Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:olencja wszystkich wyprzedziła:p a się będziesz tłumaczyć jak zafasolkujesz w czerwcu :p
chmurreczkaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ooo ile tutaj serduszek Gratuluję wszystkim a tym którym się nie udało to bardzo wspieram i życzę powodzenia w następnym cyklu :** Ja czekam może jeszcze się mi owulka pojawi, ale sama w to wątpię. Zobaczymy
-
najchętniej założyłabym wątek sierpniowy, ale chyba bym przesadziła wciąż mam nadzieję, że uda się wcześniej
Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
karola_aa wrote:Ooo ile tutaj serduszek Gratuluję wszystkim a tym którym się nie udało to bardzo wspieram i życzę powodzenia w następnym cyklu :** Ja czekam może jeszcze się mi owulka pojawi, ale sama w to wątpię. Zobaczymy
-
nie doczekanie Wasze te wątki pozakładają dziewczyny, które przyjdą po nas żadna z nas tego nie doczeka, daj Boże
Qrczak, olencja, Rybeńka, Krokodylica, Wiola25, kaarolaa, Tamka lubią tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Qrczak wrote:Olencja chciałabym bardzo, ale póki nie zobaczę wyników z pozytywną betą to nie chcę nic przesądzać Jeszcze 15 godzin czekania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 21:25
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Matko ja cały czas za Ciebie kciukam Qrczaczku. O której masz wyniki?
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Na Tlc leci teraz fajny program będę ryczecOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs