lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez rocznik 87 dzidziusia nadal brak dzis czuje sie jakby rozkladalo mnie jakies przeziebienie mam jakies dreszcze I jeszcze mnie mdli moze o tez przez pogoed sama nie wiem. grztuluje nowym mamusiom spokojnych 9 miesiecy kochane I rozsylajcie wiruski dla wszystkich dziewczyn ktore sa jeszcze przed testowaniem.
Brawurka84 lubi tę wiadomość
-
hej a ja dziś spędziłam miły dzień na grilowaniu i lenistwie nad wodą efekt jak zwykle nogi wgl. nie opalone za to plecki czerwone ale do przyszłego czwartku zrobią się brązowe i na weselu dekolt będzie elegancki
co do rocznika to ja jestem '88 a w październiku stuknie Nam 4 lata po ślubie czas płynie szybko i nieubłaganie kiedyś piękni i młodzi a teraz tylko "i"
jeśli chodzi o wizyty u lekarza to ja do mojego na początku chodziłam na NFZ i na każdej wizycie miałam usg nawet nie musiałam prosić, ogólnie badanie zaczynał od usg a później rozmowa nawet 45min o wszystkim i niczym i czasem od niego wychodziłam ok 22 no ale od tego roku niestety nie przyjmuje w poradni na NFZ i pozostają mi wizyty prywatne ale też na każdej mam usg i płacę za wizytę z usg 100zł a monitoring mam u niego za darmo bo się umawiam z nim w takie dni jak on jest na dyżurze jedyne to, to że jeżdżę raz do jednego szpitala raz do drugiego w tym cyklu złożyło się, że lekarz na urlopie to monitoringu nie będzie dla mnie to lepiej bo mniej stresu z jednej str. fajnie wiedzieć czy coś tam rośnie i czy pękło ale z drugiej str. ten sex na zawołanie bo to już czas..dla mnie to było stresujące w sumie udało nam się w cyklu gdzie też nie miałam monitoringu i cykl wgl. spisałam na straty nie nastawiam się teraz, że się uda bo jeśli ma być ciąża to będzie a jak nie ... no cóż nie wyczaruję jej sobie
Aha i dziewczyny jak tak czytam te Wasze posty o tych rozmyślaniach czy temp. skoczy czy nie..to bez urazy ale "wyluzujcie" bo to wcale nie pomaga. Ja osobiście mierzę temp. bo przywykłam po ponad 3 latach do tego ale już nie myślę o tym czy jak rano wstanę będzie skok, spadek czy co i tak tego nie zmienię Więc myślę, że dla Waszego dobra lepiej będzie jak przystopujecie z tym gdybaniem albo wgl. odpuścicie to mierzenie Pisząc to nie chciałam żadnej urazić
pozdrawiamEwelcia, JusWik, Daisy lubią tę wiadomość
-
Kurczę, dziewczyny, spojrzałam na listę i wychodzi, że ja jedyna jeszcze zostałam do testowania na jutro! Ale presja U mnie to będzie ok. 12/13 dpo (13 wg USG) i niby powinnam testować w sobotę, ale akurat jutro idę do endokrynologa więc jakby co... to lepiej, żeby lekarka wiedziała. Natomiast nadziei sobie nie robię, bo czuję się tak, jak zwykle: żadnych objawów, nic kompletnie, nawet przy duphastonie - w życiu mnie nawet brzuch nie zabolał, mnie w ogóle nigdy nic nie boli, ani okres ani owulacja. Cały cykl się w ogóle nie stresowałam aż do teraz... aaaa co to będzie!
Brawurka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lulu_ovufriend wrote:Kurczę, dziewczyny, spojrzałam na listę i wychodzi, że ja jedyna jeszcze zostałam do testowania na jutro! Ale presja U mnie to będzie ok. 12/13 dpo (13 wg USG) i niby powinnam testować w sobotę, ale akurat jutro idę do endokrynologa więc jakby co... to lepiej, żeby lekarka wiedziała. Natomiast nadziei sobie nie robię, bo czuję się tak, jak zwykle: żadnych objawów, nic kompletnie, nawet przy duphastonie - w życiu mnie nawet brzuch nie zabolał, mnie w ogóle nigdy nic nie boli, ani okres ani owulacja. Cały cykl się w ogóle nie stresowałam aż do teraz... aaaa co to będzie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia , ewelinas1986, Kasha
02.07 - dziubasekk , Niunia86 , mauaa
03.07 - Emily83, joszka , Suerte, myszka123, kasss, MamaAdasia
04.07 - Zima(@), gabi30 ,
05.07 - Katarzyna79 , ewelina25(@), vincaminor(-), anka30(-), pinka425 (@), munirka(-), momo1009(@), pysia88, alternatywa
06.07 - Natu93
07.07 - slodka100 , angela2005(-), shimmer_lip(-), wiola77 (-), Rubi , a1000 (-), Jotka85 , Brawurka84 (-), margoo , bella82 , sonia18a , Juusti69
08.07 - Anulka26 , cymcia, natusiaaaka(@)
09.07 - ewelina27(@), Ofelaine(@), Maluszek 22 (@), Brawurka84 , asik14
10.07 - Iwka(@), dżona (@), czekolada:) (-), khaleesi
11.07 - olencja (@), magdalenka_ka (@), Lulu
12.07 - potforzasta, KMK, lady_89
13.07 - Anuśka, Kierzynka, Anastazjaaa
14.07 - Nieukowa, motyl1993
15.07 - Kitty
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja, Ewelcia
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990, Edka
21.07 - Kocikowa, Krokodylica
22.07 - Neli
23.07 -
24.07 -
25.07 - Katarzyna87 (-)
26.07 - Ola89, Biedroneczka83
27.07 - julita, nadia199191,
28.07 - Another, Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy, kapturnica, Zima
31.07 - agus3004, liwi
odwiedził: 29 Lipcówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:46
-
Dziewczyny szukam porady, w google of course jakieś dziwne rzeczy piszą ;/
Jak już wiadomo, byłam u gina we wtorek. Sprawdził, wszystko cacy, po za tym, że miałam płyn, więc już było po owulce (12dc). Od wczoraj przy badaniu szyjki zauważyłam białe kuleczki w śluzie.
Infekcję odrzucam, bo gin mnie badał i pewnie by to wyczaił...
śluz nie ma zapachu, jest przeźroczysty, wodnisty.
Chyba czeka mnie kolejna wizyta....czy któraś tak miała?