobrze, że moje Kochanie ma nocki, bo zabiłabym go chyba gazami. Wczoraj rano mała biegunka a poza tym od kilku dni nic zdarzały mi się wzdęcia czasem, ale zwykle jeden-dwa dni i koniec. a teraz już piąty dzień się męczę i już mam dosyć. robię się nerwowa i nieprzyjemna z tego powodu.Wiola25, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Witam serdecznie, piszę pierwszy, ale nie ostatni raz. Pierwszy pozytywny test wyszedł mi ponad tydzień temu, ale beta była <2. Dziś kolejny test pozytywny, dwa dni przed skokiem temperatury miałam USG i wyszło, że pęcherzyk pękł, ale endometrium dość cienkie, po tej wiadomości starania były intensywne. Jutro idę na betę, stresa mam niesamowitego, do tego od paru dni pobolewa mnie brzuch jak przed @, nadzieje maleją z godziny na godzinę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:hmm... dużo podobieństw widzę oby to była dobra wróżba. w każdym razie, wkurza mnie ten mój brzuchol!! Dobrze, że moje Kochanie ma nocki, bo zabiłabym go chyba gazami. Wczoraj rano mała biegunka a poza tym od kilku dni nic zdarzały mi się wzdęcia czasem, ale zwykle jeden-dwa dni i koniec. a teraz już piąty dzień się męczę i już mam dosyć. robię się nerwowa i nieprzyjemna z tego powodu.
-
nie wiem kaarolaa, ale ja progesteron mam niski, bo robiłam badania i był w okolicy 10.5, nie wcinam też luteiny ani nic z tych rzeczy i mam tak samo jak Ty. Gazy sama zazwyczaj wstrzymuję, bo wiem jak bardzo są nieprzyjemne dla świeżości otoczenia, a nie przebywam cały dzień sama w zamkniętym pomieszczeniu, więc nie mam jak puszczać bączków wieczorem jak zostaję sama to mogę sobie ulżyć dopiero. Prawie nic nie jem, bo się w brzuszku nic nie mieści, ale cały czas siedzę w lodówce, bo smaki mam takie, że szok. Przynajmniej sobie mogę popatrzeć. No i myśli mam tylko o jedzeniu. Ewidentnie u mnie @ przyjdzie na dniach, teraz tak myślę, że przecież zawsze przed @ wzrasta mi apetyt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 22:37
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dobra ja uciekam dobranoc i do jutra...chmureczka nie bedzie @...pamietaj, same pozytywne myslenie
jeszcze trochę się posmucę i od jutra znów same pozytywy Dobranoc, ja też uciekamRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!