Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
Odpowiedz

Kwietnióweczki 2014-zaczynamy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie było ponad 1700 i dopiero mały pecherzyk sie pokazał wiec trzeba cierpliwie czekac...na kolejnej wizycie juz zobaczysz swojego Kropka :)

Klif lubi tę wiadomość

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie chyba moje 28 dniowe cykle nie okłamują, czyli mam już lekkie brązowe plamienie a według mnie jutro powinna byc @ OVu wyznaczył mi ją na 29 ale chyba i tak nic z tego poczekam do jutra i dam znać.

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    czesto i po roku staran przychodza fasolki :) mocno trzymam kciuki zeby w koncu i Tobie sie udało :) i zycze duzo pozytywnego myslenia bo to jest najwazniejsze... :) witamy na kwietniowkach :)
    dziękuje Kaarolaa i obym nie zapeszyła bo w tym cyklu miałam bardzo ładny pęcherzyk i szkoda by było gdyby nic nie wyszło ale nadzieję bd miała:)

kaarolaa lubi tę wiadomość

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Żono Boba powinnaś chyba przejsc do mnie na majówki przytulanko.gif
    też prawda:) Daisy to musimy założyć nowe forum dla majóweczek bo wszystkie dziewczynki bd po testowaniu a ja dopiero w połowie cyklu jestem:P

Daisy lubi tę wiadomość

• anna83_83 Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    u mnie było ponad 1700 i dopiero mały pecherzyk sie pokazał wiec trzeba cierpliwie czekac...na kolejnej wizycie juz zobaczysz swojego Kropka :)

Trzymam kciuki za dobry przyrost bety.

Kaarolaa wysłałam Ci zaproszenie, mam nadzieję, ze zaakceptujesz ponieważ mam do Ciebie kilka pytanek na priv :)
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane.

kaarolaa lubi tę wiadomość

Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia :)

• Wiola25 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam teraz w wc i mam dużo białego, dosyć płynnego śluzu. Zwykle przed okresem miałam sucho. Czy może to być sprawka wiesiołka, którego nie biore od owulacji?? jestem 10dpo

km5s2n0alr7h8mz0.png200604293338.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i mam wyniki, betka wynosi 10760 :) czyli Kropek rosnie :) moze nie jest bardzo powalajaca ale odpowiednia dla mojego tc... :)

zonaboba, Qrczak, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna83_83 wrote:
    Trzymam kciuki za dobry przyrost bety.

Kaarolaa wysłałam Ci zaproszenie, mam nadzieję, ze zaakceptujesz ponieważ mam do Ciebie kilka pytanek na priv :)
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane.
    juz zaakceptowałam Twoje zaproszenie :) pytaj a ja bede w miare mozliwosci odpowiadała :)

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że może nie tu powinnam zadać to pytanie ale mam "problem" może któraś z was się orientuje? ponieważ w sobotę piłam alkohol i temp wzrosła o tym słyszałam że tak jest ale czy alkohol wpływa w jakiś sposób na cykl bo w wykresie mam nieładną górkę i cały ten wykres mi się nie podoba zdaniem gin dzis powinien pęknąć pęcherzyk no ale tylko bolal mnie dziś brzuch tak od 7 do 10 a śluzu jest mniej niż wczoraj nie wiem co myśleć...

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymam kciuki z Twoją Kropkę:)

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola ja zazwyczaj przed @ mam dużo białego śluzu a co dziwne w dniach płodnych jest go mało albo w ogóle. a co do wiesiołka to nie wiem bo nie stosuje a nawet chciałabym się zapytać czy on jest dobry na poprawę śluzu w dc około owulacyjnych?? bo coś by nie się takiego sprawdzonego przydało

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zignoruj ta temperature bo moze zaburzyc Ci wyznaczenie owulacji...albo całkiem ja skasuj jakbys w tym dniu tempki nie mierzyła...

• anna83_83 Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    juz zaakceptowałam Twoje zaproszenie :) pytaj a ja bede w miare mozliwosci odpowiadała :)

Wiesz co, nie mogę napisać wiadomości bo nie dodało mi Cię :(

Gratuluję bety... w porównaniu z moją marnie rosnącą jest powalająco duża :)

Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do sluzu to ja taraz jestem w ciazy i tez go nie mam, a podobno jest duzo białego, kremowego...

ale ja w kazdej ciazy go nie miałam i ciagu cyklu tez nie było...

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz tonę w śluzie. Jest go na prawdę sporo, takiego białego o konsystencji rzadkiego balsamu :P Aż jestem w szoku, że po tych 6 dniach paskudnych brunatnych plamień, które miałam niedługo po owulacji, teraz jest tak czysto, biało. Ciągle mi mokro :/

Przed ciążą na brak śluzu też zresztą nie narzekałam. No ale żeby go aż tyle było...

kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna83_83 wrote:
    Wiesz co, nie mogę napisać wiadomości bo nie dodało mi Cię :(

Gratuluję bety... w porównaniu z moją marnie rosnącą jest powalająco duża :)
    to pytaj tutaj...

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dziękuje to ja wykasuje.ja też słyszałam właśnie że w ciąży występuje duża ilość śluzu to przez parę cykli miałam nadzieje że może fasolka jest a potem rozczarowanie wiec jak mam taki śluz pod koniec cyklu to nawet nie zwracam na to uwagi

• my dream Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia Kochane :) ja odpadam na kilka miesięcy podejrzewam, albo i dłużej - niedrożne jajowody...oba..

mhsvh371pdpt408y.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zonaboba wrote:
    też prawda:) Daisy to musimy założyć nowe forum dla majóweczek bo wszystkie dziewczynki bd po testowaniu a ja dopiero w połowie cyklu jestem:P

Zono majowki juz sa i czerwcowki i lipcowki :p

Kochane ja nie zagladam bo zrobilismy sobie jutro wolne i jestesmy juz na dzialce nad jeziorkiem. Maz ogarnia ja juz gore ogarnelam i polozylam corcie spac i ogladam gessler.
    Co do mojej wizyty dzis w invikcie to pobieznie opisalam w notatce. Jestem bardzo zadowolona z wizyty dzisiejszej :)

• Wiola25 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja :) Dzis moja temp poszła do góry uff :p Wczoraj wieczorem mąż chwycił mnie za cycucha i mowi, ze jestem w ciazy :D mowie mu ze to przed okresem, a on ze nie bo sa inne :p oby mial racje! :) :) A on jest do TYCH spraw zdystansowany, tj. jest zdania, że nie ma co sie nakręcac i robic nadziei, bo cos mnie zakłuje czy pobolewa :p a tu prosze! :p trzymajcie kciuki!

Brawurka84, Ofelaine, zonaboba, Qrczak, justta, Krokodylica, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

km5s2n0alr7h8mz0.png200604293338.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ