lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:dopiero w 4 temp musi być ten słynny skok o 0,2, nie martw się
choć można sobie zrobić badanko czemu nie
a mierzysz ustnie? dowciapnie?
Mierzę dowciapnie Od samego początku - tj. od roku prawie. I zawsze te tempki były wyższe. Pocieszam się, że nie jest to jakiś spadek tylko w jednej fazie, ale ogólnie temperatury całego cyklu są niższe. Może to ten czystek, którego piję tak wypłynął na to...
Mama odkąd miała podejrzenie boreliozy zaczęła pić, poczytałam troszkę o tym ziółku i zaczęłam też je pić. Może to on tak obniżył...? Sama nie wiem.
W każdym razie lekarza zapytam o to na następnej wizycie. -
Kitty wrote:Mierzę dowciapnie Od samego początku - tj. od roku prawie. I zawsze te tempki były wyższe. Pocieszam się, że nie jest to jakiś spadek tylko w jednej fazie, ale ogólnie temperatury całego cyklu są niższe. Może to ten czystek, którego piję tak wypłynął na to...
Mama odkąd miała podejrzenie boreliozy zaczęła pić, poczytałam troszkę o tym ziółku i zaczęłam też je pić. Może to on tak obniżył...? Sama nie wiem.
W każdym razie lekarza zapytam o to na następnej wizycie. -
Ola89 wrote:Oj Dziewczyny ile się trzeba napracować przy takim Bąbelku, a zawsze myślałam że tak trzeba uważać żeby nie "wpaść".
a teraz ile obserwacji itp.. już miałam się nastawić na stymulacje.. zmianę lekarza na endo ;/
niesprawiedliwe po prostu. nigdy tego nie zrozumiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:wszystko możliwe albo termometr nie taki jak brak.. masz starodawny? elektroniczny?
Mizzelko mam microlife 1622. Troszkę w temacie NPR siedzę, bo już rok, przyszłam tu z innego forum- gdy zlikwidowali program enpr.pl, ale wrócił, a ja jestem i tu i tam -
nick nieaktualny
-
Kitty wrote:Mizzelko mam microlife 1622. Troszkę w temacie NPR siedzę, bo już rok, przyszłam tu z innego forum- gdy zlikwidowali program enpr.pl, ale wrócił, a ja jestem i tu i tam
własnie keidys tam zaglądałam is tronka była zablokowana, ciekawe czemu
Maluszek 22 lubi tę wiadomość
-
Maluszek 22 wrote:Mizelka a ty juz bylas na badaniach lekarz potwierdzil ciaze?
Olga tak to jest niestety.. gdybyśmy tylko miały na to wpływ.. Jedni mają za wiele "szczęścia", inni za mało.
Julita trzymam kciuki za monitoring i wynikijulita, Maluszek 22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!!
Trochę mnie nie było, mało czasu jakoś, w sumie to nawet dobrze, bo głowa zajęta czym innym
Mogę z ręką na sercu powiedzieć, że jest LUZ! Totalny luz, może nawet trochę za bardzo luz, jak na parę, która próbuje zbroić maluszka Starania tak jakby zeszły na dalszy plan, po prostu seksik kiedy chcemy, mąż się nie wkrada na ovu i nie planuje kiedy mnie bardziej poprzytulać
Zdrowsze ciała, zdrowsze głowy = lepsze samopoczucie
Korzystamy z wakacji, nie mamy zamiaru przejmować się temperaturami, dniami płodnymi, testami, mamy wakacje, przynajmniej można korzystać do woli ze sportu, zabawy i alkoholu
Ja sobie przypominam jak się wariowało po mieście na rolkach, mąż się z teściem na rybach integruje, a razem remontujemy taras
Jutro ostatni dzionek w pracy i ruszamy ze znajomymi pod domek, pogoda ma być przepiękna
Super dziewczynom poszło w czerwcu, także trzymam kciuki i za lipcówki, za jakiś czas pewnie znowu do was zajrzę, mam nadzieję z gratulacjami
Kciukam za wszystkie :*Zajsonek, mizzelka, Maluszek 22, julita, kierzynka, Wonderwall lubią tę wiadomość