Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Legnica się stara :)
Odpowiedz

Legnica się stara :)

Oceń ten wątek:
  • lililolo Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wita się nowa legniczanka :)))
    Napiszcie, do którego ginekologa chodzicie i czy jesteście zadowolone?
    Ja do Ewy Sosnkowskiej - Raczkowiak, ale planuję zmienić, bo nie satysfakcjonuje mnie jej poziom zainteresowania i podejście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 00:16

Lena '88. Planująca starania...

cbprxqpkudpypr0x.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:27

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja jestem co prawda z Jawora, ale jeśli chcesz, to mogę polecić Ci swojego ginekologa. Przyjmuje zarówno w Jaworze jak i w Legnickim Polu - tu miałabyś bliżej. Wizyty prywatne i na NFZ. Dysponuje dobrym sprzętem i sporą wiedzą oraz doświadczeniem. Ja chodzę do niego na NFZ a mimo to jestem zadowolona. Zaczęłam chodzić do niego w marcu, po tym jak poprzednia ginekolog na wieści o tym, że się staram podczas usg poklepała mnie tylko po udzie i powiedziała: "próbować". No i zaleciła mi picie Inofolicu.
    U obecnego jak poszłam, to nawet nie pytał jak długo się staram, tylko przebadał, zrobił usg, dał skierowanie na podstawowe badania i stwierdził, że mam nadal pić Inofolic i jeśli się nie uda w tym cyklu, to będziemy się wspomagać w kolejnym. Pod koniec kwietnia mieliśmy zacząć monitoringi i stymulację, ale na szczęście zamiast tego przyszłam do gina z dobrymi wieściami ;) Za wiele mi nie musiał pomagać, bo udało się zajść naturalnie jedynie ze wspomagaczami witaminowymi ;) Ale nakierował mnie co i jak, skierował na badani no i przede wszystkim chciał pomóc, a nie kazał czekać, przez rok próbując - jak to robią inni lekarze - i dopiero gdyby wtedy się nie udało, to zacząć działać.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A jak się nazywa ten ginekolog? Ja w sumie po całym Dolnym śląsku jeżdżę, wiec jak dobry jest to może być i z Jawora☺
    dr Jerzy Koryś. Przyjmuje w Jaworze w przychodni KORMED. Polecam ;)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ostrzegam, że doktor jest specyficzny i bywa czasem niemiły. Ale to tylko jak ma zły dzień. Wystarczy do niego zagadać, uśmiechnąć się coś zażartować i już jest inny ;)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam do Was pytanie. Szukam w Legnicy laboratorium, gdzie mogłabym zrobić pakiet badań przed ciążą, ale nie mogę znaleźć nic takiego w googlach, inne miasta mi wyskakują i się wkurzam :( ew. okoliczne miejscowości też mogą być. Możecie mi coś podpowiedzieć? Pozdrawiam :)

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Morwa! :) :)

Morwa lubi tę wiadomość

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • Mileczka Znajoma

Wysłany: 26 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, dołączam się do wątku, również jestem z Legnicy. Czy są tu jeszcze jakieś staraczki? Widzę że wielu z Was się już udało.

Tosia80 lubi tę wiadomość

• Tosia80 Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mileczka wrote:
    Cześć Dziewczyny, dołączam się do wątku, również jestem z Legnicy. Czy są tu jeszcze jakieś staraczki? Widzę że wielu z Was się już udało.
    Hej ,ja też mieszkam w Legnicy :-)

Hashimoto-Letrox75,
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ