lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:hehe ja planuje dziś jeszcze dorwać mojego bo wczoraj mnie jajcory bolały a dziś mam śluz rozciągliwy tylko że nie wiem czy nie dopadnie go zmęczenie materiału
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nooo on ma tak czasami że intuicyjnie wykrywa owulację i wtedy nagle dopada go zmęczenie materiału bo niby by chciał a sie boi i twierdzi że nie dojrzał do bycia ojcem dlatego ja mu nigdy nie mówię kiedy to trzeba się pokochać on zdaje się na siłę wyższą chyba ;p
-
agus3004 wrote:Kurcze to seksowna bielizna może wydać mu się podejrzana ale w takiej sytuacji to chyba Ci się nie oprze
agus3004 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:a co się dzieje?
JusWik - podejrzanie nisko jest moja temp. Zawsze na początku cyklu była w granicach 36,4 albo 36,5. Następnie był skok - tempka w około 36,8; 36,9 lub 37. W tym cyklu zaczęło się od niskiej tempki 36,28; 36,3 potem niby nastąpił skok, ale nie jest jakiś imponujący 36,6.
21 lipca mam wizytę więc zapytam o to lekarza. Cyba ponownie zrobię badania hormonów. W marcu robiłam tylko tarczycę, ale była ok. Myślę, czy to czasem mój termometr nie świruje i odmawia posłuszeństwa. Kilka razy mi spadł. W tym miesiącu wróciłam tez do magnezu. Sama nie wiem co może być przyczyną.JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitty wrote:JusWik - podejrzanie nisko jest moja temp. Zawsze na początku cyklu była w granicach 36,4 albo 36,5. Następnie był skok - tempka w około 36,8; 36,9 lub 37. W tym cyklu zaczęło się od niskiej tempki 36,28; 36,3 potem niby nastąpił skok, ale nie jest jakiś imponujący 36,6.
21 lipca mam wizytę więc zapytam o to lekarza. Cyba ponownie zrobię badania hormonów. W marcu robiłam tylko tarczycę, ale była ok. Myślę, czy to czasem mój termometr nie świruje i odmawia posłuszeństwa. Kilka razy mi spadł. W tym miesiącu wróciłam tez do magnezu. Sama nie wiem co może być przyczyną.
choć można sobie zrobić badanko czemu nie
a mierzysz ustnie? dowciapnie?