Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasiatoja wrote:Jak stosować wiesiołek wiem mniej więcej i właśnie się zastanawiam nad kupnem, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji właśnie czy ma on jakiś wpływ na wchłanianie się leków Wiem np. że siemię lniane osadza się na żołądku i utrudnia, dlatego powinno się je pić min. 3 godz po lekach... a ja biedna przez cały dzień coś łykam
-
kasiatoja wrote:Jak stosować wiesiołek wiem mniej więcej i właśnie się zastanawiam nad kupnem, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji właśnie czy ma on jakiś wpływ na wchłanianie się leków Wiem np. że siemię lniane osadza się na żołądku i utrudnia, dlatego powinno się je pić min. 3 godz po lekach... a ja biedna przez cały dzień coś łykamStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Wiola25 wrote:Ja dziś nie zauważam u siebie rozciągliwego śluzu tylko taki kremowy, rzadszy. W sobote było go tyle, że ... jak sie podtarłam po skorzystaniu z ubikacji i chciałam zobaczyć co tam na papierze, to nie wiem jak ja to zrobiłam, śluz wylądował na ścianie! haaa normalnie.. rzut śluzem było go tak dużo, że sie tam przykleił przepraszam jeżeli dla niktórych to głupie co pisze, ale biorę 1 cykl wiesiołek i śluzu mam super. To znaczy juz nie biore, bo była potencjalna owulka.
Wiola miałam w tym cyklu podobnie Zauważyłam ten śluz podczas igraszek i byłam w totalnym szoku skupić się na niczym nie mogłam jak zobaczyłam ile go jest i jak bardzo się ciągnieWiola25 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
moj sluz glutkowato plodny zrobil sie albo po 3 miesiacy brania wiesiolka albo po 1 brania siemienia lnianego. przez 2 miechy z samym wiesiolkiem nic nie bylo,a teraz jak dolaczylam siemie to bylam w szoku jak to zobaczylam!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szarabura jesteś w ciążyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
szurabura wrote:
no fakt,szkoda ze nie ma wiecej onfo,a ktory to byl cykl staran?Anutka lubi tę wiadomość