Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Kochane mam do Was niedyskretne pytanko. Czy ufacie testom ciążowym tym z allegro? Macie porównanie z tymi z apteki? Jeśli chodzi o te z allegro to mam na myśli te zwykłe co się kupuje razem z pakietem testów owulacyjnych. Bo ja porównywałam owulacyjne i była różnica.
nie ufałabym tym testom, bo choć w ciąży nigdy nie byłam, to owulacyjne u mnie świrowały.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnymisia79 wrote:Kochane mam do Was niedyskretne pytanko. Czy ufacie testom ciążowym tym z allegro? Macie porównanie z tymi z apteki? Jeśli chodzi o te z allegro to mam na myśli te zwykłe co się kupuje razem z pakietem testów owulacyjnych. Bo ja porównywałam owulacyjne i była różnica.
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kochane mam do Was niedyskretne pytanko. Czy ufacie testom ciążowym tym z allegro? Macie porównanie z tymi z apteki? Jeśli chodzi o te z allegro to mam na myśli te zwykłe co się kupuje razem z pakietem testów owulacyjnych. Bo ja porównywałam owulacyjne i była różnica.
A co do owulacyjnych to się nie wypowiem, bo nie porównywałam. Ale gdzieś czytałam, że dziewczyny porównywały i wychodziło im tak samo zarówno na tych tanich z allegro jak i tych drogich aptecznych.
Niech się któraś bardziej doświadczona wypowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:21
-
przedszkolanka:) wrote:Iwka ja tam widzę kreskę!!!!!!!!!!
kasiuleks, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Ja dwie!!!! Kochane test fakt kupiony w aptece ale były w promocji za 6 zł i moim zdaniem są felerne bo kreska jest po prostu przesunięta, czy sobie wmawiam??
Iwka mi tez sie tak wlasnie wydawalo , ze kreska jest przesunieta. Na tych "starych" testach tez sa II kreseczki tylko tez jedna przesunieta. Moze powtorzy test jakiejs innej firmy Trzymam mocno kciuki Kochana
Dynamiczna gratulacjeIwka lubi tę wiadomość
-
Qrczak wrote:Iwka mi się zdawało, że ja drugą kreskę widziałam na połamanym teście, ale jakoś tak daleko od tej pierwszej jest i trudno mi zgadywać czy to to.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Ja dwie!!!! Kochane test fakt kupiony w aptece ale były w promocji za 6 zł i moim zdaniem są felerne bo kreska jest po prostu przesunięta, czy sobie wmawiam??
Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
No właśnie tak ładnie historyjkę opisałam że w nerwach go chciałam połamać i że dwie krechy pod ukryciem a wy nie zakumałyście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:32
kaarolaa, zielarka, Katha81, Tamka, kasiuleks, Welonisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:A wy przeczytałyście resztę? I zobaczyłyście resztę zdjęć?
śmigaj rano na betę potwierdzićIwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Iwka wrote:No właśnie tak ładnie historyjkę opisałam że w nerwach go chciałam połamać i że dwie krechy pod ukryciem a wy nie zakumałyście
Iwka lubi tę wiadomość