Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak wrote:My tu Ciebie wspierać i pocieszać próbujemy jak się tylko da, a Ty nas zwyczajnie wkręcasz! Oj nieładnie Iwcia. Lanie się za to należy! Ale jako, że ciężarnych bić nie wolno i krzyczeć na nie też nie, więc sama sobie wybierz jakąś karę
olka30 lubi tę wiadomość
-
natasza82 wrote:ostro, czytałam z telefonu i nie mogłam zobaczyc testów, ale wyrwałąm laptopa meżowi i co widze 2 kreski :)nie masz tam labolatorium całodobowego czy coś? jakie sa Twe odczucia teraz?
natasza82, polkosia, kasiuleks, Vaniliaa, roxa, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Kochana 40 cykli!!!!!!!!!!!!! ja nie wiem co mam myśleć...
Ale zrób jeszcze jeden test i pokaż go nam. Plis, plis, plis.... Tylko nie łam go! Chcemy się cieszyć razem z Tobą
Swoją drogą, przez Ciebie będę teraz każdy test płytkowy rozbierała na części pierwszenatasza82, kaarolaa, Katha81, Iwka, kasiuleks, Welonisia lubią tę wiadomość
-
Iwka jesteś cudowna uśmiałam się czytając Twoją historyjkę ;p
Moooooocno trzymam kciuki, żeby na następnym teście pokazały się dwie piękne krechy w odpowiednim miejscuIwka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
natasza82 wrote:ostro, czytałam z telefonu i nie mogłam zobaczyc testów, ale wyrwałąm laptopa meżowi i co widze 2 kreski :)nie masz tam labolatorium całodobowego czy coś? jakie sa Twe odczucia teraz?
kaarolaa, isabelle lubią tę wiadomość
-
Kochane ja muszę was przeprosić , bo zaraz koleżanka u mnie będzie która kocha piłkę nożną a ona nie ma canal+ więc przychodzi do nas, pewnie odezwę się jutro rano.
Ale wzywam OVUFRENDKI trzymać kciuki za jutro!!!!! Iwka prosinatasza82, Nenaaa, chmurreczkaa, Eve, Qrczak, kaarolaa, paaulla84, Lenuś, kasiuleks, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
I ja też
Iwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:No właśnie tak ładnie historyjkę opisałam że w nerwach go chciałam połamać i że dwie krechy pod ukryciem a wy nie zakumałyście
Ja od razu zakumałam! Co tu się dzieje jak mnie nie ma?! Ledwie człowiek zdołał wyjść na spacer a tu takie historie
Iwka ja żądam testu z dwiema kreskami we właściwym miejscu! W końcu należy Ci się!!!kaarolaa, polkosia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka, ja nie mogę zobaczyć Twoich kresek bo mi wyskakuje, jak wpiszę linka, że strona zawiera treści EROTYCZNE i czy mam ukończone 18 lat! niby ukończone, hmm, parę ładnych lat temu mam ale się boję takich stron i nie wchodzę!
także nie widziałam kresek ale wierzę, że są i czekam jutro na potwierdzenie!!!Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny