Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Wiola musisz jeszcze poczekac, bo w 1 fazie masz wysokie twmpki i tak mysle, ze jeszcze ze 2 wysokie i powinno zaznaczyc na wykresie owulke...badz cierpliwa...
Wlasnie to samo napisalam Jej pod wykresem ze to dopiero 1wsza wyzszakaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:halo dzien dobry ovufriend nie wyznaczył mi jeszcze owulacji niech ktos zerknie na moj wykres i powie czemu są już 3 wyższe temperatury od spadku a tu ni widu ni słychu :p
Spróbuj usunąć ten kremowy śluz z dnia w którym był spadek tempki, moze to cos zmieni?
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Karolcia wzdecia sa nieco słabsze, troche ustąpiły. Bóle miesiączkowe tez, wczoraj wieczorem troche pobolewalo. Poza tym jestem strasznie senna, ale to pewnie wina pracy i pogody. Nie wiem, nic juz nie wiem. Wkurza mnie to czekanie.
kaarolaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
A, wczoraj wieczorem pojawiła sie zgaga, moze przez popcorn. Teraz w pracy zjadlam ciastko zbożowe, zapilam kawa i znow to samo. Boje sie nakręcić, pewnie ostatnio gorzej sie odzywiam.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Kaarola, nie zamartwiaj się na zapas wiele kobiet przechodzi bardzo łagodnie pierwsze tygodnie!
Ja np wczoraj miałam straszne wzdęcia i gazy, trochę mnie mdliło i pobolewał brzuch, dziś już jest duzo lepiej nie mam wzdęcia na razie:P
brzuch pobolewa tak tylko delikatnie jakby pulsując no i nie mam mdłości
za to sutki mnie dziś tak szczypią, mrowią i to jest bardzo nieprzyjemne uczucie:(
aha i zgagi nie mam w ogóle hm
A u Ciebie jak z piersiami ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 09:16
-
Dzień dobry, u mnie tempka w dół , niedobra ale cóż, to sobie sama wróżyłam
będę w nowym cyklu sprawdzać hormony, zaraz muszę odszperać post Karolii, gdzie pisała w którym dniu co sprawdzać, zbyt mocno bolą mnie piersi od dnia owulacji i wydaje mi się, że krecią robotę odwala mi prolaktyna , wredna
i męża wyślę na, jak to określił urolog-obcokrajowiec - "poszew"
Kurczaczku, ściskam mocno kciuki! chmureczko - też, no i Doris - test to tylko formalnośćkaarolaa, Qrczak, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karoola spoko piersi wrażliwe to dobry znak mnie też nie bolą są po prostu pełniejsze, trochę powiększone sutki i czasem właśnie takie mrowiące:)
PS. jeszcze bedziesz miała dość dolegliwości ciązowych
Ja też robiłam prolaktyne i progesteron 7dpo
Powodzenia!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja tez sie tego dowiedziałam tutaj, gdyby nie dziewczyny to pewnie do tej pory nie wiedziałabym, ze mam problemy z prolaktyna...
a miałaś może tak, że właściwie od owulacji do miesiączki bolały Cię bardzo mocno piersi? -
nick nieaktualnyz tym bólem piersi to jak czytam każda ma różnie jedne piszą że bolą inne że nic nie czują mi np bóle piersi pojawiły się tradycyjnie kilka dni przed spodziewaną @ dopiero w dniach @ tak się nasiliły że nie dawałam sobie z tym rady bo cały czas się ruszałam, a teraz jest spokój od wczoraj