Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak wrote:My tu Ciebie wspierać i pocieszać próbujemy jak się tylko da, a Ty nas zwyczajnie wkręcasz! Oj nieładnie Iwcia. Lanie się za to należy! Ale jako, że ciężarnych bić nie wolno i krzyczeć na nie też nie, więc sama sobie wybierz jakąś karę
ja nie wiem co mam myśleć...
olka30 lubi tę wiadomość
-
natasza82 wrote:ostro, czytałam z telefonu i nie mogłam zobaczyc testów, ale wyrwałąm laptopa meżowi i co widze 2 kreski :)nie masz tam labolatorium całodobowego czy coś? jakie sa Twe odczucia teraz?
pewnie do kitu te testy ale dzisiaj sie cieszę po 40 cyklach należy mi sie !!!! nawet jak jutro okaże się inaczej
natasza82, polkosia, kasiuleks, Vaniliaa, roxa, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Kochana 40 cykli!!!!!!!!!!!!!
ja nie wiem co mam myśleć...
Uznajmy zatem, że kara już była i to te 40 cykli wyczekiwania
Ale zrób jeszcze jeden test i pokaż go nam. Plis, plis, plis.... Tylko nie łam go! Chcemy się cieszyć razem z Tobą
Swoją drogą, przez Ciebie będę teraz każdy test płytkowy rozbierała na części pierwszenatasza82, kaarolaa, Katha81, Iwka, kasiuleks, Welonisia lubią tę wiadomość
-
Iwka jesteś cudowna
uśmiałam się czytając Twoją historyjkę ;p
Moooooocno trzymam kciuki, żeby na następnym teście pokazały się dwie piękne krechy w odpowiednim miejscuIwka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
natasza82 wrote:ostro, czytałam z telefonu i nie mogłam zobaczyc testów, ale wyrwałąm laptopa meżowi i co widze 2 kreski :)nie masz tam labolatorium całodobowego czy coś? jakie sa Twe odczucia teraz?
kaarolaa, isabelle lubią tę wiadomość
-
Kochane ja muszę was przeprosić , bo zaraz koleżanka u mnie będzie która kocha piłkę nożną a ona nie ma canal+ więc przychodzi do nas, pewnie odezwę się jutro rano.
Ale wzywam OVUFRENDKI trzymać kciuki za jutro!!!!! Iwka prosinatasza82, Nenaaa, chmurreczkaa, Eve, Qrczak, kaarolaa, paaulla84, Lenuś, kasiuleks, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
I ja też
Iwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:No właśnie tak ładnie historyjkę opisałam że w nerwach go chciałam połamać i że dwie krechy pod ukryciem a wy nie zakumałyście
Ja od razu zakumałam! Co tu się dzieje jak mnie nie ma?! Ledwie człowiek zdołał wyjść na spacer a tu takie historie
Iwka ja żądam testu z dwiema kreskami we właściwym miejscu! W końcu należy Ci się!!!kaarolaa, polkosia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka, ja nie mogę zobaczyć Twoich kresek bo mi wyskakuje, jak wpiszę linka, że strona zawiera treści EROTYCZNE i czy mam ukończone 18 lat! niby ukończone, hmm, parę ładnych lat temu mam ale się boję takich stron i nie wchodzę!
także nie widziałam kresek ale wierzę, że są i czekam jutro na potwierdzenie!!!Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny