lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Ja już nie chcę więcej, ta próba była bo mojemu mężowi bardzo zależało, ale ja już tak dłużej nie mogę. Po prostu na razie nie będziemy mieli dziecka, może za rok, czy dwa podejdziemy do in vitro.
co do in vitro to może warto skorzystać z tego rządowego programu, trwa on chyba do lipca 2016r., wiem że u nas w mieści trzy placówki biorą udział w projekcie.
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:ja oszalałam:) zakupiłam własnie przez internet żel Conceive plus. 66 zł do odbioru w aptece w moim mieście. A co tam, można trochę pomóc szczęsciu:)
LA strasznie mi przykro:(
KRYSTI piękne kreseczki:) po cichu juz można gratulować
Krysti lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Tak, musisz skupic myśli na czymś innym. Ja znam przypadki, gdzie para już miała podchodzić do in vitro, bo inseminacje nie dawały skutku. I la wiesz co? Zaszła w ciąże w sposób naturalny wiesz jaka jest siła kobiecego umysłu? Jesteśmy w stanie sobie wmówić ciążę, chorobę i inne rzeczy. Ja wierzę, że uda się Wam i to w naturlany sposób powiedz mi czy masz tyłozgięcie??Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyWiara czyni cuda moja mama powiadala zawsze i nawet czasem ochrzania ze się nakręcam !posuchalam rady mamci mówiła bym nie myślała o ciąży ani nie latała z testami co chwile ?miala racje chwila zapomnienia i pach :)stało się :)oczywiście witaminy nadal piłam w koktajllu z herbalife truskawkowy Polecammm. No i kwas foliowy regularnie brałam .
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wiara czyni cuda moja mama powiadala zawsze i nawet czasem ochrzania ze się nakręcam !posuchalam rady mamci mówiła bym nie myślała o ciąży ani nie latała z testami co chwile ?miala racje chwila zapomnienia i pach :)stało się :)oczywiście witaminy nadal piłam w koktajllu z herbalife truskawkowy Polecammm. No i kwas foliowy regularnie brałam .
Krysti, Magic, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolecam http://www.herbalife.pl/ koktail do picia ten ja go piłam co dIennie rano z mlekiem i kwas foliowy brałam 400 . Znajome też Piły ten suplement bo ma wszystkie witaminy w sobie na bazie naturalnej ! I przez ciąże będę pic rownież koleżanki też Piły .dzieci zdrowe poradziły
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Julita do rządowego programu można przystąpić po potwierdzonych 12 miesiącach starań z pomocą medyczną, my leczymy się od marca, na naturalne zajście nie mamy szan, inseminacja też daje nikłe szanse. Więc będziemy czekać, choć to chore, bo u nas nie ma szans na tak znaczącą poprawę żeby wyszło.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Julita do rządowego programu można przystąpić po potwierdzonych 12 miesiącach starań z pomocą medyczną, my leczymy się od marca, na naturalne zajście nie mamy szan, inseminacja też daje nikłe szanse. Więc będziemy czekać, choć to chore, bo u nas nie ma szans na tak znaczącą poprawę żeby wyszło.
czyli jeszcze 7 miesięcy, moglibyście odpocząć w tym czasie a może coś by zaskoczyło, a jak nie to się zgłosicie głowa do góry La!
-
nick nieaktualny