Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Hej dziewczyny. Nie wpisuje się na listę, bo nie wiem kiedy powinna przyjść @. To mój pierwszy cykl z CLO, Castagnusem i Luteiną. Zobaczymy, czy coś pomogą.
kaarolaa, Klif lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ło matko! to ja bym chyba o 5 musiała wstawać, żeby zrobić wszystko, co muszę zrobić rano + jeszcze męża spożytkować! pomijając fakt, że on się rano do niczego nie nadaje i narobiłabym się jak koń za pługiem, żeby ten tego, no wiecie, ufff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:05
Welonisia, Iwka, Rybeńka, chmurreczkaa, Ita, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ło matko! to ja bym chyba o 5 musiała wstawać, żeby zrobić wszystko, co muszę zrobić rano + jeszcze męża spożytkować! pomijając fakt, że on się rano do niczego nie nadaje i narobiłabym się jak koń za pługiem, żeby ten tego, no wiecie, ufff
Iwka, Tamka lubią tę wiadomość
-
ja rano to wyobrażam sobie tylko w sobotę lub niedzielę, bo mąż w tygodniu wcześnie wstaje i ja się przewalam dopiero na drugi bok i chyba musiałby na śpiocha...ale kto wie, może niedługo będę w takiej desperacji, że będę wstawała równo z nim i zaczniemy ten sport od rana : )
Iwka lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:ja rano to wyobrażam sobie tylko w sobotę lub niedzielę, bo mąż w tygodniu wcześnie wstaje i ja się przewalam dopiero na drugi bok i chyba musiałby na śpiocha...ale kto wie, może niedługo będę w takiej desperacji, że będę wstawała równo z nim i zaczniemy ten sport od rana : )
kaarolaa, Rubi, Ita lubią tę wiadomość
-
~Ania~ wrote:Ja mam 26, a mąż 37 w tym roku hihihi Ale jak mamy wolne to.. 3..4 razy ;P ale nie ma tylu na wykresie hihihihi
kaarolaa, Tamka, Katha81, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
~Ania~ wrote:Ja mam 26, a mąż 37 w tym roku hihihi Ale jak mamy wolne to.. 3..4 razy ;P ale nie ma tylu na wykresie hihihihi
Zamkne sie chyba w sobie....Tamka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywy tylko o i o a ja dopiero 24 skonczyłam i za nic mnie na poranne nie namowia...ja tak uwielbiam spac, ze nie daj Boze w sobote o 7 mnie obudzic...jestem wsciekła jak osa...a ten znow spac nie moze i mnie smyra ........
misia79, Iwka, polkosia, kasiuleks lubią tę wiadomość