Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też siknęłam i negatywny, ale im dłużej wpatrywałam się w test, tym bardziej widziałam cień cienia cienia. Mąż jednak sprowadził mnie na ziemię. Za każdym razem widzę drugą kreskę, chociaż jej nie ma...
Iwka, kasiuleks lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkisia: faceci często nie widzą drugiej kreski, jeśli jest jeszcze słabiutka Mój mąż nie zauważył syna na teście ciążowym,stwierdził,że coś sobie wkręcam
Iwka, sara_nar, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Są już jakieś nowe serduszka/kurczaczki?
KWIETNIOWE KURCZACZKI
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 , Maleczka
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka
09.04. Welonisia, Katha81, Ewa99, zAgatka
10.04. Lillith, Elfik, Tygrysek86
11.04. Pinia108
12.04. Nenaaa, Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04. isabelle,
15.04. slodka100,AnBe
16.04. Brawurka84, M4DZI4
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, lulu, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi, karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04.
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
Dziewczynki poprawiłam nieco listę, bo coś mi nie grało. No i nie wiem czemu, ale Maleczke mamy wpisaną dwa razy. Więc albo 4.04 albo 6.04 trzeba zostawić.Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
anna83_83 wrote:KWIETNIOWE KURCZACZKI
04.04. anna83_83
Cześć dziewczyny. Przepraszam że dopiero teraz ale miałam trochę kłopotów zdrowotnych i nie miałam do tego głowy. Spojrzałam na Waszą listę i to puste miejsce 4.04. chyba czekało na mnie. W piątek robiłam betę wynosiła 17 mIU/ml a dziś 125 mIU/ml więc grzechem by było gdybym się nie dopisała do kwietnióweczek. Gratuluję zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne testujące!Qrczak, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
a ja dzis mam owulację i czuję ją całym ciałem mam nadzieję że chociaż wieczorem sobie poserduszkujemy i nie będzie już po ptokach kwiecień musi być zafasolkowany przez wszystkie staraczki bo kwiecień to piękny miesiąc i musicie mi zrobić prezent na urodziny
Ciapulinka, Iwka, Tamka, Qrczak, kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Kierzynka to zrób wszystko żeby dziś po serduszkowac trzymam kciuki za owoc dzisiejszej nocy :-*
kierzynka, Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyBrawurka84 wrote:Polkisia: faceci często nie widzą drugiej kreski, jeśli jest jeszcze słabiutka Mój mąż nie zauważył syna na teście ciążowym,stwierdził,że coś sobie wkręcam
Brawurka84 mój za to widzi dobrze na testach. Pamiętam jak w styczniu robiłam test wyszłam z łazienki i mówię mu, że jest jedna kreska i daje mu test. A on na to przecież tu są 2 kreski. Zdębiałam i mówię tyś jest głupi. Po czym okazało się, że rzeczywiście są 2 kreskipolkosia, Iwka, kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Na jednym z wątków usłyszałam mądre słowa dla tych co nie mogą się powstrzymać z robieniem testów przed spodziewaną @.
Jedna kreska to kara za brak cierpliwościmalufka, Rybeńka, kierzynka, Tamka, Qrczak, M4DZI4, kaarolaa, chmurreczkaa, olencja lubią tę wiadomość
-
Bardzooooooo to mądra mądrość i zgadzam się z nią w 100%
kierzynka, Iwka, kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyIwka wrote:Na jednym z wątków usłyszałam mądre słowa dla tych co nie mogą się powstrzymać z robieniem testów przed spodziewaną @.
Jedna kreska to kara za brak cierpliwości
Iwka może i tak. Ale ja wczoraj robiłam już w dniu spodziewanej @ i był negatyw. Wcześniej w czwartek (pozytyw) i w piątek (negatyw). Bardziej się skłaniam ku temu drugiemu i trzeciemu testowi.
Jak już nie udało się teraz to @ mogłaby przyjść, wcale bym się nie obraziłaIwka lubi tę wiadomość
-
staram sie własnie nie robić testów bo mi humor psują dlatego też nie kupuję bo jak mam to za bardzo kuszą mimo że wiem że jest jedna krecha a jak widzę jedną krechę to czuję że jest mi strasznie przykro więc omijam testy szerokim łukiem
hehe poza tym jak na teście ovulacyjnym mam dwie krechy to wyobrażam sobie że to ciążowy ;p kiedyś tak przez przypadek nabrałam MojegoIwka, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny