Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Kochane mam do Was niedyskretne pytanko. Czy ufacie testom ciążowym tym z allegro? Macie porównanie z tymi z apteki? Jeśli chodzi o te z allegro to mam na myśli te zwykłe co się kupuje razem z pakietem testów owulacyjnych. Bo ja porównywałam owulacyjne i była różnica.
nie ufałabym tym testom, bo choć w ciąży nigdy nie byłam, to owulacyjne u mnie świrowały.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyja miałam taki 1, tez do testow owulacyjnych dostałam i mimo tego, ze byłam w ciazy wyszedł negatywny...takze nie ufam im, a testom z apteki, ktorym nie ufam to pre-testy...one tez słabiutko wychodza nawet po terminie @...misia79 wrote:Kochane mam do Was niedyskretne pytanko. Czy ufacie testom ciążowym tym z allegro? Macie porównanie z tymi z apteki? Jeśli chodzi o te z allegro to mam na myśli te zwykłe co się kupuje razem z pakietem testów owulacyjnych. Bo ja porównywałam owulacyjne i była różnica.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Do tej pory myślałam, że im ufam, ale w tym cyklu zmieniłam zdanie. 12dc zaczęłam plamić i zrobiłam testy - owulacyjny i ciążowy, właśnie te z allegro. No i po około 12 minutach ciążowy pokazał drugą kreskę! Niby nie powinno się odczytywać wyniku po takim czasie, ale do tej pory nigdy mnie tak test nie oszukał, a zdarzało mi się, że sprawdzałam nawet po kilku godzinach. Zrobiłam zaraz drugi - bobo test strumieniowy - i jak byk jednak krecha! I teraz sama nie wiem, czy przy najbliższym testowaniu mogę na nich polegać.misia79 wrote:Kochane mam do Was niedyskretne pytanko. Czy ufacie testom ciążowym tym z allegro? Macie porównanie z tymi z apteki? Jeśli chodzi o te z allegro to mam na myśli te zwykłe co się kupuje razem z pakietem testów owulacyjnych. Bo ja porównywałam owulacyjne i była różnica.
A co do owulacyjnych to się nie wypowiem, bo nie porównywałam. Ale gdzieś czytałam, że dziewczyny porównywały i wychodziło im tak samo zarówno na tych tanich z allegro jak i tych drogich aptecznych.
Niech się któraś bardziej doświadczona wypowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:21
-
Ja dwie!!!! Kochane test fakt kupiony w aptece ale były w promocji za 6 zł i moim zdaniem są felerne bo kreska jest po prostu przesunięta, czy sobie wmawiam??przedszkolanka:) wrote:Iwka ja tam widzę kreskę!!!!!!!!!!

kasiuleks, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Ja dwie!!!! Kochane test fakt kupiony w aptece ale były w promocji za 6 zł i moim zdaniem są felerne bo kreska jest po prostu przesunięta, czy sobie wmawiam??
Iwka mi tez sie tak wlasnie wydawalo , ze kreska jest przesunieta. Na tych "starych" testach tez sa II kreseczki tylko tez jedna przesunieta. Moze powtorzy test jakiejs innej firmy
Trzymam mocno kciuki Kochana

Dynamiczna gratulacje
Iwka lubi tę wiadomość
-
tak i na tym drugim też, wiem wiem pewnie felerny teścior, jutro pójdę do apteki i kupie najdroższy!!! bo na bete nie dam radyQrczak wrote:Iwka mi się zdawało, że ja drugą kreskę widziałam na połamanym teście, ale jakoś tak daleko od tej pierwszej jest i trudno mi zgadywać czy to to.

kaarolaa lubi tę wiadomość
-
No właśnie mi coś nie grało z tym tesyem. Ale szczerze powiem, że nigdy nie "rozbierałam" testów ciążowych, więc nie wiem co tam w środku mają. Może faktycznie przesunięta ta testowa linia. Zrób kolejny test koniecznie!!!Iwka wrote:Ja dwie!!!! Kochane test fakt kupiony w aptece ale były w promocji za 6 zł i moim zdaniem są felerne bo kreska jest po prostu przesunięta, czy sobie wmawiam??
Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
No właśnie tak ładnie historyjkę opisałam że w nerwach go chciałam połamać i że dwie krechy pod ukryciem a wy nie zakumałyście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 19:32
kaarolaa, zielarka, Katha81, Tamka, kasiuleks, Welonisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:A wy przeczytałyście resztę? I zobaczyłyście resztę zdjęć?
śmigaj rano na betę potwierdzić
Iwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
My tu Ciebie wspierać i pocieszać próbujemy jak się tylko da, a Ty nas zwyczajnie wkręcasz! Oj nieładnie Iwcia. Lanie się za to należy! Ale jako, że ciężarnych bić nie wolno i krzyczeć na nie też nie, więc sama sobie wybierz jakąś karęIwka wrote:No właśnie tak ładnie historyjkę opisałam że w nerwach go chciałam połamać i że dwie krechy pod ukryciem a wy nie zakumałyście

Iwka lubi tę wiadomość

dlaczego