lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Wiesz tomania-wszystkiego nie zaplanujesz, ale można sobie wizualizować to i myślę ze +- tak będzie, miesiąc w tą czy w tamtą nieważny będzie dobrze
Nona, tomania2806, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to bliźniak - nie narzekam
Jeśli @ do tego czasu nie przyjdzie, to w sobotę testuję. Idziemy na wesele, więc do tego czasu chciałabym już coś wiedzieć (z wiadomych względów:P), ale wcale bym się nie pogniewała, gdyby to było wesele bez % Póki co mam zaburzone temperatury w tym tygodniu, bo właściwie od dzisiaj zaczęłam chodzić wcześniej do pracy. Więc godziny się poprzestawiały...No cóż, zostało tylko parę dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:http://zapodaj.net/dc9879eed2ca8.jpg.html właśnie zrobiłam testy z ciekawości, aż 3 bo myślałam że jakiś błąd, 9 dzień po owulacji. Hmm, czekam 3 dni i testuje rano,bo te nie z porannego moczu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marzen2210 wrote:hej dziewczyny
mam takie pyt.: dni płodne miałam tak mnie więcej od 15 do 19 owulke tak ok 16 bo wtedy strasznie kłuły mnie jajniki kiedy bedzie dobry dzie na testowanie? -
Pozdrawiam z Zakopanego♥ póki co mocno grzmi i leje:) mam nadzieję że taka pogoda nie będzie przez cały tydzień. Chyba ze to znak z góry bym nie szalała w tych górach bo możliwe ze jesteśmy już we 3 się okaże czy dorobimy się boćka ♥
julita, Niunia86, Daisy lubią tę wiadomość
-
marzen ja bym czekała do terminu spodziewanej @, ale wg twoich temperatur nie było jeszcze owulacji, a jak była to wcześniej, przed mierzeniem temperatury. Miałaś potwierdzoną owulację na monitoringu?
hwesta, też widzę cień co do alkoholu to nie ma co się przejmować, na początku dziecko nie pobiera od nas nic, więc nic mu nie zaszkodzi matka natura tak sprytnie pomyślała, że przed terminem @, trudno wiedzieć, że się zaszło.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny