lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:Ja tez naradzie mam nadzieje ze się uda bez laparoskopii bo różne są opinie jedni mówią zeby robić inni żeby nie mój gin dal mi czas do wrześniu a potem zaczniemy leczenie.
Ja sobie daję czas do końca roku no może ciut wcześniej jak się nie uda, idę albo na zabieg albo do kliniki.
Trzeba wierzyć przede wszystkim a ja wierzę i codziennie wyobrażam sobie siebie jak patrze na 2 kreski na teście, potem w zaawansowanej ciąży no i z dzieckiem na końcu. Może ktoś uzna, że to głupie ale lubię sobie tak pomarzyć to mi daję siłęIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja od dziś zaczynam CLO kolejny już raz ostatnio udało się w 2cyklu pod rząd z CLO to może i tym razem się uda
Może uda się przed wyjazdem na wakacje wcisnąć do lekarza na monitoring czy coś tam rośnie w tym cyklu ale już nie zobaczę czy pękło ale jakoś mi nie zależy 17 lipca wyjeżdżamy wracamy 27 lipca więc mam zamiar bawić się dobrze i wypoczywać a jeśli wrócimy we 3 to nie będę miała nic przeciwko
pozdrawiamkierzynka, diamonds lubią tę wiadomość
-
a ja w piatek robie badanka które mi ginek przepisał i wyniki będę miała jakoś po @ albo w czasie @ bo kazał mi przyjść 14 lipca mam nadzieję że nic tam mi sie złego nie dzieje i że szybko wreszcie uda nam sie wyhodować fasolkę a na wakacje jadę w trakcie owulacji kolejnej więc poszaleć też można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 16:51
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za pierwsze testerki lipcowe
faktycznie na 5ego lipca duzo nas do testowania
a pamietacie jaki wysyp na czerwcowkach byl 2ego czerwca? 11 fasolek chyba jednego dnia!!!
wiec moze teraz w lipcu bedzie taki wysyp tylko ze 5ego albo wogole na caly lipiec posypia sie fasoleczki ale by fajnie bylo..momo1009, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:a ja od dziś zaczynam CLO kolejny już raz ostatnio udało się w 2cyklu pod rząd z CLO to może i tym razem się uda
Może uda się przed wyjazdem na wakacje wcisnąć do lekarza na monitoring czy coś tam rośnie w tym cyklu ale już nie zobaczę czy pękło
a ja jutro mam pierwszy monitoring w cyklu i pewnie jutro dostane CLO, bo to 5 dc no a później pregnyl
staram sie myśleć pozytywnie, że teraz sie uda
Ach no i powodzenia życzę pierwszym lipcowym testerkomWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 19:33
Iwka lubi tę wiadomość
-
Widzę, że piwo ma zbawienny wpływ, ja zostałam urodzona po piwie Tzn wytłumaczę, żeby nikt nie myślał, że moja mama piła w ciąży czy coś, było już dwa tygodnie po terminie a ja nadal nie chciałam wyjść, moi rodzice akurat byli u mojego chrzestnego no i mama wypiła perę łyków piwa, chyba mi nie zasmakowało bo zaraz wzywali karetkę i na sygnale do szpitala bo zaczął się poród
Pewnie dlatego teraz tak średnio przepadam za piwemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 20:28
Zajsonek, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Powodzonka dla jutrzejszych testerek.Oby wszystkim sie udało.Trzymam kciuki
Ja posłuchałam mądrych rad i nie poszłam na bete Cierpliwie poczekam jeśli wytrzymam!Chociaż w szafce mam test i dziś go wyciągałam i chowałam spowrotem tłumacząc sobie jak dziecku ze za wcześnie jeszcze.Iwka lubi tę wiadomość
-
A ja też mam ten cykl z piwkiem A co sobie będę 4 lata już sobie odmawiałam a jak smakowało mniam No i powodzenia jutro Matko już lipiec aaaa kiedy to zleciało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:07
Maluszek 22, madzianka, Iwka lubią tę wiadomość