Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:moje objawy to takie, ktore pisałam, ponad tydzien byłam wzdeta jak balon, brzuch jak w 5 miesiacu i te bole jak miesiaczkowe i czasami duzo mocniejsze skurcze sile i krotkie....
ja mam tak o miesiac a ciazy brak:D ale ja to jestem z kosmosu,a u mnie sa inne normy:Dkaarolaa, Daisy lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:moje objawy to takie, ktore pisałam, ponad tydzien byłam wzdeta jak balon, brzuch jak w 5 miesiacu i te bole jak miesiaczkowe i czasami duzo mocniejsze skurcze sile i krotkie....
eh, no to nijak tego do siebie nie przypnę brzuch mam wyjątkowo płaski, a w jajcorach cisza jak makiem zasiał!
ale ogromnie się cieszę, że te wzdęcia się u Ciebie opłaciłyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 12:26
-
kittykate zdrówka Wam życzę
Kaarolaa nawet nie wiesz jak mi humor dzisiaj poprawiłaś My też mamy za sobą dłuugie starania ale jak widać trzeba wierzyć i się nie poddawać
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karola a w którym dniu ten test zrobiłaś od zapłodnienia? -
nick nieaktualnyja sie nigdy nie poddałam nie powiem były chwile zwatpienia, nawet teraz podczas stymulacji, a pozniej czekania na wynik testu...ale ogolnie sie nie poddałam....wiedziałam, ze musi sie udac
Tamka, chmurreczkaa, Wiola25, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Dziewczyny, cieszę się z Wami i gratuluję! Kaarolaa, dla Ciebie szczególne gratulacje A jaka piękna krecha
chmurreczkaa, polkosia lubią tę wiadomość
-
Kaarola strasznie się ciesze!!! mam sąsiadkę której mąż ma b. słabą ruchliwość plemników... 11% i starają się o in vitro ( pierwsza próba prawie 2 lata temu była nieudana już na poziomie laboratorium). Teraz dofinansowanie. W maju zaczynają... całą przygodę od początku...wiem jak bardzo pragną dziecka... wiadomość o mojej ciąży na pewno jest dla nich trudna - szczególnie dla mojej przyjaciólki - mam nadzieję że już niebawem dołączy do mnie i do nas !!!!
Kaarola dajesz nadzieję opowiem jej Waszą historię!!!chmurreczkaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykittykate wrote:Kaarola strasznie się ciesze!!! mam sąsiadkę której mąż ma b. słabą ruchliwość plemników... 11% i starają się o in vitro ( pierwsza próba prawie 2 lata temu była nieudana już na poziomie laboratorium). Teraz dofinansowanie. W maju zaczynają... całą przygodę od początku...wiem jak bardzo pragną dziecka... wiadomość o mojej ciąży na pewno jest dla nich trudna - szczególnie dla mojej przyjaciólki - mam nadzieję że już niebawem dołączy do mnie i do nas !!!!
Kaarola dajesz nadzieję opowiem jej Waszą historię!!!kittykate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja to teraz czekam na wiadomosc od Qrczaczka jak nic to zagniezdzenie tylko ten progesteron jest tragiczny...
Mówiłam już wcześniej, że to progesteron musi być przyczyną tych plamień. Matko, jaka szkoda, że nie może mieć wyników jeszcze dzisiaj. QRCZACZEK powinien brać lutkę albo dupka i to już Może jakoś na szybko ginekolog i recepta? Nie zaszkodziłoby jej.polkosia, kaarolaa lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny