Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:czesto i po roku staran przychodza fasolki mocno trzymam kciuki zeby w koncu i Tobie sie udało i zycze duzo pozytywnego myslenia bo to jest najwazniejsze... witamy na kwietniowkach
kaarolaa lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Daisy wrote:Żono Boba powinnaś chyba przejsc do mnie na majówki
Daisy lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:u mnie było ponad 1700 i dopiero mały pecherzyk sie pokazał wiec trzeba cierpliwie czekac...na kolejnej wizycie juz zobaczysz swojego Kropka
Trzymam kciuki za dobry przyrost bety.
Kaarolaa wysłałam Ci zaproszenie, mam nadzieję, ze zaakceptujesz ponieważ mam do Ciebie kilka pytanek na priv
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane.kaarolaa lubi tę wiadomość
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna83_83 wrote:Trzymam kciuki za dobry przyrost bety.
Kaarolaa wysłałam Ci zaproszenie, mam nadzieję, ze zaakceptujesz ponieważ mam do Ciebie kilka pytanek na priv
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane. -
wiem że może nie tu powinnam zadać to pytanie ale mam "problem" może któraś z was się orientuje? ponieważ w sobotę piłam alkohol i temp wzrosła o tym słyszałam że tak jest ale czy alkohol wpływa w jakiś sposób na cykl bo w wykresie mam nieładną górkę i cały ten wykres mi się nie podoba zdaniem gin dzis powinien pęknąć pęcherzyk no ale tylko bolal mnie dziś brzuch tak od 7 do 10 a śluzu jest mniej niż wczoraj nie wiem co myśleć...
-
Wiola ja zazwyczaj przed @ mam dużo białego śluzu a co dziwne w dniach płodnych jest go mało albo w ogóle. a co do wiesiołka to nie wiem bo nie stosuje a nawet chciałabym się zapytać czy on jest dobry na poprawę śluzu w dc około owulacyjnych?? bo coś by nie się takiego sprawdzonego przydałoTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:juz zaakceptowałam Twoje zaproszenie pytaj a ja bede w miare mozliwosci odpowiadała
Wiesz co, nie mogę napisać wiadomości bo nie dodało mi Cię
Gratuluję bety... w porównaniu z moją marnie rosnącą jest powalająco dużaKobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
nick nieaktualny
-
A ja teraz tonę w śluzie. Jest go na prawdę sporo, takiego białego o konsystencji rzadkiego balsamu Aż jestem w szoku, że po tych 6 dniach paskudnych brunatnych plamień, które miałam niedługo po owulacji, teraz jest tak czysto, biało. Ciągle mi mokro
Przed ciążą na brak śluzu też zresztą nie narzekałam. No ale żeby go aż tyle było...kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ok dziękuje to ja wykasuje.ja też słyszałam właśnie że w ciąży występuje duża ilość śluzu to przez parę cykli miałam nadzieje że może fasolka jest a potem rozczarowanie wiec jak mam taki śluz pod koniec cyklu to nawet nie zwracam na to uwagi
-
zonaboba wrote:też prawda:) Daisy to musimy założyć nowe forum dla majóweczek bo wszystkie dziewczynki bd po testowaniu a ja dopiero w połowie cyklu jestem:P
Zono majowki juz sa i czerwcowki i lipcowki :p
Kochane ja nie zagladam bo zrobilismy sobie jutro wolne i jestesmy juz na dzialce nad jeziorkiem. Maz ogarnia ja juz gore ogarnelam i polozylam corcie spac i ogladam gessler.
Co do mojej wizyty dzis w invikcie to pobieznie opisalam w notatce. Jestem bardzo zadowolona z wizyty dzisiejszej -
Heja Dzis moja temp poszła do góry uff :p Wczoraj wieczorem mąż chwycił mnie za cycucha i mowi, ze jestem w ciazy mowie mu ze to przed okresem, a on ze nie bo sa inne :p oby mial racje! A on jest do TYCH spraw zdystansowany, tj. jest zdania, że nie ma co sie nakręcac i robic nadziei, bo cos mnie zakłuje czy pobolewa :p a tu prosze! :p trzymajcie kciuki!
Brawurka84, Ofelaine, zonaboba, Qrczak, justta, Krokodylica, chmurreczkaa lubią tę wiadomość