lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra mi wklepać @, przyszła w nocy
Także trzymajcie kciuki za moje laparo
Z jednej strony się ciesze ze dostałam @, bo pozbęde się tego gówna, z drugiej mogłaby być dzidzia
Widocznie to jeszcze nie mój czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 11:58
-
Anastazjaaa wrote:ja robiłam teścior w 12dpo i bladzioch wyszedł ale miałam test o czułości 10
objawow zero. jedynie mam wrazenie "niedosikania". Co chwila latam i dosikuje oo kropelce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Z tymi testami to różnie bywa. mi 13.07 wyszły dwie prawie takie same kreseczki, 14.07. dwie jednakowe, 15.07. kreska testowa była mega ciemniejsza, natomiast 16.07 rano robiłam progesteron, którego wynik wskazywał na niedawno przebytą owulację. ciężko się połapać z tymi kreskami, zależy też od test, najlepiej monitorować testami z tej samej firmy.
-
Alika czyli wszystko bylo ok skoro dzien po 2giej mocniejszej prg Ci wskazal niedawno przebyta owulacje . Js zawsze robilam testy tej samej firmy. W tym cs mialam nie robic ale jakos mi sie zebralo no i kto by pomyslal ze bede miala tyle razy +.
Ja leze w ogrodku i sie opalam. O 18 wraca moja corcia juz minely 2 tyg!!!
Dzis na obiadokolacje nalesniki z miesem mielonym, cebulka, papryka i pieczarkami A Wy co dzis serwujecie? -
nick nieaktualny
-
Daisy do takich naleśników ketchup się nadaje2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyDziewczyny ja to tak pawianuje już w tym cyklu, że test ciążowy sobie zrobiłam... oczywiscie negatyw jak byk bo czego się można spodziewać 5-6dni po owulce... Mam taką cichutka nadzieję, że się uda. brzuch mnie troszkę pobolewa mam nadzieję że nie na @ ktor m przyjść za ok 9 dni.
-
to ja siebie nie poznaję w tym cyklu, bo jak w poprzednich cyklach już od 7-8dp cały czas myślałam o testowaniu, to teraz nawet przez myśl mi nie przechodzi aby zrobić test. nawet nie chce mi się we wtorek iść na bete, ale raczej będę musiała ze względu na kończącego się dupka ale jeszcze zobaczę, bezsensu z tym wtorkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 19:50
-
Daisy wrote:Alika ja lubie tortelini z cebulka, obok pomidorki i cos tam jeszcze mniam mnaim masz racje Gapa ze mnie nie kupilam zadnego sosu a przydalby sie bo ja nie umiem sosow robic eh poleje tluszczem z mielonego bedzie na bogato
Nie wiem jaki sos lubisz, ale zawsze mam 3 "stałe" sosy:
1) SOS POMIDOROWY: pomidory z puszki na ciepłą patelnię z niewielką ilością masła. Przyprawiam świeżą bazylią i oregano (namiętnie hoduję przyprawy na balkonie , do tego papryczka chilli, papryka słodka (chyba że mam świeżą). Dusić aż pomidorki puszczą swą naturalną słodycz
2) AUTORSKI CZOSNKOWY: 1/2 jogurtu + 1/2 majonezu + 3-4 ząbki czosnku, trochę soli, trochę cukru, pół łyżeczki octu, koperek suszony
3) SOS "na winie" - czyli co się nawinie jest w sosie:) : Łyżka majonezu, łyżka ketchupu, łyżeczka musztardy, papryczka chilli, ew. sól jak ktoś woli bardziej słone
Wszelakie dania z naleśnikami, makaronem lubię zapiekać pod sosem beszamelowym (mleko, masło, mąka, gałka, ew. parmezan)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 19:56
-
julita wrote:to ja siebie nie poznaję w tym cyklu, bo jak w poprzednich cyklach już od 7-8dp cały czas myślałam o testowaniu, to teraz nawet przez myśl mi nie przechodzi aby zrobić test. nawet nie chce mi się we wtorek iść na bete, ale raczej będę musiała ze względu na kończącego się dupka ale jeszcze zobaczę, bezsensu z tym wtorkiem
Masz caly czas b. wysoką tempkę, wiec wszystko układa się prawidłowo
Dzisiaj się nie chce testować, za dwa dni będziesz wariowała, że rano nie ma testu w szufladzie Kobieta zmienną jest! -
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia , ewelinas1986, Kasha
02.07 - dziubasekk , Niunia86 , mauaa
03.07 - Emily83, joszka , Suerte, myszka123, kasss, MamaAdasia
04.07 - Zima(@), gabi30 ,
05.07 - Katarzyna79 , ewelina25(@), vincaminor(-), anka30(-), pinka425 (@), munirka(-), momo1009(@), pysia88, alternatywa
06.07 - Natu93
07.07 - slodka100 , angela2005(-), shimmer_lip(-), wiola77 (-), Rubi , a1000 (-), Jotka85 , Brawurka84 (-), margoo , bella82 , sonia18a , Juusti69
08.07 - Anulka26 , cymcia, natusiaaaka(@)
09.07 - ewelina27(@), Ofelaine(@), Maluszek 22 (@), Brawurka84 , asik14 , zara ,
10.07 - Iwka(@), dżona (@), czekolada:) (-), khaleesi , Tila
11.07 - olencja (@), magdalenka_ka (@), Lulu , justinna , Karolcia1988 , staraczka , Anitka19953 , Patuchna , maliniaa
12.07 - potforzasta (@), KMK (@), lady_89, Ania_XxX , lusia00
13.07 - Anuśka (-), Kierzynka (@), Anastazjaaa , asiaaa , Bentlej , gusia28
14.07 - Nieukowa (-), motyl1993 (@)
15.07 - Kitty (@), Joanna0071 , Blondik
16.07 - madzianka (@), kasia m , Kaina , latte
17.07 - JusWik (@), mmya
18.07 - Ewik , Krokodylica
19.07 - inezka(@)
20.07 - CzaryMary , BATTINKA, takasobieja, maslanka, tomania2806 (@),
21.07 - Zajsonek (@),
22.07 - Neli
23.07 - Ewelcia
24.07 - liloe,
25.07 - Katarzyna87(-), julita, Rumianek
26.07 - Ola89, Biedroneczka83
27.07 - nadia199191, gosiunia
28.07 - Gosiacu, liwi
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy, Zima
31.07 - agus3004, Another, amazonka
odwiedził: 54 Lipcówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 09:54
-
Katarzyna87 wrote:Nie wiem jaki sos lubisz, ale zawsze mam 3 "stałe" sosy:
1) SOS POMIDOROWY: pomidory z puszki na ciepłą patelnię z niewielką ilością masła. Przyprawiam świeżą bazylią i oregano (namiętnie hoduję przyprawy na balkonie , do tego papryczka chilli, papryka słodka (chyba że mam świeżą). Dusić aż pomidorki puszczą swą naturalną słodycz
2) AUTORSKI CZOSNKOWY: 1/2 jogurtu + 1/2 majonezu + 3-4 ząbki czosnku, trochę soli, trochę cukru, pół łyżeczki octu, koperek suszony
3) SOS "na winie" - czyli co się nawinie jest w sosie:) : Łyżka majonezu, łyżka ketchupu, łyżeczka musztardy, papryczka chilli, ew. sól jak ktoś woli bardziej słone
Wszelakie dania z naleśnikami, makaronem lubię zapiekać pod sosem beszamelowym (mleko, masło, mąka, gałka, ew. parmezan)
Dzieki bejb!!! :*
-
Katarzyna87 wrote:Masz caly czas b. wysoką tempkę, wiec wszystko układa się prawidłowo
Dzisiaj się nie chce testować, za dwa dni będziesz wariowała, że rano nie ma testu w szufladzie Kobieta zmienną jest!
Ha! Nie zbraknie, mam ich całą furęEwelcia lubi tę wiadomość