lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaluszek22 wrote:u mnie wczoraj tak.samo moj mial chumory jak kobieta w ciazy mysllam ze wyjde z siebie i stane obok o_O
te chłopy...xD
a jeśli podpisze normalnie umowę o pracę po okresie próbnym na czas nieokreślony to już nie może zerwać umowy bo przecież kobiety w ciąży chroni prawo?? O matko jaki ja mam życiowy problem. Znajomy mnie polecił swojej kuzynce zaprosiła mnie na poniedziałek na rozmowę. Kiedy gadałam z nim o pracy to nie podejrzewałam jeszcze że tak szybko bd myślała o dziecku zaraz po ślubie.
A dwa że jego kuzynka się wgl do mnie odezwie. Pracę mam biurową ale to zleceniówka dlatego chciałabym zmienić.gosiunia, Maluszek22, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:te chłopy...xD
a jeśli podpisze normalnie umowę o pracę po okresie próbnym na czas nieokreślony to już nie może zerwać umowy bo przecież kobiety w ciąży chroni prawo?? O matko jaki ja mam życiowy problem. Znajomy mnie polecił swojej kuzynce zaprosiła mnie na poniedziałek na rozmowę. Kiedy gadałam z nim o pracy to nie podejrzewałam jeszcze że tak szybko bd myślała o dziecku zaraz po ślubie.
A dwa że jego kuzynka się wgl do mnie odezwie. Pracę mam biurową ale to zleceniówka dlatego chciałabym zmienić. -
tomania2806 wrote:te chłopy...xD
A dwa że jego kuzynka się wgl do mnie odezwie. Pracę mam biurową ale to zleceniówka dlatego chciałabym zmienić.
i za srarania by przyniosly cud -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:a mam jeszcze jedno pytanie byście powiedziały że jesteście w ciąży na rozmowie czy nie? Powiedziałybyście podczas podpisywania umowy na okres próbny czy nie?
Facet ma łatwiej w życiu [/QUOT
latwiej mozliwe
ale to na nas spadl cod narodzin dziecka noszenia powinno to byc doceniane
szczerze mowic to niewiem
Nie powiedziec to po jakims czasie i tak wyjdzie na jaw ale zawsze.mozna powiwdziec ze sie noe wiedzialo
a powiedziec to napewno nie zatrudni tak w tych czasach jest komu potrzebna ciezarna popracuje troche a poxniej nie bedzie wiec bez sensu kogos takiego zatrudniac skoeo mozna miec kogos wydajnirjszego -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Chodziło mi łatwiej że nie ma problemu co w razie ciąży. W sumie nigdy nie chciałam być facetem heheh bo przecież to ja bd przez 9 mcy nosić cud miłości
Kobiety maja szczescie za totomania2806 lubi tę wiadomość
-
co do umowy i ciąży to nie wiem jak to jest przy tej próbnej ale z tego co się orientuję to jeśli umowa (kiedyś słyszałam, że bez różnicy czy czas określony czy nie) kończy się przed upływem 3 mce ciąży to pracodawca nie ma obowiązku takiej umowy "przedłużać" a jak taka umowa kończy się po 3mce ciąży wtedy ponoć nie może zwolnić..ale jak to w życiu wygląda, chyba trzeba doszukać inf.
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie tez ide pod prysznic ah
wiadomo mozna zapytac sie kogos kto sie w tym obraca -
Kurde dziewczyny poradźcie co ja mam zrobić z tym gniazdem
Czytałam ze gołąb wysiaduje jaja ok.17 dni później 20 do 25 dni aż małe się usamodzielnia a tak to cały czas siedzą w gnieździe..
Podobno robaki zarazki itd..
Nie potrafilabym wyrzucić gniazda..
Ale boję się że rozsieja jakieś zarazki
Co ja mam zrobić ?Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Kurde dziewczyny poradźcie co ja mam zrobić z tym gniazdem
Czytałam ze gołąb wysiaduje jaja ok.17 dni później 20 do 25 dni aż małe się usamodzielnia a tak to cały czas siedzą w gnieździe..
Podobno robaki zarazki itd..
Nie potrafilabym wyrzucić gniazda..
Ale boję się że rozsieja jakieś zarazki
Co ja mam zrobić ?
Bo golebie to najbrudniejsze ptaki pchly robactwo. .. Lepiej dla Ciebie bedzie jak sie ich pozbedziesz -
Maluszek22 wrote:Kochana musisz sie ich pozbyc nikt nie mowi o wyrzucaniu ale zniesienie ich w jakies krzaki itp..
Bo golebie to najbrudniejsze ptaki pchly robactwo. .. Lepiej dla Ciebie bedzie jak sie ich pozbedziesz
Słyszałam, że jak się dotknie jaja to one już nie wrócą..
Szkoda mi.. -
Zajsonek wrote:Słyszałam, że jak się dotknie jaja to one już nie wrócą..
Szkoda mi..
ale dla twojego dobra powinnas to zrobic
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Maluszek22 wrote:rozumiem mi samej bylo by szkoda
ale dla twojego dobra powinnas to zrobic
tak chyba zrobię, ale mój jakiś dziwny jest
od wczoraj mnie denerwuje, a dziś powiedział, że nie pozbędzie się tego gniazda..
cytuje "DAJ IM SIĘ WYKLUĆ!"..
Chyba go dzisiaj szczele w pape.. -
Zajsonek wrote:tak chyba zrobię, ale mój jakiś dziwny jest
od wczoraj mnie denerwuje, a dziś powiedział, że nie pozbędzie się tego gniazda..
cytuje "DAJ IM SIĘ WYKLUĆ!"..
Chyba go dzisiaj szczele w pape.. -
Zajsonku wiem, że ciężko pozbyć się gniazda ale tutaj dobrze Ci radzę mój mąż jeszcze wtedy nie mąż kiedyś wynajmował mieszkanie i balkon sobie upatrzyły właśnie gołębie też nie wyrzucił gniazda, co prawda obeszło się bez pcheł itp. ale balkon wyglądał masakrycznie cały w kupach, wyjść się nie dało, a już wgl. jak upatrzyły sobie parapety to trzeba było je ciągle przeganiać, mój to już chciał je z wiatrówki potraktować no nawet nie pomogło wyszorowanie balkonu domestosem..dopiero przy ocieplaniu bloku jak robotnicy pozrywali podłogi i wylewali nowe udręka z gołębiami się skończyła ale i tak od czasu do czasu mąż sprawdzał czy aby nie ma nowego gniazda itp..więc najlepiej jak najszybciej coś z tym trzeb zrobić
Zajsonek, Maluszek22, Ewelcia, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Zajsonku ja Ci powiem inaczej, troche mniej delikatnie . Pozbadz sie tego dziadostwa jak najszybciej, bo jak sie okaze ze jestes w ciazy i bedziesz tam im grzebac czy sprzatac juz po nich jak sobie pojda, to jeszcze zlapiesz jakies swinstwo. Myslisz, ze im bedzie szkoda, ze Ci sraja na balkon? A wez to czysc potem na biezaco..ble! Gołębie to totalny gnój, robactwo itp.
A co do mojej owulki, to coraz bardziej mysle, ze ona wciaz przede mną!
Zajsonek, Maluszek22, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Zajsonku ja Ci powiem inaczej, troche mniej delikatnie . Pozbadz sie tego dziadostwa jak najszybciej, bo jak sie okaze ze jestes w ciazy i bedziesz tam im grzebac czy sprzatac juz po nich jak sobie pojda, to jeszcze zlapiesz jakies swinstwo. Myslisz, ze im bedzie szkoda, ze Ci sraja na balkon? A wez to czysc potem na biezaco..ble! Gołębie to totalny gnój, robactwo itp.
A co do mojej owulki, to coraz bardziej mysle, ze ona wciaz przede mną!
Zajsonek lubi tę wiadomość