Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe oj ale Wy jesteście zabawne . Ja podobnie jak Rubi musiałabym wstać ok 4 rano bo mąż o 5 juz do pracy jedzie. A to jest chyba nie możliwe bo mam tak mocny sen, że też tylko na śpiocha hehe ale w weekend to z rana jak najbardziej . Pod jednym warunkiem, że jest to ok 10 co się wyspie!
kaarolaa, Iwka, Rubi lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Karolaaa bo sa super o kazdej porze dnia i nocy
a checi to zalezne sa od temperamentu, niektórzy chcieliby cały czas a niektórzy moga w ogóle bez tego zyc i nic na to nei poradzisz niestety Najtrudniej jest dobrac te temperamenty do siebie tak by kazdy był w zwiazku zadowolonyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 13:17
kaarolaa, Qrczak, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Boże jak mi głupio, przepraszam
Nie przesadzaj, każda z nas narobiłaby takiego szumu. Ale ktoś tam już wyżej pisał, że póki @ nie ma to jest nadziejaIwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyohoo, ale często
ja czasem myślę, że my tak mało, ale z drugiej strony jak się człowiek tak rzadziej porządnie do siebie dorwie to dużo przyjemniej niż non stop
takie już u nas temperamenty słabsze. ja 22, m 32 - ale w dosyć żeśmy się dopasowali na szczęście, bo w poprzednim związku to by mnie chłopak 3 razy na dobę gwałcił, dla mnie to za dużoWelonisia, Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04.
04.04. misia79 (-)
05.04. Iwka (-), Tosia 1981
06.04. Ewa99, Maleczka
07.04. Vaniliaa
08.04. zielarka
09.04. Welonisia, Katha81
10.04. Lillith
11.04. Pinia108
12.04. Nenaaa, Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04. malufka
15.04. slodka100,
16.04. isabelle,Brawurka84
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, chmurreczkaa
20.04. Ania1986, munirka, kkisia, lulu, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks
22.04. Tynka1990, Daisy
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi,karola_aa
26.04. madzianka
27.04.
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta
Przeklejam aktualny kalendarz, bo ktoś mnie nie przeniósł na ostatniego jak robił zmianyIwka lubi tę wiadomość
-
Welonisia wrote:Karolaaa bo sa super o kazdej porze dnia i nocy
a checi to zalezne sa od temperamentu, niektórzy chcieliby cały czas a niektórzy moga w ogóle bez tego zyc i nic na to nei poradzisz niestety Najtrudniej jest dobrac te temperamenty do siebie tak by kazdy był w zwiazku zadowolonyWelonisia, justta, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:Nieeeee ja nadal w to nie moge uwierzyć, mój ma 35 ja 32 i zebym na rzesach stawała to go nie zmusze zeby było częściej
Zamkne sie chyba w sobie....sara_nar, Iwka lubią tę wiadomość
-
Qrczak wrote:Welonisia to zobacz na mój wykres Ja w grudniu 30, mój jutro akurat 36 kończy i też się doprosić nie mogę o więcej Wieczorem pada jak mucha, a rano nie zawsze jest jak
Mój to mi w ciagu dnia zawsze naobiecuje a potem....pada ze zmeczenia a ja sie wsciekam bo zostaje na lodzie rano jest lepiej no ale dla niego 1-2x w tygodniu jest wystarczajaca ilość a dla mnie to stanowczo za mało
Do tej pory tłumaczyłam sobie to tak ze facet mi sie starzeje no ale po tym co napisała Ania wszystkie moje teorie runęły! ehhhhsara_nar, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczny, Iwka a ja myślę, że ujrzysz te dwie kreski tylko test z porannego moczu zrób i ten o czułości 10.
Z tymi to mój ma 37 lat i też ma taką pracę, że w dzień naciąga się mebli, bo w salonie meblowym pracuje, a po pracy nie ma na nic siły. Dobrze nam jest się kochać rano. Nieraz jak wrócę z nocki z pracy, to się do niego dobieram chociaż bywa, że i tydzień czasu potrafimy się nie , a jak jest ochota to i 3razy dziennieIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Welonisia, mój to jak nie ma siły, a ja chcę, to się kładzie i każe mi siadać i działać, hehe. Wygodniś ten mój mąż.
sara_nar, Iwka lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Welonisia, mój to jak nie ma siły, a ja chcę, to się kładzie i każe mi siadać i działać, hehe. Wygodniś ten mój mąż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 15:43
Welonisia, sara_nar, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kobietki odebrałam właśnie bete jest na razie niewielka 13,18...ale jest:) Teraz tylko modlę się, żeby nie była to biochem. by nie zjawił się niedzielny okres no i by tym razem fasolka była tam gdzie trzeba:) W sobotę zrobię powtórkę bety.
Trzymam kciuki za Was:)Welonisia, Rybeńka, santoocha, kaarolaa, kierzynka, polkosia, Anastazjaaa, Cynamonek30, Qrczak, Kaśka, Nenaaa, paaulla84, Ewa99, Iwka, chmurreczkaa, kasiuleks, Tamka, sara_nar lubią tę wiadomość