lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
motyl1993 wrote:zatestowałam dzisiaj, bo mężu prosił negatyw no ale jeszcze płomyk nadziei się tli. 13 lipca termin @, jeśli do 14 nie przyjdzie, to zatestuje jednak 14... araz się przepiszę
zdecydowanie, zatestuj 14:)
ahhh tee chłopyyy
-
Bawię się trochę wykresikiem.
Proszę poradźcie jak mierzyć temperaturę.
jakim termometrem?
czy koniecznie w pochwie?
czy muszę mierzyć o tej samej godzinie? raz pracuję od 7 a raz od 9:( -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny szukam porady, w google of course jakieś dziwne rzeczy piszą ;/
Jak już wiadomo, byłam u gina we wtorek. Sprawdził, wszystko cacy, po za tym, że miałam płyn, więc już było po owulce (12dc). Od wczoraj przy badaniu szyjki zauważyłam białe kuleczki w śluzie.
Infekcję odrzucam, bo gin mnie badał i pewnie by to wyczaił...
śluz nie ma zapachu, jest przeźroczysty, wodnisty.
Chyba czeka mnie kolejna wizyta....czy któraś tak miała?
Ja tez tak mam przed miesiaczka
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Kierzynko ja mam taki po owulce
Kochane! Bylismy na rowerach 2:08:33, 23.63km, 958kcal To moj rekord hehe (rower dostalam od mojego na dzien dziecka ).
Padam na cycki, pije piwko i czekam ns zapiekanki co by sie kcal wyrownaly!
Milego wieczorku i spokojnej nocy!
:*Ewa99, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:Bawię się trochę wykresikiem.
Proszę poradźcie jak mierzyć temperaturę.
jakim termometrem?
czy koniecznie w pochwie?
czy muszę mierzyć o tej samej godzinie? raz pracuję od 7 a raz od 9:(
Nie koniecznie w pochwie chodz tam temperatura jest najpewniejsza -
Hej ja się wkońcu wyspałam dzisiaj.
Lece do pracy, a przed pracą na morfologie, mam problemy z anemią i musze tą cholerną hemoglobine kontrolować.
A wieczorem koncert comy ))) już się nie moge doczekać.
Trzymam kciuki za testerki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 06:57
-
Laski wpiszcie mnie na testowanie 18.07.
Pisalam wcześniej ale chyba mnie nie mamotyl1993 lubi tę wiadomość
-
Laski miałam owulację 08.07 i ją zaznaczyłam na wykresie jednak ten i tak wyznacza mi OWULACJĘ na 28.07...
-
Witam dziewczynki
Ja już wykąpana zaraz susze włoski i ruszam na wizytę do gin Nie wiem czemu ale mam takiego stresa że szok, nigdy tak nie miałam a przecież to zwykła wizyta...
Trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 08:43
-
Podrzucam nową Mamuśkę https://ovufriend.pl/wykres,690da38b0a9823a54910bdc82fbb172d.html
Trzymam kciuki za resztę testerek miesiąca! A zafasolkowanym gratulacje! )
(regularnie Was podczytuje )motyl1993, Anulka26, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie wpiszcie na 21.07. narazie temperatura idzie w górę, więc jest szansa? jak myślicie...chociaz osttani tydzień to był jeden wielki stres (pogrzeb dziadka) i nie wiem czy ta temperatura to nie wynik stresu;/ i jak póżniej spadnie to się będę niepotrzebnie "nastawiać"....