Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za wspaniale wiadomosci od rana! Kaarolaa gratulacjr! Niech teraz fasolek juz sie rozgosci u Ciebue w brzuszku! Qrczak trzymam kciuki za bete! A dziewczynki,ktorym teraz nie wyszlo to zapraszam do mnie na maj i walczymy dalej
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:kochane ogłaszam wszem i wobec, ze rano o 6 robiac test zobaczyłam os razu II kreseczki dzisiaj wybiore sie jeszcze na bete, wynik bedzie jutro.
Jejku Kochana!!! Wielkie gratulacje! Wierzylam cały czas, że na pewno Ci się uda!!! Ale szczęście!! Beta to już na pewno będzie tylko formalnosc! Teraz to tylko leżeć i pachnieć, ale najpierw powysyłaj trochę wirusków!!!! :* :* :*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki Kochane mam pytanie apropo wyników:Wyniki z 13dc:
TSH - 0,902
estriadol - 90,16
F. Pęcherzykowa 12.5 - 166
F. Owulacyjna 85,8 - 498
F. Lutealna 43,8 - 211
Chyba jest ok z tym estriadolem? Co myślicie?[/QUOTE]
Rybeńka, jak dla mnie to 13 dc bylas jeszcze przed owu parę dni:) Pęcherzyki pękają przy E ok 200, wtedy jest juz dojrzaly pecherzyk. No chyba, że masz wcześnie owu, to mogłabyś już być w fl.
Aaa co patrze na Twoim wykresie, dobrze mowilam Teraz to mocno działać i czekać na efekty Trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:27
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja przez telefon w aucie zaglądałam a mąż mówi - znowu TO forum? a ja mówię - no pewnie, że TAK! musiałam sprawdzić bardzo ważną wiadomość
M4DZI4, Ewa99, Rybeńka, Ciapulinka, Wiola25, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Karolaaaa GRATULACJE :* baardzo się cieszę, ze się udało teraz trzymam moooocno kciuki za Waszą małą Fasoleczkę niech rośnie zdrowo w Twoim brzuszku :*
kaarolaa lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs