Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj po południu test owu negatyw. Dziś śluz na majtkach wodnisty od rana. Pół godziny temu test owu bardzo pozytywny natomiast szyjka jakby się uniosła i zamyka a śluz w środku robi się kremowy. Myślicie, że już po owu czy przed? Mam dylemat czekam na męża bo chce go zaatakowaćOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybeńka wrote:Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj po południu test owu negatyw. Dziś śluz na majtkach wodnisty od rana. Pół godziny temu test owu bardzo pozytywny natomiast szyjka jakby się uniosła i zamyka a śluz w środku robi się kremowy. Myślicie, że już po owu czy przed? Mam dylemat czekam na męża bo chce go zaatakować
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
Hehe dziękuję Kochane :-* chyba właśnie przyjechał. Wiec mykam do łóżeczka
kaarolaa, Rubi, kierzynka, Daisy, Tamka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
kasiatoja wrote:DziewczynyDziewczyny, a nie wiecie może czy wiesiołek wpływa jakoś na wchłanianie się innych leków? Bo ja trochę ich biorę i boję się, że zamiast sobie pomóc, zaszkodzę...
Janic nie slyszalam na ten temat, ale nie stosuje wiesiolka. Kiedys dziewczyny pisaly tylko, ze wolno go stosowac tylko do owu. Ale czemu to nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Janic nie slyszalam na ten temat, ale nie stosuje wiesiolka. Kiedys dziewczyny pisaly tylko, ze wolno go stosowac tylko do owu. Ale czemu to nie wiem.
Daisy lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:tak niestety jest, ja tak z miesiaca na miesiac przechodze juz od kwietnia zeszłego roku niestety...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi wrote:przykro mi...mój to jest dopiero pierwszy cykl starań po poronieniu a i wetdy udało się w 1 cyklu...więc nie potrafię sobie tego wyobrazić i bardzo Ci współczuję i oczywiście trzymam kciuki żebyś nie musiała iść do majówek...
Daisy, M4DZI4, chmurreczkaa, Wiola25, Tamka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Jak stosować wiesiołek wiem mniej więcej i właśnie się zastanawiam nad kupnem, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji właśnie czy ma on jakiś wpływ na wchłanianie się leków Wiem np. że siemię lniane osadza się na żołądku i utrudnia, dlatego powinno się je pić min. 3 godz po lekach... a ja biedna przez cały dzień coś łykam
-
kaarolaa wrote:to od roku jestem tutaj, a ogolnie to staram sie 3 lata...oby to był juz ostatni cykl, ale jesli sie nie uda to trudno przeciez sie z tego powodu nie bede załamywac tylko walczyc dalej...mam charakter wojownika i łatwo sie nie poddaje...
Tak trzymać!
Ja się staram dopiero od pazdziernika 2013r., więc 7 miesięcy, a cykl leci mi piąty..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
już gdzieś pisałam o tym...że wszystko się opłaca...jeśli na końcu wychodzi mały kochany ludek: )
a propo wiesiołka, to powoduje mikroskurcze, ale nawet jeśli zarodek się zagnieździ to może spowodować poronienie....dlatego np. stosuje się go do wywołania w końcowej fazie ciąży...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️