Legnica się stara :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wita się nowa legniczanka ))
Napiszcie, do którego ginekologa chodzicie i czy jesteście zadowolone?
Ja do Ewy Sosnkowskiej - Raczkowiak, ale planuję zmienić, bo nie satysfakcjonuje mnie jej poziom zainteresowania i podejście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 00:16
-
Morwa ja jestem co prawda z Jawora, ale jeśli chcesz, to mogę polecić Ci swojego ginekologa. Przyjmuje zarówno w Jaworze jak i w Legnickim Polu - tu miałabyś bliżej. Wizyty prywatne i na NFZ. Dysponuje dobrym sprzętem i sporą wiedzą oraz doświadczeniem. Ja chodzę do niego na NFZ a mimo to jestem zadowolona. Zaczęłam chodzić do niego w marcu, po tym jak poprzednia ginekolog na wieści o tym, że się staram podczas usg poklepała mnie tylko po udzie i powiedziała: "próbować". No i zaleciła mi picie Inofolicu.
U obecnego jak poszłam, to nawet nie pytał jak długo się staram, tylko przebadał, zrobił usg, dał skierowanie na podstawowe badania i stwierdził, że mam nadal pić Inofolic i jeśli się nie uda w tym cyklu, to będziemy się wspomagać w kolejnym. Pod koniec kwietnia mieliśmy zacząć monitoringi i stymulację, ale na szczęście zamiast tego przyszłam do gina z dobrymi wieściami Za wiele mi nie musiał pomagać, bo udało się zajść naturalnie jedynie ze wspomagaczami witaminowymi Ale nakierował mnie co i jak, skierował na badani no i przede wszystkim chciał pomóc, a nie kazał czekać, przez rok próbując - jak to robią inni lekarze - i dopiero gdyby wtedy się nie udało, to zacząć działać. -
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Szukam w Legnicy laboratorium, gdzie mogłabym zrobić pakiet badań przed ciążą, ale nie mogę znaleźć nic takiego w googlach, inne miasta mi wyskakują i się wkurzam ew. okoliczne miejscowości też mogą być. Możecie mi coś podpowiedzieć? Pozdrawiamhttps://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
-