Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy - piękne stadko!!
Olencja - cudny kiciuś, i tak to jest z tymi zwierzakami, że troszkę ograniczają swobodę ale ile miłości dają w zamian!
Wiola - śliczny maluch!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:41
olencja, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Daisy piękny wilczurek, wygląda jak wilk taki wild
To nie wilczurek <diabelek> :p To wilczak czechoslowacki :p
Dokladnie to jest wilk sudecki zmieszany z owczarkiem niemieckim, oczywiscie z wpisem do FCI
Wiola jestem pod wrazeniem! Jaki piekny psiak, taki pewnie wlasnie nakolankowy, hehe Moi tesciowie maja uwaga 50kg owczarka dlugowlosego i on uwielbia do mnie na kolanka przychodzic jak zajmuje jego miejsce na kanapie. Czekam az to sie gipsem skonczy :p Ale jest taki staruszek juz kochany wiec mu darujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:45
-
nick nieaktualnyja też bez mojej kici nie wyobrażam sobie już życia. przybłąkała się 3 lata temu w marcu (pewnie wyrzucony prezent gwiazdkowy), siedziała biedna na środku drogi. musiałam przygarnąć
jest wredna i mściwa, ale jak na kota przystało wychowała sobie ludzi
nie zdążyliśmy jej wykastrować i 4 kociaki przyniosła, ale teraz już nie broi. wychodzi na dwór kiedy chce(również na mróz, ale zawsze może się schować i ugrzać w komórce)
rodzice mają rasowe koty, fajne są. ale mam wrażenie, ze taki zwykły dachowiec przybłęda ma w sobie więcej miłości i wdzięczności
będę w domu to wrzucę jakieś zdjeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:44
Wiola25, Tamka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:Dziewczyny wiecie co... mam nadzieje, że za jakąś niedługą chwilę zamiast wymieniac się zdjęciami zwierzaków powymieniamy się zdjęciami swoich dzieci!
oby to były prorocze słowa!!!Wiola25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już z mężem ustaliliśmy, że po pierwszym zaraz zabieramy sie za drugie nie chcemy żeby było między dziecmy zbyt dużo różnicy :p nad trzecim pomyślimy jak bedzie dwójka :p
(hehe ale jestesmy mądrzy, pewnie jak będzie pierwsze to sie nam odechce, ale zobaczymy :p takie sa plany i choćby rzygać to będę do nich dążyła;) )Ewa99, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja chce chociaz 2 dzieci, ale nie wiem czy mi sie uda...z jednym mam duze problemy zeby zajsc w ciaze a co dopiero bedzie z 2...
Damy razem rade
Ale mnie paskudnie boli podbrzusze.. mam takie jakby skurcze no i jak sie ruszam to tez boli.. mam nadzieje, że ma to związek z owulacją albo ewentualnym zapłodnieniem znowu sobie wkręcam.. ehhhh ALE FAKT - brzuch boli :p