lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:testować dziś czy nie testować?
o to jest pytanie
ja testowałam dziś. 12dpo. Negatyw. proszę wpisac:) Tymczasem pakuję manatki i do sierpnióweczek:)! hop hop
-
Dzien dobry kochane! Tez trzymam kciuki za dzisiejsze testerki!
U mnie skok z wczorajszego 35.77 na 36.4 Albo wczoraj byl jaks blad pomiaru bo jak mierzylam 2gi raz po tym 35.77 bo nie dowierzalam, to bylo 36.35 no ale wpisalam te pierwsza. Dzis jak poprawiam na 36.35 to mi wyznacza owulke na 20dc. No ale to moj test owu dzisiejszy od razu 2ga kreska sie pojawila podczas siusiania. Ja nic juz nie rozumiem. Wieczorem wczoraj ani dzis rano seksu niet wiec eh.
Kurde foto nie chce mi sie wstawic -
liwi wrote:Marteczka ty się tak odrazu nie przenoś, może jeszcze za wcześnie.
duphaston sie skończył dziś więc czekam na okres może się pojawi a może nie:)
-
Ewelinkie wrote:No rzeczywiście masz racje:-) ubzduralam sobie że mają być tego samego koloru, ale teraz patrze na opakowanie i jak nic pozytywny jestem ciekawa jak to wkońcu jest z tą owulacją jak test wychodzą pozytywne kilka dni z rzędu
Mówią, ze po pierwszym pozytywie nie powinno się juz robic dalej tylko dzialać. Ale! Jak widac pozytyw moze byc juz jak sa 2 kreski takie same, a to moze oznaczac owulację nadchodzaca jeszcze parę dni. Mysle, ze 2ga kreska mocniejsza oznacza owulkę tuz tuz. Ale się zaczelam zastanawiac, no bo skoro test pokazuje 2ga mocniejsza kreske, to jakbym byla jeszcze przed owu (pamietajac ze tylko monit to potwierdzi), no bo przeciez po owu juz poziom lh jest bardzo niski. Albo testy az tak klamia. Pozostaje krew z E, LH i PRG, ale kompletnie mi się nie chce aż tak świrować w tym cyklu
Co do 2giej kreski to robi sie ona coraz ciemniejsza i sie pokazuje coraz szybciej. Wczoraj np. pojawila sie juz po 10 sek zamoczeniu jak piszą na okladce, a dzis juz w trakcie moczenia testu od razu taki czerwony byk.
Kurde nie chce miec znowu owu w 30 dc, bo pojade na urlop z @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 11:04
Wonderwall lubi tę wiadomość