Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja też chcę na BBF :p nadzieję, trzeba mieć do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 12:49
Wiola25, Qrczak, justta lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Zono majowki juz sa i czerwcowki i lipcowki :p
Kochane ja nie zagladam bo zrobilismy sobie jutro wolne i jestesmy juz na dzialce nad jeziorkiem. Maz ogarnia ja juz gore ogarnelam i polozylam corcie spac i ogladam gessler.
Co do mojej wizyty dzis w invikcie to pobieznie opisalam w notatce. Jestem bardzo zadowolona z wizyty dzisiejszej
deisy powiem Ci że nie znalazłam jeszcze się nie orientuje gdzie szukać i tak właśnie wychodzi:)życzę udanego urlopu kochana:)To nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Dziewczyny wynik mojej bety to 773,9, czyli wzrosło 132,1%. Progesteron >60ng/ml. Lekarz powiedział, że progesteronem mogłabym obdarzyć jeszcze dwie ciężarne, bo taka norma to jest 20.
Teraz dziewczyny mogę Wam napisać o moich pierwszych objawach ciąży, które zaczęły się rano 10dpo (zagnieżdżenie było prawdopodobnie w nocy 9dpo, tej nocy obudził mnie silny ból jak na @, trwał krótko). Od tej pory bolały mnie mocno piersi (jak na @) i podbrzusze tak jak przed okresem tylko lżej(boli mnie do teraz). Poza tym moja szyjka była w "dotyku" taka jak przed @, miałam nawet wrażenie że jest otwarta, ale była zamknięta. Dodatkowym objawem był również silny ból jednego sutka i jego stwardnienie (teraz bolą oba), którego nigdy wcześniej nie miałam. Czułam, że jest inaczej ale zganiałam to na leki (CLO, Castagnus, Luteina). A tu proszę :)Trzymam za Was kciuki i przesyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Qrczak, Krokodylica, Wiola25, Brawurka84, Rybeńka, Daisy, sara_nar, kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
01.04. livia30 (-), macadamia
, Ita
, sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia,dynamiczna
, karolcia22
, Pismak
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka, Picia
,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-), Nessa
11.04. Pinia108(-), Ewa99 (-), Gajka, Magdalenna
, Anusiak88
, mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK(-), kittykate, slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A
, oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez, julianna
moniska4444
, ulaa
15.04. AnBe(@), Rubi(-), Qrczak, szurabura
, waszka88 (@), Babe B
, Michaga82
, Patiii
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4 (@), Doris-83, Kasiaiic
, Malwina89
17.04. Lenka123321, kaarolaa, Karoloo
, Sylwanka26
, Lithe123
18.04. Miśkaa, Lilianna
19.04. Anutka (-), alternatywa (@), Kkarolinaaaa, kurka
20.04. Ania1986(@), munirka (-), kkisia (-), simcat86(@), Monifah (-), Mega(@), Patrycha
21.04. kasiuleks(-), Ida, kasiatoja(@), Anik, Inka84
22.04. Tynka1990(@), Daisy (@), chmurreczkaa(-), olencja(-), Ag...
23.04. Kierzynka (-), XxMoniaXx (-) , Klif
24.04. aniulkab86(@)
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91(-), Andziorr
27.04.
28.04. Wiola25
29.04. tomiika, Dariaa
30.04. justysss, Tamka(@) , Rybeńka, justta, misia79 -
Kaarolaa jakbyś mogła to napisz proszę jak wyglądały twoje wizyty w Białymstoku,ile dni tam spędziłaś czy dojeżdzałaś,co kiedy Ci robili bo jestem umówiona na pierwszą wizytę jak @ się pojawi a napewno się pojawi bo cykl bezowulacyjny (miałam monitoring) więc nie mam złudzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 07:52
-
Hej dziewczynki gratuluje nowym mamusia cieszę się waszym szczęściem
ja jeszcze w Polsce jakoś nie myślałam o ciąży oderwalam się od tego i psychicznie odpoczelam. Niby jutro chyba juz 28 dzień cyklu zastanawiam się czy jutro zrobić test rano. Pink express. Jakie nie czuje się okresowo. Wczoraj mnie bolało podbrzusze tak dziwnie ale @ nie przyszła. Tempki nie mierze wiec nie wiem jaka jest
Iwka lubi tę wiadomość
-
Po wizycie u ginekologa jestem zadowolona macica w przodozgieciu szyjka macicy drobna zmian nie widać. Cytologia zrobiona. Dostałam skierowanie na usg piersi i narządów rodnych. Powiedziała ze narazie nie mam się czym martwic to czekam do jutra albo niedzieli czy @ przyjdzie.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:Zrobiłam sobie drzemke
i troche mi lepiej
Klif gratulacje! widzisz jak pieknie sie układa
Krokodylica ja za Ciebie tez trzymam kciuki! Obyśmy sie spotkały niebawem na bbf
Trzymaj mocnoOby oby. Ale czarno to widzę w tym miesiącu bo mam jakieś problemy zdrowotne (wczoraj krew w moczu) i ból przy każdym sikaniu
Masakra. Badanie moczu nie najlepsze. W poniedziałek mam iść na usg, będę szukać przyczyny.
-
Krokodylica to nieciekawie! Doraźnie polecam suszoną żurawine. może choc troche uśmieży ból.
madzianka ciężko stwierdzić jak nie ma wykresupowodzenia Ci życze! ja mam termin @ na 28.04 i wtedy też mam niby testować, ale boje sie ze nie wytrzymam do poniedziałku :p jedyne co mnie trzyma z dala od testów to to, że wiem, że znowu mi bedzie bardzo zle jak zobacze jedna kreske. Chyba lepiej sie miło zaskoczyć niż przykro rozczarowac:p