Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja też chcę na BBF :p nadzieję, trzeba mieć do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 12:49
Wiola25, Qrczak, justta lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Zono majowki juz sa i czerwcowki i lipcowki :p
Kochane ja nie zagladam bo zrobilismy sobie jutro wolne i jestesmy juz na dzialce nad jeziorkiem. Maz ogarnia ja juz gore ogarnelam i polozylam corcie spac i ogladam gessler.
Co do mojej wizyty dzis w invikcie to pobieznie opisalam w notatce. Jestem bardzo zadowolona z wizyty dzisiejszej
deisy powiem Ci że nie znalazłam jeszcze się nie orientuje gdzie szukać i tak właśnie wychodzi:)życzę udanego urlopu kochana:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Dziewczyny wynik mojej bety to 773,9, czyli wzrosło 132,1%. Progesteron >60ng/ml. Lekarz powiedział, że progesteronem mogłabym obdarzyć jeszcze dwie ciężarne, bo taka norma to jest 20.
Teraz dziewczyny mogę Wam napisać o moich pierwszych objawach ciąży, które zaczęły się rano 10dpo (zagnieżdżenie było prawdopodobnie w nocy 9dpo, tej nocy obudził mnie silny ból jak na @, trwał krótko). Od tej pory bolały mnie mocno piersi (jak na @) i podbrzusze tak jak przed okresem tylko lżej(boli mnie do teraz). Poza tym moja szyjka była w "dotyku" taka jak przed @, miałam nawet wrażenie że jest otwarta, ale była zamknięta. Dodatkowym objawem był również silny ból jednego sutka i jego stwardnienie (teraz bolą oba), którego nigdy wcześniej nie miałam. Czułam, że jest inaczej ale zganiałam to na leki (CLO, Castagnus, Luteina). A tu proszę :)Trzymam za Was kciuki i przesyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Qrczak, Krokodylica, Wiola25, Brawurka84, Rybeńka, Daisy, sara_nar, kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22 , Pismak
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-), Nessa
11.04. Pinia108(-), Ewa99 (-), Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK(-), kittykate , slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez , julianna moniska4444 , ulaa
15.04. AnBe(@), Rubi(-), Qrczak , szurabura , waszka88 (@), Babe B , Michaga82 , Patiii
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4 (@), Doris-83 , Kasiaiic , Malwina89
17.04. Lenka123321, kaarolaa , Karoloo , Sylwanka26 , Lithe123
18.04. Miśkaa, Lilianna
19.04. Anutka (-), alternatywa (@), Kkarolinaaaa, kurka
20.04. Ania1986(@), munirka (-), kkisia (-), simcat86(@), Monifah (-), Mega(@), Patrycha
21.04. kasiuleks(-), Ida, kasiatoja(@), Anik , Inka84
22.04. Tynka1990(@), Daisy (@), chmurreczkaa(-), olencja(-), Ag...
23.04. Kierzynka (-), XxMoniaXx (-) , Klif
24.04. aniulkab86(@)
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91(-), Andziorr
27.04.
28.04. Wiola25
29.04. tomiika, Dariaa
30.04. justysss, Tamka(@) , Rybeńka, justta, misia79 -
Kaarolaa jakbyś mogła to napisz proszę jak wyglądały twoje wizyty w Białymstoku,ile dni tam spędziłaś czy dojeżdzałaś,co kiedy Ci robili bo jestem umówiona na pierwszą wizytę jak @ się pojawi a napewno się pojawi bo cykl bezowulacyjny (miałam monitoring) więc nie mam złudzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 07:52
-
Hej dziewczynki gratuluje nowym mamusia cieszę się waszym szczęściem ja jeszcze w Polsce jakoś nie myślałam o ciąży oderwalam się od tego i psychicznie odpoczelam. Niby jutro chyba juz 28 dzień cyklu zastanawiam się czy jutro zrobić test rano. Pink express. Jakie nie czuje się okresowo. Wczoraj mnie bolało podbrzusze tak dziwnie ale @ nie przyszła. Tempki nie mierze wiec nie wiem jaka jest
Iwka lubi tę wiadomość
-
Po wizycie u ginekologa jestem zadowolona macica w przodozgieciu szyjka macicy drobna zmian nie widać. Cytologia zrobiona. Dostałam skierowanie na usg piersi i narządów rodnych. Powiedziała ze narazie nie mam się czym martwic to czekam do jutra albo niedzieli czy @ przyjdzie.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:Zrobiłam sobie drzemke i troche mi lepiej Klif gratulacje! widzisz jak pieknie sie układa Krokodylica ja za Ciebie tez trzymam kciuki! Obyśmy sie spotkały niebawem na bbf
Trzymaj mocno Oby oby. Ale czarno to widzę w tym miesiącu bo mam jakieś problemy zdrowotne (wczoraj krew w moczu) i ból przy każdym sikaniu Masakra. Badanie moczu nie najlepsze. W poniedziałek mam iść na usg, będę szukać przyczyny. -
Krokodylica to nieciekawie! Doraźnie polecam suszoną żurawine. może choc troche uśmieży ból.
madzianka ciężko stwierdzić jak nie ma wykresu powodzenia Ci życze! ja mam termin @ na 28.04 i wtedy też mam niby testować, ale boje sie ze nie wytrzymam do poniedziałku :p jedyne co mnie trzyma z dala od testów to to, że wiem, że znowu mi bedzie bardzo zle jak zobacze jedna kreske. Chyba lepiej sie miło zaskoczyć niż przykro rozczarowac:p