lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_lena88 wrote:Pozdrawiam z Zakopanego♥ póki co mocno grzmi i leje:) mam nadzieję że taka pogoda nie będzie przez cały tydzień. Chyba ze to znak z góry bym nie szalała w tych górach bo możliwe ze jesteśmy już we 3 się okaże czy dorobimy się boćka ♥
-
hwesta wrote:5 testów i każdy z lekko różowym cieniem,zadzialo się coś na pewno, teraz czekam 3 dni i jak się @ nie pojawi idę na betę,chociaz brzuch mnie kluje jak na @
-
nick nieaktualnyla wrote:marzen ja bym czekała do terminu spodziewanej @, ale wg twoich temperatur nie było jeszcze owulacji, a jak była to wcześniej, przed mierzeniem temperatury. Miałaś potwierdzoną owulację na monitoringu?
ostatnio miałam @co 36 i temperatury mierze w róznych porach dnia, a od tamtej środy do dziś pobolewaja mnie jajniki wiec mam małe nadzieje ze się udało. Miesiączka wypadała by na ok 1 sierpnia.To moj I cykl starań. -
Hej.
Jejku jak ja nie lubie tak późno wracać. pokręce się troche i już trzeba młodą szykować do łóżka.
Strasznie mnie plecy dziś bolą ale to efekt siedzenia 8 godzin z biurkiem.
Jeszcze tylko 4 dni i koleżanka wraca z urlopu. będzie troche lżej.
Cos słabo z boćkami u nas ostanio.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja spałam od godz ok 19 do 5 rano i nic nie było w stanie mnie zbudzić. Teraz trzeba iść do roboty a mi się nie chce ;/ Posiedziałabym w domku i pospała jeszcze troszkę. Hwesta myślę , że będzie dobrze. Poczekaj i zrób betę dla pewności