Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie, lezy w szafce z lekami ja nie robie testow bo mam @ w terminie, a przed terminem nie robie...he he kochana 3 lata staran i w tym czasie zrobiłam moze 10 testow...3 mam na pamiatke bo te sa pozytywne nie lubie widoku 1 kreski dlatego ich nie robie...
Rubi, chmurreczkaa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
rozumiem...dobre podejście..ja mam jeden test na pamiątkę...jeden wyrzuciłam po powrocie ze szpitala z sama nie wiem czego..złości, rozpaczy? a po czasie znalazłam drugi...i leży sobie nie wiem po coStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
dla tych niecierpliwych i niepewnych wrzucam moje testy do porównania:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12d78b5a84db375b.html
zobaczcie sobie i same oceńcie czy warto się spieszyć
Dodam tylko, że 11 dnia po- na sikaczu był tylko cień cienia, a beta 17, a ostatni test- ten dzisiejszy zrobiłam dla porównania po wczorajszej becie 125 w dniu spodziewanej miesiączki.
Więc wydaje mi się że jeśli jest wszystko OK to najwcześniej w 13 dniu po owulacji należy testować, chyba że tak jak ja jesteście po poronieniach i bierzecie leki których odstawienie w razie wczesnej ciąży może Wam zaszkodzić. Wtedy nie ma co czekać i trzeba to kontrolować.
Trzymam za Was kciuki! Oby było jak najwiecej zafasolkowanych.polkosia, kaarolaa, Tamka, sara_nar lubią tę wiadomość
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
OCzywiście wysylam Wiruski dla wszystkich kwietniowych staraczek ~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>
Klif, karolaa, madziankajak wchodze na ovu to czesto zagladam i patrzę na listę zaserduszkowanych i zawsze Zaciskam kciuki za was...no i za resztę ale do was mam szczególny sentymentkaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja na pewno sobie wkręcam. A w kwietniu na dodatek mąż wyjeżdża i będę mogła dopiero na czerwcówki się wpisać Co prawda jeszcze 4 dni do @, ale już straciłam nadzieję.
Polkosia Skarbie, spokojnie Póki nie ma @ nic straconego Wstrzymajcie się z tymi testami dziewczyny, za wcześnie i tak Wam nie wyjdą. Szkoda nerwów i kasy.kaarolaa, anna83_83, polkosia, Iwka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Vaniliaa wrote:trzymam kciuki za kwietniówki teraz widzę był przestój ,ale mam nadzieje że wróci tendencja z początku miesiąca
Wróci wróci Jeszcze nas duuużżżżżżżżżooo na tej liście Oby jak najwięcej tychkaarolaa, Qrczak, Vaniliaa, Iwka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna83_83 wrote:Cześć dziewczyny,
dla tych niecierpliwych i niepewnych wrzucam moje testy do porównania:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12d78b5a84db375b.html
zobaczcie sobie i same oceńcie czy warto się spieszyć
Dodam tylko, że 11 dnia po- na sikaczu był tylko cień cienia, a beta 17, a ostatni test- ten dzisiejszy zrobiłam dla porównania po wczorajszej becie 125 w dniu spodziewanej miesiączki.
Więc wydaje mi się że jeśli jest wszystko OK to najwcześniej w 13 dniu po owulacji należy testować, chyba że tak jak ja jesteście po poronieniach i bierzecie leki których odstawienie w razie wczesnej ciąży może Wam zaszkodzić. Wtedy nie ma co czekać i trzeba to kontrolować.
Trzymam za Was kciuki! Oby było jak najwiecej zafasolkowanych.
Ja chcę testować 15 bo to będzie 32dc i niby termin @ ale ovu miałam niedawno więc pewnie @ sie przesunie dlatego jestem w kropce a test juz czeka w szafce więc jezeli dotrwam do wtorku bez zadnych ewentualnych objawow zagnieżdżenia zarodka to Cię posłucham Aniu i zrobie 20 o ile @ nie przyjdzie wczesniej bo faktycznie wtedy jest mniej stresu i mniejsze rozczarowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 13:07
anna83_83 lubi tę wiadomość