Legnica się stara :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej:) I ja z Legnicy:) JA mogę się spotkać, czemu nie? Nam się udało po roku, ale póki co nie wszyscy jeszcze wiedzą. Więc jak coś mogę spotkać się po nowym roku, bo na święta planujemy wysyłać smsy z życzeniami od naszej trójeczki:)(a właściwie piąteczki z psem i królikiem) No i szczerze jeśli ktoś z was ma mnie znać, to po tym wpisie i nicku już będzie wiedział
Ja chodzę do dr. Rojka do MCZ a na usg do niego prywatnie;)zielarka, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Witaj zielarka Jak już pisałam mieszkam niedaleko Legnicy, więc bywam tam często, zwłaszcza na zakupach Zawodowo też jestem związana z Legnicą.
Coś cicho tutaj. Widzę, że większości dziewczyn udało się szczęśliwie zajść w ciążę. Mam nadzieję, że nam też się szybko uda zielarko -
Witaj ilenka Ja nie jestem bezpośrednio z Legnicy, ale całkiem niedaleko Z Legnicą jesteśmy oboje z moim A. związani zawodowo. Niestety co do endokrynolog nie pomogę, bo nie znam. Ale postaram się zapytać koleżankę, która jest w ciąży a od dłuższego czasu leczy się właśnie u endokrynologa. Może ona będzie wiedziała. Jeśli dowiem się czegoś to dam znać
-
W Legnicy nie znam żadnego ginekologa, bo chodzę w Jaworze. Ale jedna moja koleżanka poleca bardzo gina - dr Grzegorz Pacułt.
Właśnie mi się przypomniało, że mam też numer tel. do jakiegoś endokrynologa - ginekologa w Legnicy, ale nie mam pojęcia gdzie przyjmuje. Dostałam tylko numer telefonu. Gdybyś chciał, to daj znać. Do Pacułt też mam.