Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:ja robiłam lh i fsh w tym cyklu. oprócz tego nic wiecej czy powinnam sie przebadac pod innym kątem?? co jeszcze i w którym dc?? help :p
2-4 dc estradiol, lh, fsh, tsh, ft3, ft4, dodatkowo mozna anty-TPO
a 7 dni po owulce prolaktyne, progesteron, testosteron... -
nick nieaktualnyolencja wrote:dziewczyny a zdarzylo sie Wam ze ovu najpierw zaznaczyl pelna linia owulacje a potem przerobil na przerywana? bo m tak dzis zrobil! nie wiem w sumie czemu:((
-
olencja wrote:dziewczyny a zdarzylo sie Wam ze ovu najpierw zaznaczyl pelna linia owulacje a potem przerobil na przerywana? bo m tak dzis zrobil! nie wiem w sumie czemu:((
Czasami OvuFriend może zaznaczyć owulacje na Twoim wykresie linią przerywaną co oznacza, że do owulacji mogło dojść, ale jej wystąpienie nie jest pewne (poinformuje Cię o tym Detektor Płodności). Zdarzy się tak wówczas, gdy niedostateczna ilość wskaźników płodności potwierdzi owulację bądź wystąpią zjawiska, które zakłócą jasną interpretację wykresu. -
olencja wrote:dziewczyny a zdarzylo sie Wam ze ovu najpierw zaznaczyl pelna linia owulacje a potem przerobil na przerywana? bo m tak dzis zrobil! nie wiem w sumie czemu:((
"W OvuFriend owulacja na Twoim wykresie może zostać zaznaczona linią ciągłą lub przerywaną.
Jeśli owulacja zaznaczona jest na wykresie linią ciągłą oznacza to, że nie ma żadnych wątpliwości co do terminu wystąpienia owulacji, gdyż została ona potwierdzona przez dostateczną ilość wskaźników płodności. Na przykład oprócz skoku temperatury w dniach okołoowulacyjnych wystąpił dodatkowo śluz płodny.
Może się zdarzyć, że OvuFriend zaznaczy na Twoim wykresie owulację linią przerywaną (owulacja niepotwierdzona) co oznacza, że niedostateczna ilość wskaźników potwierdziła jej wystąpienie lub wystąpił czynnik który zakłócił tę interpretację. Na przykład, pomimo odnotowania skoku temperatury, wystąpiła niepłodna pozycja szyjki macicy lub negatywny test owulacyjny. W takiej sytuacji OvuFriend może podejrzewać, że owulacja wystąpiła (temperatura na to wskazuje), ale nie może jej potwierdzić (inne czynniki zaprzeczają tej interpretacji). "
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,właśnie dostałam różowawy śluz-więc za kilka dni rozkręci się @,jutro ostatni dzień duphastonu.Nic to,przenoszę się na majóweczki a Wam oczywiście życzę powodzenia
-
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-)
11.04. Pinia108(-), Ewa99, Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK, kittykate , slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez , julianna
15.04. AnBe, Rubi, Qrczak, szurabura, waszka88
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4, Doris-83
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah, Mega
21.04. kasiuleks, Ida, kasiatoja
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04. Wiola25
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja się najadłam nasprzątałam i teraz odpoczywam...chciałabym już piątek bo idę do fryzjera i się trochę wyluzuję od tego testowania...
kierzynka lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi wrote:ja się najadłam nasprzątałam i teraz odpoczywam...chciałabym już piątek bo idę do fryzjera i się trochę wyluzuję od tego testowania...