lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa99 wrote:Cześć dziewczyny!!
Trochę mnie nie było, mało czasu jakoś, w sumie to nawet dobrze, bo głowa zajęta czym innym
Mogę z ręką na sercu powiedzieć, że jest LUZ! Totalny luz, może nawet trochę za bardzo luz, jak na parę, która próbuje zbroić maluszka Starania tak jakby zeszły na dalszy plan, po prostu seksik kiedy chcemy, mąż się nie wkrada na ovu i nie planuje kiedy mnie bardziej poprzytulać
Zdrowsze ciała, zdrowsze głowy = lepsze samopoczucie
Korzystamy z wakacji, nie mamy zamiaru przejmować się temperaturami, dniami płodnymi, testami, mamy wakacje, przynajmniej można korzystać do woli ze sportu, zabawy i alkoholu
Ja sobie przypominam jak się wariowało po mieście na rolkach, mąż się z teściem na rybach integruje, a razem remontujemy taras
Jutro ostatni dzionek w pracy i ruszamy ze znajomymi pod domek, pogoda ma być przepiękna
Super dziewczynom poszło w czerwcu, także trzymam kciuki i za lipcówki, za jakiś czas pewnie znowu do was zajrzę, mam nadzieję z gratulacjami
Kciukam za wszystkie :*
Miłych i owocnych wakacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 11:40
Ewa99, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzynnn wrote:Niestety slub musielismy przelozyc ale jak tylko lepiej sie poczuje wrucimy do tematu
katarzynnn lubi tę wiadomość
-
On strasznie to wszystko przezywa jest dla mnoe wielkim oparciem;-) Dumny to malo powiedziane tak szczesliwego to go niewidzialam dba o mnie teraz jest na urlopie wiec mam go caky czas dla siebie
kierzynka, mizzelka lubią tę wiadomość