lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulita wrote:o kurcze, to może jak są dwa pęcherzyki dominujące, to działanie pregnylu jest słabsze?
gin powiedział, że nie robi się zastrzyku przy trzech pęcherzykach bo to już nie ma sensu.
w poprzednim cuklu miałam jeden dominujący i pięknie pekł po 24 godz. od podania.
właśnie mija doba od wczorajszego zastrzyku a ja mam identyczne kłucie w jajniku jak miesiąc temu, gdy pęcherzyk pękał to i może teraz pęka, a może dwa pękają?
szkoda, że nie można samemu tego zdiagnozować od ręki ale jestem dobrej myśli, bo to takie charakterystyczne kłucie.
a będziesz jeszcze próbować z pregnylem?
mnie też kuło i w ogóle całe podbrzusze mnie bolało, miałam częstomocz... to było w poniedziałek we wtorek też źle się czułam również czułam kłucie ale mniejsze i bardzo się zdziwiłam jak gin powiedziała że nie pękły, w sumie ona też się zdziwiła. powiedziała że możliwe że za mała była dawka pregnylu... ale Tobie kibicuję mam nadzieję że Ci się uda teraz czekam na @ i później CLO i pregnyl. -
Lulu! Gratulacje kochana! No wreszcie!!! Tak sie ciesze! Piękna beta!
Julitko witam Cię, tez się za Tobą stęskniłam! Wróciłam, wróciłam, też zauważyłam, że większość z naszego grona 'wyjadaczek' już po fioletowej stronie Niech im tam dobrze będzie, nam pozostało wyganiać kolejne zaciążone, dziś np. naszą Lulu
U mnie na tescie owu słaba druga kreska, tempka nisko więc pewnie jeszcze przed owulką, ale już wieczorny zaliczyłam, niech tam żyją, może coś pomoże..Niby ten cykl odpuściłam trochę, no ale przy Was to ciężko kochane odpuścić :p
Jutro raczej za to nie będę zaglądać bo jedziemy na cały dzien na działkę do rodziny mojego grillować Takze dalsza czesc robienia tarasu musi znowu poczekać Ale przywiezlismy dzis córci trampolinę 4,9m srednicy Mam nadzieje ze sie ucieszy z prezentu
Ja dzis oddaję się we władanie malibu
Miłego wieczorku Wam życzę!Angelabd, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde laski ale mi jajnik daje o sobie znać
Prawy, prawdopodobnie ten z którego odbyła się owulacja, jak wgl była
Takiego bolu/klucia to ja jeszcze nigdy nie miałam
Promieniuje aż po pachwinie i udzie
Torbieli tam na pewno nie ma bo przecież w 18dc byłam u gin i nic nie było..
Boje się niemiłosiernie
Po długich rozmowach z moim P. stwierdziłam, że pójdę na laparo jak nie będzie fasolki -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Kurde laski ale mi jajnik daje o sobie znać
Boje się niemiłosiernie
Po długich rozmowach z moim P. stwierdziłam, że pójdę na laparo jak nie będzie fasolki
Niedlugo testowanie okaze sie moze to fasolka czego Ci zycze kochanie
Na chwile przechodzilo i zaraz znoe bolalo mialam.taki ze plakalam z bolu.. -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Kurde laski ale mi jajnik daje o sobie znać
Boje się niemiłosiernie
Po długich rozmowach z moim P. stwierdziłam, że pójdę na laparo jak nie będzie fasolki
To bedzie chyba najlepsze rozwiazanie ale na.Twoim miejscu bym jeszcze odczekala spokojnie poszla do lekarza opowiedziala co.sie.dzieje.doradzi co bedzie najlepsze -
nick nieaktualny
-
Witajcie w deszczowy poranek. Dopijam kawke i uciekam do pracy bo dzis do 16 pracuje.A wyjsc sie z domu nie chce bo deszczowo i pochmurno. Ale cóz, jak mus to mus. Owulka wyznaczona w koncu na wykresie, działania były wiec jak co miesiąc - CZEKAMY
Lulu gratuluje serdecznieAnulka26 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Witam Was Kobietki
Nie udawało się przez parę miesięcy. Nie udało się w kwietniu, maju, w czerwcu też nie...ale prawdopodobnie udało się w lipcu - w 13-stym miesiącu starań Zobaczyłam wynik pozytywny więc bardzo proszę wstawić mi w dniu dzisiejszym Waszego pięknego bocianka
A tak w ogóle to prosiłabym o coś jeszcze A mianowicie proszę wszystkim dziewczynom testującym w lipcu, aż do końca listy wstawić bocianki, bo zarażam Was wszystkie, czy tego chcecie czy nie
Nie smućcie się żabki, bo bociek i tak Was wszystkie dopadnie Powodzenia Kochane :*Angelabd, agus3004, latte, julita, Elfik, Daisy, Niunia86, Brawurka84, Zima, monaaa85, Ewelcia, Tosia 1981, Bentlej lubią tę wiadomość